Squirreluri de zbor de sud: profilul speciilor

Flying Squirrel pe copac, America de Nord

Veverițele zburătoare fac adorabil rozătoare pentru animale de companie Pentru persoana potrivită. Veverițele de zbor de sud sunt cele mai mici dintre veverițele de copaci. Vărul lor nordic, o specie mai mare, sunt, de asemenea, ținute ca animale de companie. Veverițele de zbor sudice sunt în primul rând nocturne cu ochii mari, rotunzi, care îi ajută să vadă noaptea. Ei trăiesc în copaci și se alunecă din copac în copac, folosind o clapetă de piele blană între picioarele lor ca un parașut. Squirrelurile de zbor din sud vor petrece timp cu dvs. dacă există o pungă sau un buzunar disponibil. Dacă ați ridicat mână, ele pot forma un atașament profund cu dvs.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Squirl de zbor de sud

Nume stiintific: Glaucomys Volans

Dimensiunea adulților: 8 până la 10 centimetri lungime, inclusiv coada-cântărește între 2 și 4 uncii

Speranța de viață: 10 până la 15 ani în captivitate

Southern Flying Squirrel Comportament și temperament

Ca și gliders-ul de zahăr, veverițele de zbor din sud formează o legătură intensă cu proprietarii lor, dacă sunt achiziționate la o vârstă fragedă de la un ameliorator. Ele sunt, de obicei, destul de fericite să-și petreacă timpul să urce și să se joace pe proprietarul lor (ca și cum omul este un copac). Ei se vor simți destul de confortabil și în siguranță, ascunzându-se în mâneci sau un buzunar în îmbrăcămintea proprietarului lor.

Legăturile de legare sunt esențiale pentru a ajuta să creeze un atașament puternic între un proprietar și o veveriță de zbor sudică și sunt adesea folosite pe tot parcursul vieții veveriței. Chiar dacă sunt în primul rând nocturnă, veverițele de zbor de sud pot petrece o zi întreagă de dormit într-o pungă proprietarului sau într-un buzunar.

Veverițele care nu sunt crescute manual sau manipulate mult pot mușca dacă sunt speriate și sunt foarte rapide și skittish. Poate fi aproape imposibil să îmbătrâniți o veveriță sălbatică, adultă. Este rar să le vezi în sălbăticie, deoarece se mișcă atât de repede și sunt foarte timizi.

Dacă intenționați să rămâneți legați la animalul dvs. de companie, atunci vă așteptați ca animalul dvs. să vrea să fie cu dvs. toată ziua. Dacă acest angajament de timp nu este posibil, obțineți două astfel încât animalul dvs. de companie să nu devină singuratic.

Locuind veverița de zbor din sud

Squirrele de zbor din sud nu sunt mari, astfel încât să poată face cu o cușcă destul de mică. Să prospere, au nevoie de loc pentru a alerga și a urca. Spațiul vertical este mai important decât spațiul de podea, deci o cușcă înaltă este cea mai bună. Un Carcasa concepută pentru glidenții de zahăr poate funcționa bine, atâta timp cât distanța din ochiuri este îngustă (la cel mult 1/2 inch cu 1 inch). Unii proprietari găsesc că o cușcă de casă funcționează și bine.

Squirrele de zbor din sud sunt excelente chewers, așa că asigurați-vă că nu pot mesteca calea de ieșire din cușcă (firul sau metalul este preferat). Spațiul de podea de două picioare cu două picioare este adecvat. Înălțimea minimă ar trebui să fie de 3 metri înălțime, dar 5 sau 6 metri înălțime este mai bună.

Oferă ramuri în cușcă pentru alpinism și mestecare. Cablurile de bumbac atârnate în cușcă oferă, de asemenea, o oportunitate de alpinism și de a juca. Oferiți cutii de cuiburi cu țesuturi faciale sau prosoape de hârtie ca material de cuibărit (evitați orice cu fire care ar putea înfășura în jurul unui picior și provoacă vătămări). Linia de jos a cuștii cu așternut sau așternut adecvat pentru rozătoare.

O roată de rulare este bună pentru a oferi exerciții fizice. O roată solidă este cea mai sigură alegere pentru veverițele care zboară din cauza cozilor lor lungi.

Pisicile domestice pot ucide sau răni veverițele de zbor din sudul. Dacă aveți o pisică în casă, nu lăsați veverița de zbor sudică să se joace în afara cuștii cu pisica în aceeași cameră sau fără supraveghere strânsă.

Aspen Shavings de lemn lucrează ca lenjerie de pat?

Alimente și apă

În sălbăticie, veverițele de zbor sudice mănâncă o varietate de nuci, semințe, fructe și insecte. În captivitate, ei fac bine cu a Dieta variată care poate include:

  • Piulițe de pin
  • Semințe de dovleac
  • Seminte de floarea soarelui
  • Pecani
  • Nuci
  • Acorns
  • Nuci hickorys
  • Birdseed Amestecuri
  • Hamster pelete
  • O varietate de legume proaspete (porumb, cartofi dulci și ciuperci Portabello sunt populare) și fructe (portocalele oferă calciu)
  • Vierme și vierme de ceară

În captivitate, hrăniți echivalentul a aproximativ 1 lingură de alimente dimineața și noaptea. Așa cum sunt foragiori, puteți plasa alimente câteva cupe mici în zonele în care știți că veverița nu defectură în mod regulat. Îndepărtați toate alimentele nefolosite după 12 ore. Puteți adăuga tratamente ocazionale de ou fiert sau de pui pentru mai multă proteină în dieta lor. Veverițele de zbor de sud le place să mănânce și molii.

Deoarece acestea sunt susceptibile la deficiența de calciu, includeți un supliment de calciu și vitamina D3 (important în metabolismul calciului) cu alimentele lor. Limitați articolele ridicate în fosfor, deoarece leagă calciul în organism. Furnizați un bloc de calciu sau cutușul împreună cu un bloc mineral. Aceste suplimente alimentare se dublează ca fișiere dinte, deoarece dinții lor cresc în mod continuu.

Squirrele pentru copii nu sunt, de obicei, pe deplin înțepenite când le obțineți. Va trebui să le dați laptelui de capră sau o formulă de înlocuire a laptelui de catelus, deși o seringă sau un eyedropper de trei ori pe zi până la 6 până la 8 săptămâni).

Adulți veverițele de zbor sudic pot avea probleme cu tuburile de sipper pe sticle de apă, astfel încât să ofere un castron de mică adâncime de apă curată disponibil în cutia veveriței în orice moment.

Probleme comune de sănătate

Squirrele de zbor de sud nu au nevoie de vaccinări de rutină și nu sunt susceptibile la nici o boală bine cunoscută. Este obișnuit să dezvolte probleme de deficit de calciu, dar un bloc de calciu în cușcă poate ajuta la prevenirea acestor probleme.

Este legal să dețină o veveriță de zbor de la animale de companie?

Verificați legalitatea menținerii veverițelor de zbor din sud ca animale de companie ca Legile variază și schimbați în timp. Începând cu anul 2017, veverițele zburătoare au fost legale pentru a păstra animalele de companie în Alaska, Arkansas, Connecticut, Georgia, Idaho, Iowa, Illinois, Kansas, Kentucky, Louisiana, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, New Mexico, Rhode Island, Tennessee, Texas, Wisconsin și Washington.

Dacă aveți o autorizație sau o licență, puteți deține o veveriță care zboară în Arizona, Delaware, Indiana, Florida, Maine, Michigan, Montana, North Dakota, Oklahoma, Oregon, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Utah (numai veverițele de nord), Virginia de Vest și Wyoming.

Squirrele de zbor din sud nu sunt permise ca animale de companie în Alabama, California, Colorado, Hawaii, Maryland, Massachusetts, Nevada, Utah, Vermont și Virginia.

Achiziționarea veveriței de zbor din sud

Înainte de a cumpăra o veterrelă de zbor sudică, asigurați-vă că aveți un medic veterinar local care poate trata animalul dvs. de companie dacă apar urgențe. Veterinarii exotici sunt adesea un loc excelent pentru a începe o trimitere pentru crescătorii locali și verificabili. Dacă aceste veverițe sunt locale în zona dvs., nu încercați să luați unul din sălbăticie. În majoritatea cazurilor, este, de asemenea, ilegal să faceți acest lucru.

Va trebui să dedicați o mulțime de timp și atenție în timpul timpului de îmbinare cu o veveriță tânără. Dacă nu puteți acorda o atenție nedivizată în jurul ceasului, atunci o veveriță zburătoare nu este probabil animalul potrivit pentru dvs.

Animale similare la veverița de zbor de sud

Dacă sunteți interesat de veverița de zbor sudică, verificați:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Squirreluri de zbor de sud: profilul speciilor