Papagalii ca animale de companie: lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Papagali ca animale de companie pe care trebuie să le cunoașteți

Toate animalele sunt un angajament. Ei merită să fie cu familiile care le vor iubi și le vor da atenția, spațiul și îngrijirea pe care o merită. Din păcate, prea des animalele de companie sunt cumpărate pe un capriciu, iar acest lucru este deosebit de adevărat pentru papagali. Papagalii sunt foarte atrăgători, de la imaginea lor ca cel mai bun prieten al piraților cu frumusețea și inteligența lor, dar ați știut că au o durată de viață foarte lungă și necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice? Există o mulțime de care trebuie să vă gândiți înainte de a vă angaja să luați un papagal, deci aici este ghidul nostru mic pentru a vă ajuta.

Nimfa frumoasa de papagal

O scurtă istorie a papagalilor

Cele mai vechi papagali au existat acum 40 de milioane de ani în ceea ce este acum Anglia, Austria și Germania. Pe măsură ce clima sa schimbat mai mult de 1.Acum 5 milioane de ani, papagalii timpurii s-au mutat în zonele mai calde și așa au ajuns ca nativi ai Africii și America de Sud. Doar o rasă de papagal a migrat pentru a deveni un nativ din America de Nord - Parakeet Carolina. Din păcate, prin pierderea de vânătoare și habitate, Carolina Parakeet este dispărut acum, cu ultima vizionare sălbatică cunoscută în 1904, iar ultima pasăre captivă care trece în 1918.

Dovada că oamenii au descoperit de mult această înfruntare frumoasă a păsărilor începe cu egiptenii și se dezvoltă prin picturi de peșteră de 5000 de ani în Brazilia la 3000 de ani scrieri în literatura indiană. Cel mai adesea în această perioadă, papagali erau însoțitori bogați în toată Asia și Africa, dar popularitatea lor sa răspândit în Europa cu Alexandru cel Mare. În curând, papagali de vorbă au devenit la modă cu romani și există chiar dovezi care sugerează că profesorii profesioniști de papagal ar putea fi angajați să învețe animalele de companie pentru a vorbi în limba latină.

Deși popularitatea lor a scăzut în vremurile de mijloc, păsările au continuat să fie un animal de companie popular cu cei bogați din întreaga Europă, ducând la un papă, Papa Martin V, numind un "păstor al papagalilor" pentru a-și îngriji păsările sale. Descoperirea pasiunii de papagal "New World". Christopher Columbus le-a primit ca parte a unui schimb de cadouri cu localnicii din Caraibe și este cunoscut că a prezentat Regina Isabella cu o pereche la întoarcerea lui.

Până la 19a secolul, clasele de mijloc au fost capabile să-și permită Budgerigarele și a devenit moda în Statele Unite pentru a le cuprinde în replici unice și atent proiectate de clădiri renumite și de nave. Cu toate acestea, ca și în cazul multor plăceri, 20a secolul a afectat negativ industria de păsări exotice. Nu numai că a răsturnat de depresia de război și de depresie economică, a existat și o panică de sănătate peste "Febra Parrot" în 1929.

Păsările au rămas destul de nepopulare până în anii 1970, eventual datorită popularității unui cockatoo numit Fred în emisiunea de televiziune populară "Baretta". Din păcate, în ultimii ani reproducerea papagalului este în declin datorită Legii de conservare a păsărilor sălbatice din 1992, o lipsă de papagali care pot fi crescuți și mai puțini crescători. Acest lucru ne aduce la cea mai importantă problemă cu care se confruntă astăzi papagali de companie: numărul nesustenabil de papagali care merg la sanctuare și creșterea comerțului ilegal al papagalilor sălbatici prin crimă organizată.

De ce papagalii fac animale de companie excelente?

Dacă intenționați să obțineți un papagal de companie, sunt sigur că aveți deja o idee despre motivul pentru care ar putea fi un partener distractiv și plăcut. În timp ce majoritatea articolului ar putea să vă facă să credeți că nu ar trebui să căutați să aveți un papagal de companie, nu vreau să vă descurajați de la acest entuziasm. Vrem doar să luați în serios responsabilitatea.

  1. Majoritatea oamenilor știu că papagalii sunt inteligenți, după toate Unii dintre ei pot chiar să vorbească! Ei pot să-și dea seama de puzzle-uri și pot chiar să reușească să scape cu niște cuști simple. Având un animal de companie inteligent este, de obicei, o mulțime de distracție. Înseamnă că pot învăța trucuri și ar putea chiar să vă înțeleagă la un nivel de bază când vorbiți despre ziua dvs.
  2. Papagalii sunt cunoscuți ca fiind sociali și iubiți. Împreună cu inteligența lor, înseamnă că ar putea să aibă grijă cu adevărat dacă pari că ai o zi proastă și te pot înveseli cu niște chirpuri dulci mici, chat-uri și nuzle.
  3. În general inutor. Spre deosebire de alte animale de companie, papagali, de obicei, nu creează mirosuri neplăcute. Unii proprietari susțin că rasele lor au un miros mai plăcut plăcut. Evident, trebuie să-i păstrați pe zona de viață igienică, iar papagali creează o mulțime de mizerie, dar, în cea mai mare parte, nu ar trebui să fie un miros rău.
  4. Adesea fără alergie. Dacă nu puteți deține un câine sau o pisică datorită alergiilor, ați putea să trăiți cu un papagal. Cocodiile albe sunt excepția majoră, deoarece acestea pot produce o cantitate mare de praf cu pene lor. Unele alte rase produc, de asemenea, o cantitate mai mică de praf. Ar trebui să consultați un medic veterinar sau un medic ca alergii pot varia.
  5. Adesea ieftin. Deși facturile VET specializate pot fi mai mari, în general produsele alimentare și de igienă nu sunt prea scumpe, în special pentru papagali mici. Din păcate, cumpărarea unui papagal mare sau rară poate fi în continuare foarte costisitoare.

Zebra Parrakeet mergând pe masă lângă fructe

Având grijă de papagal

Acum că sunteți convins că doriți un papagal, ar trebui să știți cum să aveți grijă de ei. Papagalii necesită o mulțime de îngrijire și atenție, mai ales datorită inteligenței lor și a vieții lungi. Unii pot trăi până la 100 de ani! Datorită acestui fapt, unii oameni susțin că papagali nu pot fi animale de companie, ci sunt însoțitori de viață și membri ai familiei. S-ar putea să vă apropiați de papagalul mai mult decât trăiți cu copiii voștri!

Adoptarea unui papagal este un angajament de viață serios și ar trebui să intrați în ea cu ochii deschiși. Iată câteva sfaturi pentru a vă oferi o idee despre ceea ce este nevoie pentru a avea grijă de un papagal:

  • Consultați un veterinar avian. Aveți nevoie de un specialist pentru a vă ajuta cu vaccinări, probleme de sănătate și îngrijire generală.
  • Papagalul tău va face probabil o mulțime de zgomot. Dacă aveți pereți subțiri și vecini groaznici, va trebui să le antrenați doar la Squawk în timpul zilei.
  • A face mizerie. Papagalii mănâncă continuu pe tot parcursul zilei și se bucură de lucruri de mărunțire. Facturile lor de cârlig pot tăia lemn, deci trebuie să aveți grijă de mobilier și cabluri electrice.
  • Toate animalele au nevoie de exerciții fizice. În mod ideal, ați investi într-un pasiar, dar le puteți oferi doar o cameră de siguranță. Aceasta înseamnă că ferestrele și oglinzile sunt acoperite, ușile sunt închise, nu sunt prezente alte animale de companie și nu există obstacole ca fanii tavanului. Este posibil să-i clipi aripile. În acest caz, ei se vor bucura de exercițiu prin alpinism, swinging și plutptând. Ei au nevoie încă de spațiu, jucării și structuri de alpinism pentru a le stimula.
  • Ca regulă generală, cu atât este mai inteligent animalul dvs. de companie, cu atât mai mult timp trebuie să investiți în ele. Animalele inteligente au nevoie de stimulare mentală, precum și fizic, deci vorbiți, jucați și trenați cu ei. Ei vor aprecia provocarea.
  • Papagalii sunt cunoscuți de legătura cu unul sau două persoane, dar pot fi suspecte și neprietenoase străinilor. Asigurați-vă că vă introduceți prietenii la papagal în mod regulat, astfel încât papagalul să devină obișnuit cu ei. De asemenea, verificați dacă rasa dvs. are nevoie de un partener sau un prieten pentru a fi fericit. Unele păsări pot deveni foarte deprimate și chiar moarte, fără contact social.
  • Toate păsările au nevoie de varietate în dieta lor. Ei pot mânca pelete, boabe, fasole, fructe proaspete și veg. Deși semințele sunt cele mai faimoase alimente pentru papagali, ele nu sunt foarte sănătoase, deoarece acestea sunt în întregime grase și nu au o valoare nutritivă. Ele sunt încă mari tratate, dar nu ar trebui să fie baza întregii lor diete.
  • Papagalii pot fi periculoși pentru copiii mici. Chiar și cele mai mici papagali au ciocuri foarte ascuțite. Cuștile pot fi, de asemenea, o problemă pentru degetele mici. În cel mai bun caz, papagalii pot fi înfricoșătoare pentru copiii mici, datorită amploarelor lor mari, zgomotului și vitezei când zboară. Chiar și o pasăre bine comportată poate fi antagonizată de un copil mic care nu înțelege cum să trateze animalele.
  • Pune-i în voia ta. Dacă există chiar și o șansă ca papagalul dvs. să vă depășească, asigurați-vă că sunt îngrijiți. Acest lucru ar putea însemna că trebuie să discutați acest lucru cu un sanctuar papagal și să donați fonduri pentru a le oferi îngrijirii lor sau pentru a le lăsa la un membru al familiei de încredere sau un prieten.

Cariere tipice de papagal

Există încă o mulțime de papagali de companie în SUA, în special deoarece păsările rămân cea de-a treia alegere cea mai populară de companie din țară. Dintre acești mulți papagali, există o mare varietate, deoarece există peste 330 de specii de papagal. Dacă intenționați să deveniți un părinte Pet Parrot, este important să fiți conștienți de diferențele dintre rase pentru a vă asigura că găsiți papagalul potrivit pentru dvs. Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu caracteristicile unor dintre cele mai populare rase:

  • Budgerigarii pot trăi până la 10 ani, sunt de 6 până la 8 inci și sunt foarte sociale.
  • Papagalii gri africani pot trăi până la 50 de ani, sunt de 13 centimetri și sunt păsările cele mai vorbite și inteligente, dar sunt nervoase, timide și necesită o mulțime de timp și atenție.
  • Amazon Parrots pot trăi până la 70 de ani, sunt de 14 centimetri și poate fi moody, agresiv și necesită o mulțime de timp și atenție.
  • Macaws poate trăi până la 100 de ani, sunt cele mai mari papagali la aproape 40 de centimetri și pot fi foarte tare, jucăuș. Ei necesită mult timp și atenție, mai ales că sunt greu de antrenat.
  • Cockatorii pot trăi până la 80 de ani, sunt de aproximativ 20 de centimetri, și are nevoie, de asemenea, de mult timp și atenție.

În general, cu cât este mai mare papagalul, cu atât mai inteligent este și cu atât mai mult timp și efort veți avea nevoie să vă îngrijiți să vă îngrijiți. Dacă doriți o pasăre care poate vorbi, va trebui să puneți în muncă pentru a le menține fericiți și pentru a le antrena. Nu există un astfel de lucru ca un papagal ușor. Cea mai ușoară poți obține păsări mici Budgies, Dar chiar și ele sunt foarte sociale și va trebui să petreceți mult timp cu ei. S-ar putea chiar să aveți nevoie să investiți în prieteni pentru ca ei să se joace.

adorabil galben cockatiel papagal

Adoptarea unui papagal

După cum am stabilit, există o mulțime de motive pentru care ați putea dori să aveți un papagal. Ele sunt frumoase, inteligente și fermecătoare. Dacă v-ați făcut cercetarea și sunteți pregătiți să faceți angajamentul, indiferent dacă primiți un budgerigar sau două pentru a vă aprinde viața timp de 10 ani sau vă așezați în jos cu un cockatoo, atunci s-ar putea să vă întrebați cât mai bine să obțineți noul dvs. membru al familiei.

Nu putem sublinia suficient problema serioasă de abandon, care este în prezent o problemă majoră cu papagali de companie. Ar putea fi o idee bună să vă oferiți voluntar la cel mai apropiat centru de salvare a parrotului înainte de a vă angaja să vă dețineți propria dvs. S-ar putea să găsiți chiar papagalul viselor tale acolo. Este o idee minunată de a adopta de la un adăpost, dar, pe măsură ce unii pot veni din medii de abuz sau pot fi doar suspicioși față de străini, trebuie să fiți dispuși să investiți timpul să le introduceți la noi împrejurimi și să le antrenezi.

Puteți merge la un crescător, dar trebuie să fiți conștienți de problemele care înconjoară sprijinul faptului de păsări, care rasează fără nici o privire pentru sănătatea și siguranța animalelor și importurile ilegale și crima organizată. Este demn de remarcat faptul că mulți papagali sălbatici sunt considerați netratabili, deci dacă etica comercializării ilegale nu vă precizează să faceți cercetarea dvs., atunci poate că ideea de a plăti o mulțime de bani pentru un animal de companie netratabil ar putea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Papagalii ca animale de companie: lucruri pe care trebuie să le cunoașteți