O cutie de tăiere ajută o pasăre să-și mirezei în timp ce oferă calciu

Cuttlebone

Cuttlebone-Asta obiect amuzant, alb alungit în formă de canoe - se găsește în cuștile de păsări peste tot și poate fi achiziționat în culoarul de păsări de aproape orice magazin de animale de companie. Dar ce este, exact? Este o cutie de tăiere ceva de companie de animale devin de fapt?

Coaja de sepie

Cuttlebone nu sunt de fapt oase, ci mai degrabă coaja internă de la sepie, un membru al familiei cefalopod de creaturi maritime. Cuttlefishul este de fapt un molusk, legat de caracatița, calmarul și nautilus, iar o cutie de tăiere este o coajă internă cu camere pline de gaz, care păstrează flotantul de sepire și capabili să manevreze în apă.

Utilizări

Există o lungă istorie a utilizărilor pentru aceste structuri interne de coajă de sepie. Printre utilizările timpurii pentru substanță:

  • Pământ într-o pulbere fină, cutușul pulverizat a fost folosit ca agent de lustruire de către bijutieri.
  • Bijuterii au folosit, de asemenea, o cutie întreagă ca material de formare pentru făcând mucegaiuri Pentru turnarea bijuterii metalice și alte obiecte metalice decorative mici. Bijutierii tăieau oasele la jumătate, au frecat jumătățile împreună până când erau perfect flush, apoi formează mucegaiul sculptat în os. Deoarece ar putea rezista la temperaturi ridicate, cuttlebone a fost materialul perfect de utilizat pentru fabricarea turnurilor pentru metal turnat.
  • Ca o pulbere fină, settlebone a făcut un excelent agent de lustruire în pasta de dinți.
  • Ridicat în calciu, cutie pulverizată poate fi utilizată ca supliment alimentar care servește și ca un antacid.

Utilizări pentru animale de companie

Cuttlebone servește mai multe funcții pentru păsări de companie, precum și pentru alte animale de companie. Cuttlebone este oferit reptilelor, crabi de pustnic, Chinchillas, și Turtles, unde oferă o bună sursă de calciu alimentar suplimentar. O cutie de tăiere este minunată pentru aceste animale, deoarece plutește și nu face rău apa ca alte suplimente. Iar calciul suplimentar ajută la creșterea densității ouălor pentru acele animale care le pun. Cuttlebone are aproximativ aceeași cantitate de calciu ca ouă de ouă în volum. Dar este considerabil mai convenabil să se ofere castlebone mai degrabă decât să hrănească ouăle, care trebuie să fie fierte și dezinfectate înainte de a le oferi animalelor de companie.

Pentru păsări, valoarea tăierii are mai multe aspecte. Dacă pasărea dvs. ingenează o parte din ea, beneficiază de calciu găsit în cuttlebone. În plus, actul de a juca și de a suporta într-o cutie de tăiere servește la poloneză a unui cioc și ajută la îndepărtarea straturilor exterioare scalabile. În cele din urmă, CuttleBones oferă un obiect de joc și exerciții fizice pentru păsări. Nu toate păsările folosesc cutie, dar pentru cei care îi plac, sepurile pot fi un element interactiv sănătos pentru cușcă sau Joacă sală de gimnastică. O cutie înconjoară îmbogățește cușca cu un alt obiect și o altă textură. Păsările sunt cele mai sănătoase și mai fericite atunci când sunt prezentate cu alegeri și chiar alegerile mici sunt importante.

Oferind-vă păsării

Există multe moduri diferite pe care le puteți oferi cuttlebone pasării dvs. Cuttlebone vine în mod normal cu un set de clipuri care vă permite să îl atașați în partea laterală a cuștii. Sau, puteți fixa bastonul la barele de cușcă utilizând o cravată de plastic. Unii oameni găsesc că pasărea lor este mai probabil să se joace cu bastonul dacă l-au împins pur și simplu în cușcă lateral prin bare. Sau, puteți să o așezați în partea de jos a cuștii, unde activitatea de a-l împinge și aruncați-o oferă un exercițiu excelent, deoarece păsările dvs. își lolează ciocul și ingeră calciu suplimentar.

Dacă pasărea dvs. nu se joacă în mod activ cu o cutie de tăiere, o altă opțiune este doar să renunțați la biți și să o oferiți stropit în partea de sus a alimentelor sale. Unele familii folosesc un mortar și un pistil pentru a măgui tăierea. Indiferent de lucrările metodelor sunt acceptabile dacă oferă calciu-vă nevoile dvs. de păsări.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Checa, Antonio G. și colab. Sepia sepia OfficiaNis (Sepiidae, Cephalopoda) construiește sepul de la un precursor cu cristal lichidRapoarte științifice, vol 5, nu. 1, 2015. Springer știință și business media LLC, DOI: 10.1038 / srep11513

  2. Îngrijirea aviară. Micul critter spital veterinar, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O cutie de tăiere ajută o pasăre să-și mirezei în timp ce oferă calciu