Speciile de păsări domestice

Închiderea unui cockatoo care mănâncă un tangerină

Termenul "intern" descrie orice pasăre care a fost crescută în țara respectivă. În Statele Unite, păsările domestice sunt păsări care sunt crescute și eclozate pe solurile americane. Ele au în mod normal o bandă închisă în jurul piciorului lor pentru a arăta că au fost crescuți pe plan intern.

Cu toate că Cockatoși provin din Australia, cei ținuți ca animale de companie în SUA sunt interne.

Pasăre domestică

Termenul "pasăre domestică" înseamnă pur și simplu că nu a fost nici să fie prinși sălbatici, nici crescuți într-o altă țară și importate. Părinții săi crescuți în această țară și copilul a fost eclipsat aici. Care face păsările unei păsări domestice.

Pasăre indigenă

Cu toate acestea, acest lucru nu implică totuși această pasăre este "indigenă."Indigen pur și simplu înseamnă că plantele sau speciile de animale vin în mod natural sau au avut loc într-un anumit loc. Nici condorile din Andean, nici Cockatoși provin inițial din Statele Unite. Și totuși, în funcție de definiție, ambele ar putea fi considerate interne printr-o definiție strictă a cuvântului.

Andean Condors

În vara anului 2016, grădina zoologică Cincinnati a avut o pereche de Condors Andean Hatch un copil. A fost o mare afacere la acest grădină zoologică, precum și la întreaga comunitate zoologică ca o pui de această specie nu a fost eclozat la acest grădină zoologică în 30 de ani. Perechea adultă, numită Gryph și Laurel au fost văzute cu puiul copilului. Multe au fost făcute despre acest eveniment pentru că a fost doar cea de-a 14-a pui care a fost eclisă cu succes în ultimul deceniu.

Andean Condors sunt crescători încetiniți de faptul că descendenții se află cu părinții lor pentru o lungă perioadă de timp înainte de a se afla pe cont propriu. Această specie se găsește în emisfera vestică, dar este indigenă pentru zonele din Munții Andes din America de Sud. Este cea mai mare pasăre care zboară din lume și de obicei cântăresc peste treizeci de kilograme cu peste un aripă de 10 picioare. Ele sunt indigene pentru Bolivia, Argentina, Chile, Columbia și Ecuador.

O captură pentru clasificare

În timp ce s-ar putea să considerați că bebelușul care a eclozat la grădina zoologică Cincinnati pentru a fi considerată "internă", iar din punct de vedere tehnic este, există o captură pentru această clasificare. Aceasta este o specie protejată, deoarece este într-adevăr amenințată. Andean Condors au doar o pui la fiecare alt an în sălbăticie și este și mai dificil de tras ouă viabile în captivitate.

Deci, în timp ce este protejat, direcția pe care o dorește această pui este încă hotărâtă. Datorită faptului că aceste păsări magnifice sunt într-adevăr amenințate, există un program de reproducere. Asociația Zoos & Aquariums "(AZA) are un plan de supraviețuire a speciilor care va determina unde va merge puiul și cât timp.

Între timp, ea va rămâne cu părinții ei care sunt în vârstă de aproximativ 34 de ani până când se hotărăște unde va merge. Ea va fi cel mai probabil introdusă într-un program de reproducere atunci când este suficient de mare pentru a rasa. Andean Condors intră în stare de reproducere, mai târziu, în măsura în care păsările merg. În general, ei nu încep să se reproducă până la vârsta de aproximativ șase ani.

Condor Andan este pus în pericol

Condor Andan a fost clasificat ca "pe cale de dispariție" de U.S. Serviciul de pește și faunei sălbatice, așa că doresc să lucreze cu grădina zoologică Cincinnati pentru a obține această pasăre într-un program de reproducere, astfel încât să poată elibera orice descendent înapoi în sălbăticie. Chicks Condor de la Andan nu încearcă nici măcar să părăsească cuibul până când au vârsta de aproximativ 6 luni, deoarece sunt lenți să se dezvolte.

Multe grădini zoologice au ceea ce se numește "site-uri de staționare" pentru păsările destinate să fie returnate în sălbăticie în habitat natural. O pasăre trebuie să fie condiționată să fie eliberată atât prin aclimatizare la vreme cât și prin auto-hrănire pentru o perioadă de timp. Acestea trebuie să fie capabile să termineze, ceea ce înseamnă că își pot controla temperatura corpului. Bird care trebuie eliberat înapoi în sălbăticie trebuie să fie fără boală și ar trebui să fie capabil să zboare, să rămână și să se miște în mod natural.

În timp ce perechea de condorizați din grădină zoologică a fost reproduceți în mod regulat și, în timp ce au avut un singur ou pe an, au avut succes doar în acest an. Experții de la grădina zoologică au instalat o cutie foarte mare de cuibărit, cântărind peste trei sute de kilograme, care au oferit perechea cu o structură întunecată, asemănătoare cu peșteră, în care să se reproducă și să aibă grijă de ou și să aibă grijă de copilul pe care l-au eclozat cu succes.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Speciile de păsări domestice