13 Rase de top de câine din spania

Galgo spaniolă la Beacj

Societatea Royal Royal Caninei afirmă că există doar două duzini de rase de câine originale din țara sa și doar jumătate sunt recunoscute de orice cluburi internaționale de kennel. Multe dintre acestea sunt extrem de rare, chiar și în țara lor de origine din Spania. Ratele de câine spaniole au fost protectori de animale, herders și vânători. În perioadele de război, spaniolii au folosit câini înfometați în luptă pentru a lupta cu Ravenous, Viiciousy. În ciuda istoriei lor sângeroase, astăzi, majoritatea câinilor fac tovarăși excelenți de familie și câini de lucru.

Multe dintre aceste rase spaniole sunt greu de găsit în u.S. Faceți cercetarea dvs Găsiți un crescător de reputație și să fie conștienți de faptul că ar trebui să mergeți pe o listă de așteptare pentru a asigura un catelus.

Caracteristicile de rasă

Mulți dintre acești câini au unități puternice de lucru sau de vânătoare. Faceți cercetarea dvs. pentru a determina dacă trăsăturile și caracteristicile tipice de rasă vor fi o potrivire bună pentru casa dvs. și stilul de viață. Acești câini necesită de obicei stimulare mentală, o mulțime de exerciții fizice, și orientate spre scopuri, Formare pozitivă de armare.

Iată 13 rase de câine spaniole recunoscute de Societatea Royal Royal Canine și cel puțin un club internațional de kennel.

01 din 13

Catalan Sheepdog

Aceasta este o rasă antică care a fost folosită pentru a proteja și a proteja animalele în nord-estul Spaniei. Rare în afara țării lor de origine, sunt mai frecvente în țările europene decât în ​​Statele Unite. Haina lor distinctă lungă le-a păstrat cald atunci când lucrează în munții montani și adesea răciți pirenei. Sheepgogul Catalan este o rasă inteligentă, condusă și de lucru greu. Acestea vor fi cele mai potrivite pentru o casă activă care iubește timpul petrecut în aer liber. Ele sunt inteligente și ușor de antrenat, dar au nevoie de îmbogățire fizică și mentală pentru a preveni problemele comportamentale. Rasa este incredibil de loială și protectoare. Tendința lor la efectiv și urmărire trebuie păstrată în verificare.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Grupul pastoral (UKC) - nu este o rasă recunoscută AKC

Înălţime: 17 până la 19 inci

Greutate: 37 până la 55 de lire sterline

Coat și culoare: Coat dublu - topcoat este lung și plat sau ondulat - vine în sable, fawn sau gri, și nuanțe de roșu, maro, alb sau negru în toată haina

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 02 din 13

    Cu urechile lor mari și erectice și formul de ploaie, Ibizan Hound este un conflict distinctiv și elegant. Ei provin din Insulele Baleare, de pe coasta Spaniei. Acești câini au o istorie foarte lungă - strămoșii lor pot fi urmăriți înapoi în Egiptul antic. Rapid, agil și plin de rezistență, vânează iepuri și iepuri. Cu o unitate mare de pradă, ele nu pot fi potrivite pentru a trăi cu blănuri mici și trebuie să Lucrați din greu pentru a obține o rechemare solidă. Această rasă poate fi înlăturată cu străinii, dar este de obicei calmă și chiar temperată. Ei fac câini de familie buni într-o gospodărie activă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 23-28 inci (bărbați) - 22 până la 26 de centimetri (femele)

    Greutate: 50 de lire sterline (masculin) - 45 de lire sterline (femeie)

    Coat și culoare: Părul grosier care poate fi neted sau wirt- vine în modele roșii solide, alb sau albe și roșii

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 03 din 13

    Deseori scurți la Presa Canario, înseamnă câine de pradă din Insulele Canare. Această rasă mare de tip mastiff este un câine de gardă impresionant și un efectiv de animale în ferme. Din păcate, oamenii le-au folosit, de asemenea, pentru câine. Sunt calme, inteligente și dedicate în totalitate familiilor lor. Ele pot fi, de asemenea, vise puternice și sunt cele mai potrivite pentru o casă experimentată care poate face față acestei rase puternice și le-a îmbătat trăsături de păzire. Ele pot fi agresive față de alți câini și pot ataca dacă percep o amenințare. Socializarea timpurie și continuă și formarea sunt critice cu această rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 84 la 110 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt și grosier în maro / negru, fawn sau brindle, ocazional cu marcaje albe

    Speranța de viață: 9 până la 11 ani

  • 04 din 13

    Există mai multe tipuri Podenco în Spania, adică "Hound" în spaniolă. Aceste rase de confruntare sunt caracterizate de urechile lor îndreptate, mari și erectice și forma somnului. Ele vin într-o mare varietate de dimensiuni. Houndul Ibizan este considerat un Podenco. Aceste neclarități au fost utilizate în mod obișnuit pentru vânătoare de iepuri din diferite regiuni ale Spaniei. Din păcate, Podencos sunt adesea maltratați de proprietarii tradiționali de vânători, care le tratează ca instrumente în loc să le îngrijească ca fiind creaturi valoroase.

    Podenco situația a atins atenția internațională, iar multe sunt salvate și adoptate. Potencos poate face tovarăși de familie excelenți. Ei tind să fie afectuos și jucaus și se bucură de a fi activi. Ele pot fi vise puternice și pot avea nevoie de puțină răbdare suplimentară atunci când vine vorba de antrenament, mai ales cu rechemarea, deoarece au o forță puternică de pradă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 13 inci la 28 de centimetri

    Greutate: 18 kilograme la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Netedă, sârmă sau acoperită cu mult într-o varietate de culori, cel mai frecvent maro sau roșu și adesea cu marcaje albe

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați la 5 din 13 de mai jos.
  • 05 din 13

    Poate că cea mai recunoscută dintre toate rasele pentru a proveni din Spania, Espanolul Galgo este ușor de confundat cu Greyhound. Ele sunt deseori numite oglindă spaniolă. Deși sunt puțin mai mici, arată similar și au un temperament comparabil. Galgos, cu explozii lor incredibile de viteză, agilitate și rezistență, au fost folosite pentru vânătoare în Spania timp de sute de ani. La fel ca Podencos, adesea suferă cruzime extremă, neglijență și chiar moarte la mâinile proprietarilor lor de vânători.

    Din cauza strigării publice, oamenii se îndreaptă spre Galgos în Spania. Cei norocoși găsesc iubirea casei pentru totdeauna în țara lor de origine și la nivel internațional. Ei pot face animale de companie minunate de familie. Ca și pe oglindă, ei tind să fie cartofi de canapea în jurul casei și nu sunt nimic mai bun decât o canapea confortabilă pentru a curba. Ei au o unitate de înaltă pradă și nu pot fi potriviți pentru a trăi cu blănuri mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 25 până la 26 de centimetri

    Greutate: 60 la 65 de kilograme (bărbați) - 50 până la 55 de lire sterline (femele)

    Coat și culoare: Coată scurtă netedă sau brută care vine într-o mare varietate de soiuri de culoare solide și mixte, inclusiv brindle, negru și aur

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 06 din 13

    Mastiful spaniol

    Mastifful spaniol sau Mastín Español este o rasă uriașă dezvoltată pentru a proteja animalele în Spania rurală, în special a oilor de Merino. Ei au o istorie lungă, iar strămoșii lor s-au gândit că au sosit în țară cu grecii și fenicienii cu peste 2000 de ani în urmă. Au fost populare cu păstorii spanioli, deoarece sunt protectori inteligenți, independenți care își iau în serios îndatoririle de pază și defensive. Fiercely loiali și, în general, calm, în ciuda dimensiunii lor, nu au nevoie de cantități uriașe de exerciții fizice. Ele pot fi teritoriale, protectoare și puternice și trebuie să fie bine socializate pentru a evita comportamentele problematice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Molossoid / Munte (FCI) - Nu este o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 28 la 35 de centimetri

    Greutate: 140 până la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Grosime, strat de lungime medie, care vine într-o varietate de culori, inclusiv negru, fawn, roșu, gri și galben și pot fi văzute cu marcaje de brânză sau alb

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 07 din 13

    Câinele spaniol de apă se evidențiază din cauza stratului său distinctiv curat, care se poate forma în corzi atunci când este lung. Rasa a fost inițial dezvoltată ca un câine agricol de lucru greu de lucru care ar putea păzi, turma și prinde veste. Cu picioarele webbed, un strat impermeabil și abilități puternice de înot, oamenii le-au folosit, de asemenea, pentru recuperarea rețelei de apă și a bărcilor de pescuit. Active, alertă și inteligentă, acest câine spaniol excelează adesea la Sporturi de câine competitive. Ei pot avea o dungă încăpățânată și independentă, și fără socializarea corectă, ei pot fi atenți la străini și teritoriali.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 17.5 până la 19.5 inci

    Greutate: 30 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Unic strat unic și unic, care vine în negru, maro-bej, alb, solid sau parțial cu alb ca a doua culoare

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 08 din 13

    Friza Bichon este cel mai frecvent asociată cu Franța, unde au crescut în popularitate ca câine însoțitor în secolul al XVI-lea. Dar această rasă mică veselă a provenit din Tenerife în Insulele Canare, unde oamenii le-au folosit ca câini de navigație și, uneori, chiar și ca niște păstori mici. Bichons sunt compacte, jucaus, și, de obicei, au personalități fericite de noroc cu cerințe moderate de exerciții. Ele sunt o alegere populară ca câine de familie și poate Adaptați bine la viața de viață. Bichons poate fi predispus la anxietate de separare. Haina de rasă are nevoie de o cantitate echitabilă de întreținere pentru a preveni formarea covorașelor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Coat și culoare: Părul alb pufos și curbat și pot avea urme de caise, buff sau cremă

    Speranța de viață: 14 până la 15 ani

    Continuați până la 9 din 13 de mai jos.
  • 09 din 13

    Majorca Shepherd Dog

    Perro de pastor Mallorquin sau Majorcan Sheepdog a fost folosit în Insulele Baleare pentru paza oilor și ca un câine de fermitate general. Linia sa se îndreaptă spre 1200, deși istoria sa probabil datează înapoi în cele mai vechi timpuri. În timp ce era încă folosit pe fermele spaniole astăzi și păstrate ca un animal însoțitor, această rasă este rar observată la nivel internațional și este considerată o rasă rară. Ea vine în ambele soiuri scurte și lungi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (UKC) - Nu este o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: Până la 27.5 inci

    Greutate: Până la 88 de lire sterline

    Coat și culoare: Cu părul scurt sau cu părul lung, cu un subțire foarte fin, subțire, sub negru, de obicei cu un plasture de alb pe piept

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 10 din 13

    Mastiful Pyrenean

    Mastiful Pirinean este un câine inteligent de pază a animalelor de la Munții Pirinei, care variază din Spania și Franța. A protejat efectivele de la lupi, urși și hoți. Acest câine nu are o doză mare de pradă, ci și își păstrează familia și alte animale. Îmi place copiii și oamenii pe care îi știe. O rasă puternică, nu se întoarce când este amenințată. Este un mare drooler, așa că se așteaptă ca un pic de curățare în urma ei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Molossoid / Munte (FCI) - Nu este o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 25 până la 31 de centimetri

    Greutate: 120 la 240 de lire sterline

    Coat și culoare: Gros, dublu acoperit cu un strat de bază albă, cu patch-uri de culoare, inclusiv mediu gri, aur adânc, nisip, amurg, negru, gri de argint, bronz ușor, nisip, brindle și roșu

    Speranța de viață: 10 până la 13 ani

  • 11 din 13

    Buldog Buldog (Ca de Bou)

    Buldogul Majorcan sau Mastiff, altfel cunoscut sub numele de Catalan, sau Perro de Presa Maltorquin în limba spaniolă, a fost folosit pe insula Mallorca pentru sporturile de sânge, cum ar fi bullbinging și dogfighting. Este probabil dezvoltat în perioada catalană din Mallorca între 1270 și 1570. Această rasă este dedicată familiei sale, având un spirit iubitor și natură jucăușă. Ele sunt o rasă de mare energie, pot deveni dominante dacă nu sunt instruiți în mod corespunzător și pot beneficia de proprietarii experimentați care trăiesc un stil de viață mai activ.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Molossoid / Munte (FCI) - Nu este o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 20-23 inci

    Greutate: 66 la 84 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat scurt și dur în brindle, fawn sau negru

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 12 din 13

    Hound spaniol (Sabueso Espanol)

    Acest scenarit a provenit din partea de nord a peninsulei Iberice din zona montană pentru a vâna pentru toate tipurile de joc, de la mistreț, iepure, urs, cerb, vulpe și multe altele. A fost descris mai întâi în secolul al XIV-lea de regele Alphonse Xi. Acest câine rămâne un Gundog de lucru angajat pentru vânătoarea de mistreț sălbatic în vânătoarea de nord și iepure în sud. Este o rasă ușoară, ușoară, care face un câine de companie excelent.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (FCI, UKC) - Nu este o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 53 până la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Păr fin, neted, plat în alb și portocaliu, variind în nuanță de la lămâie până la întuneric Russet Brown

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați până la 13 din 13 de mai jos.
  • 13 din 13

    Pointer spaniol (Perdiguero de Burgos)

    Pointerul Burgos, numit și indicatorul burgale sau spaniol, provenit din regiunea Castiliei, în primul rând în provincia Burgos. Acesta datează din secolul al XVI-lea, probabil a coborât de la vechiul indicator spaniol și din scenarii spanioli. Această rasă de hardy a fost folosită din punct de vedere istoric pentru vânătoarea de cerbi, astăzi este folosit pentru vânarea unui joc mic, cum ar fi Hare, Quail și Partridge.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Gundog (UKC) - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 55 până la 66 de lire sterline

    Coat și culoare: Scurt, bushy, neted-alb și bronz sau alb și ficat sau maro închis în colorarea lor

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Cel mai mic câine din Spania este Bichon Frize, topping off la aproximativ 12 kilograme. Restul câinilor din această țară sunt câini mai mari, muncitori. Deci, dacă sunteți în căutarea unui câine de tip spaniol, direcționați-vă Ceampul de copiere a câinelui. De asemenea, dacă vă uitați atent la această listă de rase spaniole, nu există Wolfy sau rase de tip spitz de vulpe. Aceste rase nordice, arctice nu sunt reprezentative pentru câinii din Peninsula Iberică.

    15 rase de câini din America Latină
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 13 Rase de top de câine din spania