Este protecția solară pentru câini în condiții de siguranță?

Este posibil să nu fie primul gând pentru un proprietar de animale de companie, dar câinii sunt prea buni. Pielea lor este la fel de sensibilă la razele UV ca și pielea oamenilor, iar caninii pot suferi de complicații posibile, dezvoltă bolile și condițiile asociate cu expunerea prea mare a soarelui.

Arsurile solare pentru câini nu este doar dureros, dar are șansa de a conduce la probleme mai grave sau de a exacerba condițiile vechi. Poate provoca disconfort general la siturile chirurgicale, agravează tulburările autoimune și dermatita la câini și chiar provoacă cancer de piele, la fel ca la oamenii.

De asemenea, vedeți: 7 cele mai bune genuri de protecție a câinelui care sunt sigure și eficiente

Dacă utilizați protecție solară?

Spectrul de protecție spectrului poate proteja câinii din razele de soare UVA și UVB. Când aceste raze sunt împiedicate să deterioreze pielea câinelui, aceasta reduce șansele ca câinele să obțină arsuri solare sau să dezvolte alte condiții legate de soare. Acestea fiind spuse, Nu toate protecția solară sunt sigure pentru utilizare pe câini și poate crește iritarea pielii cu sau fără a bloca razele soarelui.

Un ingredient comun utilizat în protecția solară umană este oxid de zinc; Este în soldurile normale de protecție solare pe care majoritatea oamenilor le folosesc. din pacate, Zincoxidul este extrem de toxic pentru câini. Dacă este ingerat, poate deteriora celulele roșii din sânge ale unui câine. Când sunt afectați în acest mod, celulele pot exploda și provoca anemie severă la câini, cu posibilitatea de a determina câinele să se supună transfuziei de sânge.

Un alt ingredient pentru a evita în agenții solare umani ar fi octizalat care este un salicilat. O utilizare cunoscută de salicilat este aspirina. Este în regulă în cantități mici, evitați orice protecție solară care conține porțiuni mari pe off-schimbarea dvs. Pooch poate linge-o.

Câteva ingrediente pentru a evita în produsele de protecție solară:

  • Benzofenone-3
  • Trietanolamină
  • Metil parabene
  • DMDM Hydantoin
  • Imidurea
  • Paba

Toate aceste ingrediente sunt toxice pentru câini, Potrivit USDAA, cu majoritatea lor fiind fatală dacă animalul îi ingeră.

Ce fel funcționează cel mai bine?

Ce fel funcționează cel mai bineCel mai bun tip de protecție solară pentru câinele dvs. sunt acelea care sunt destinate în mod specific animalelor de companie și există un număr de Câine bunuri de protecție a câinelui disponibil. Ele nu includ niciun fel de ingrediente potențial toxice, evitând, de asemenea, mirosuri adăugate. Mirosurile sunt comune în protecția solară umană, dar pot fi potențiali alergeni sau chiar toxici pentru câini.

Dacă există o situație în care este necesară utilizarea protecției solare umane, Încercați să nu utilizați protecția solară adultă. Adulții de protecție solară este, de obicei, mai periculoasă dacă este ingerată de câine și include mai multe ingrediente pe care pielea câinelui le poate reacționa negativ. Utilizați un protecție solară destinat sugarilor sau copiilor. Aceste substanțe de protecție solare au de obicei ingrediente mai puțin dăunătoare și vor fi mai blânde pe animalul dvs. de companie. De asemenea, asigurați-vă că protecția solară este un minim de SPF 15.

Ca și cu copiii, se recomandă ca protecția solară, când este utilizată pentru prima dată, nu ar trebui să fie aplicate întregului corp al câinelui până când a fost testat pe pielea lor într-o zonă mică. Urmăriți acea zonă pentru orice tip de reacție alergică, cum ar fi înroșirea sau inflamația. Acest lucru este important deoarece este mai bine ca ei să experimenteze o mică reacție alergică, mai degrabă decât una care afectează întregul lor corp. Dacă întâmpină o reacție, încercați să comutați mărcile în loc să renunțați la protecția solară a animalelor de companie. Ar putea fi doar un ingredient mic care nu este comun printre toate protecția solară pentru câini sau oameni.

Ce câini au nevoie de ea?

Fiecare câine are potențialul de a suferi de arsuri solare pe unele părți ale corpului lor, indiferent dacă au blană groasă sau subțire, lungă sau scurtă sau deloc sau deloc. Toate beneficiază de utilizarea de protecție solară atunci când merg în afara unei zile luminoase.

Asta nu înseamnă că unii nu au nevoie de ea mai mult decât alții, totuși. Câinii cu blană mai deschisă sau albă sunt mai susceptibili de a ajunge la soare decât cei cu maro sau negru. De asemenea, câinii care au straturi subțiri sau sunt păstrate ras sunt la un risc mai mare de a fi aruncați. De aceea nu ar trebui să rade câinele tău în timpul verii (sau chiar, în majoritatea cazurilor).

Câinii care petrec mai mult timp în soare au nevoie de protecție solară mai frecvent că câinii care nu fac. Același lucru este valabil și pentru câinii care au fost aruncați înainte, ei necesită utilizarea de protecție solară mai mult decât câinii care nu au fost niciodată arși.

Unde merge?

Nu există limite reale de unde să se aplice protecție solară, deși există zone sugerate care ar trebui acoperite. Cele mai bune locuri de a focaliza sunt câinele bot și nas, urechi, buze, burtă, și poală. Acordați o atenție deosebită domeniilor în care pielea este ușoară sau roz. Dacă câinele suferă de alopecie sau de cădere a părului, asigurați-vă că acoperiți cu atenție acele zone cu protecția solară a câinelui.

Când ar trebui să fie folositO regulă bună și evidentă a degetului mare este să acopere zonele care nu au nici o blană sau în cazul în care blana este mai subțire. Nu există niciun motiv să se concentreze pe părțile lor în care blana lor este mai grea și soarele nu ajunge la pielea câinelui.

Când ar trebui să fie folosit?

Majoritatea câinilor merg în afara de mai multe ori în timpul zilei, fie să joace sau să aibă o pauză de potty. Acestea nu sunt neapărat momentele în care ar trebui să se folosească protecția solară. Protecția solară ar trebui să fie folosită atunci când câinele va petrece perioade lungi de timp în aer liber în timpul celor mai însorite părți ale zilei, de la ora 10:00 la 3pm. Pentru un câine de piele sensibil, acest lucru poate include situația în spoturile însorite în interior.

Protecția solară ar trebui, de asemenea, să fie utilizată atunci când se desfășoară pe excursii în aer liber. Acest lucru poate include plimbări lungi și drumeții, plimbari cu barca, excursii la parcul de câine, excursii pe plajă și călătorii de camping.

Există și alte modalități de a preveni arsurile solare, cum ar fi asigurarea că au un loc frumos umbros afară pentru a scăpa de căldură. O altă metodă utilizează Haine de vară pentru câini pentru protecția solară, cum ar fi o cămașă canină sau vesta pentru a proteja împotriva razelor dăunătoare fără a fi nevoie să-și acopere pe deplin burta în protecția solară. Doar rețineți că nu toate acestea vor acoperi fiecare parte a corpului.

Cum să știți dacă un câine are arsuri solare

Este protectie solară pentru câini în condiții de siguranță pentru utilizare - cele mai bune sfaturiPentru câini, pielea roșie nu este singurul simptom vizual al arsurilor solare. De asemenea, poate duce la căderea părului în zonele arse. Câinii au o piele în mod natural pigmentată, astfel încât este foarte important să se monitorizeze orice schimbări de culoare, în special o întunecare în pigmentul roz. Acest lucru este cel mai vizibil pe nas în care părul este mai subțire și chiar mai mult pentru acei câini care au blană albă pe botul lor.

De multe ori, pielea câinelui este mai sensibilă decât înainte și în comparație cu alte zone ale pielii. Nu este în mod normal mâncărime și este în schimb dureros de atingere.

Citiți următorul: Cea mai bună îmbrăcăminte de protecție la soare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este protecția solară pentru câini în condiții de siguranță?