Profilul speciilor de specii de specii de squirrel de nord

Femeie adultă Squirrel de zbor de nord de nord (Glaucomys Sabrinus) accidental frigened din cutia de cuiburi unde a fost alături de patru tineri, Central Alberta, Canada

Veverițele de zbor nordice necesită o îngrijire similară cu cea a planoarelor de zahăr și chiar a păsărilor de companie, dar au propriile cerințe unice. Chiar dacă sunt de înaltă energie, nocturnă rozătoare care iubesc să urce și să alunece, ca animalele de companie, de asemenea, au nevoie de ore de mâini de atenție și de socializare cu proprietarul lor.

Veverițele care zboară necesită cuști spațioase și ca mulți alți rozătoare, au nevoie de lucruri grele de a mesteca pentru a-și păstra dinții tăiate și sănătoși. Veverițele zburătoare sunt distractive pentru a viziona și au personalități distractive. Ele pot face un animal de companie excelent pentru persoana potrivită, dar sunt animale de înaltă întreținere care necesită o cantitate echitabilă de supraveghere. Ca atare, ele nu sunt animale ideale pentru copii mici.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Veverițele de zbor nordice

Nume stiintific: Glaucomys Sabrinus

Dimensiunea adulților: 8 până la 10 centimetri lungime (inclusiv coada), cântărind până la 4 uncii

Speranța de viață: 10 până la 15 ani în captivitate

Northern Flying Squirrel Comportament și temperament

Veverițele de zbor nordice nu "zboară" cu aripi reale, ci mai degrabă, se aliniază de la copac la copac, răspândindu-și brațele și picioarele. Plăcile de piele asemănătoare zitelor între picioarele din față și din spate pot prinde chiar și o briză ușoară, așa că par să zboare. Aceste pliuri de piele sunt numite Patagiu, și această membrană acționează ca un parașut care permite veveriței zburătoare să alunece mai mult de 100 de picioare într-o singură legătură.

În timp ce există 44 de specii de veverițe care zboară, doar două dintre aceste specii, veverițele de zbor nordice și sudice, sunt originare din America de Nord. Aceste animale sunt extrem de precaute de oameni din sălbăticie și ar fi dificil dacă nu imposibil să îmblânzească complet o veveriță de zbor nordică care nu a fost ridicată de oameni.

Locuințele veveriței de zbor nordice

Indiferent de carcasa este aleasă pentru veverița zburătoare, trebuie să aibă spații foarte mici între bare sau ochiuri pentru a preveni scăparea sau rănirea accidentală, mai ales dacă aveți o veveriță care zboară copil. O veveriță care zboară care a legat-o cu proprietarul său va încerca să le ajungă la toate costurile.

Proprietarii care au cuști cu baruri distanțate prea departe s-au trezit la veverița lor dormind la picioarele lor sau pe pernele lor. Unele veverițe pot încerca, de asemenea, să se întoarcă în cuștile lor și pot doar să facă parte din corpul lor înapoi. Acest lucru a dus la rezultate fatale pentru cei săraci mici veverițe care se blochează.

Înălțimea verticală este mai importantă decât spațiul orizontal în cuști de veveriță care se bucură, pe măsură ce se bucură de alpinism cât de mare pot merge. Cuștile de păsări înalte sunt adesea folosite pentru a găzdui veverițele care zboară. Cuștile metalice sunt mult mai dificil pentru ca rozătoare să mestece și cuștile metalice sunt de asemenea disponibile cu diferite dimensiuni de spațiere pentru diferite specii de păsări.

Prin adăugarea de plasă de sârmă de pui la toate suprafețele interioare ale cuștii, unii proprietari pot modifica o cușcă cumpărată de magazin care are spionaje mai largi. Acest lucru funcționează bine și este de obicei mai puțin costisitor decât achiziționarea unei cuști cu spații de bară mai mici, dar această modernizare este consumatoare de timp. Trebuie să aveți grijă să evitați marginile ascuțite și suprafețele pierdute.

Asigurați-vă că oferiți zone în cușcă pe care veverița voastră nordică poate urca ramurile sunt bune pentru aceasta, la fel ca și frânghiile din fibre de bumbac fără chimicale. Furnizați cutii de cuiburi și materiale de cuibărit moale, cum ar fi prosoape de hârtie non-colorate sau ziar fără investit.

Alimente și apă

La fel ca mulți rozătoare, veverițele sălbatice de zbor sunt omnivore - mănâncă o varietate de alimente de proteine ​​și legume. Nuci, semințe, fructe, legume, mese viermi, Lichens, ciuperci și alte tratamente sunt mâncate în mod obișnuit de veverițele de zbor nordice. Mulți proprietari de veveriță care zboară alimentează o dietă de bază a unui amestec de semințe de papagal, care este alcătuit din diferite semințe de floarea soarelui, pelete, semințe de dovleac și alte surse de proteine. Un sortiment de fructe și legume în mod moderat, cereale sănătoase și biscuiți de papagal sau maimuță în jurul valorii de cerințele nutriționale ale unei veverițe.

Deoarece veverițele de zbor sunt predispuse la deficiența de calciu, au nevoie atât de suplimente de calciu, cât și de vitamina D3 incluse în dietele lor. A Cuttlebone sau blocul de calciu în incinta sa va ajuta la depunerea dinților în creștere continuă a veveriței, precum și pentru a contribui la nevoile sale dietetice. Încercați să limitați alimentele bogate în fosfor în dietele voastre de veveriță de nord, deoarece fosforul poate interfera cu absorbția de calciu. Preambalate, dietele formulate pentru veverițele zburătoare pot fi găsite online, dar acestea variază foarte mult în valoarea lor nutrițională.

Probleme comune de sănătate

Veverițele de zbor nordice sunt în general rezistente și, altele decât o deficiență ocazională de calciu, ele nu sunt predispuse la boli comune de rozătoare. Căutați un medic veterinar în zona dvs. care se specializează în îngrijirea rozătoarelor, astfel încât să vă puteți asigura că animalul dvs. rămâne sănătos pentru durata vieții sale îndelungate.

Este legal să dețină o veveriță de zbor de nord?

Înainte de a aduce acasă o veveriță de zbor nord, asigurați-vă că este legal să le păstrați ca animale de companie în care locuiți. Unele zone pot plasa restricții privind deținerea acestor specii sălbatice ca animale de companie. Achiziționarea legală a unei veverițe de zbor din nordul nordic este obținută în mod obișnuit numai printr-un ameliorator și apoi prin asigurarea permiselor de stare adecvate - aceasta variază în funcție de stat.

Achiziționarea veveriței de zbor nordice

Cele mai multe veverițe care sunt achiziționate de la un crescător sunt trimiși acasă cu noii lor proprietari în timp ce sunt încă copii. Ele sunt apoi hrănite pentru câteva săptămâni pentru a încuraja legătura cu noul lor părinte.

Procesul de legare cu o veveriță de companie este același proces care este urmat de proprietarii de copii de zahăr pentru animale de companie. Proprietarii trebuie să poarte pungi de țesătură în jurul gâtului lor, dar în cămașa lor. Păstrarea noii veverițe în interiorul acestei pungi permite copilului să învețe să recunoască mirosul proprietarului.

Cu hrănirea de sticle, pungile de gât și păstrarea tricoului proprietarului în cuștii veveriței, o legătură puternică este făcută cu o veveriță de zbor de nord. Cu o manipulare suficientă la o vârstă fragedă, o îngrijire adecvată și un exercițiu bun, veverițele de zbor de nord pot face animale de companie foarte distractive și interesante pentru o persoană foarte atentă. Asigurați-vă că aveți tot ceea ce va avea nevoie de noua voastră veveriță înainte de a le aduce acasă, astfel încât să vă puteți petrece toată timpul de legătură cu copilul dvs. de companie.

Animale similare la veverița zborului nordic

Dacă vă place veverița de zbor nord, dar nu v-ați hotărât că este animalul pentru dvs., verificați aceste alte specii exotice mici:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor de specii de specii de squirrel de nord