Golf coasta box turtle: profilul speciilor

Golf Coasta Box Turtle

Nativ în zonele de-a lungul Golfului Mexic, Golf Coast Box Turtle sunt cele mai mari subspecii din Turtle comună din cutie. Ei au o coajă superioară mare, care este de obicei maro închis sau negru, cu dungi galbene sau bloturi. Nu sunt țestoase acvatice, dar iubesc să fie în jurul apei. În sălbăticie, se găsesc adesea în mlaștini și mlaștini. Ca animale de companie, aceste țestoase au locuințe complexe și nevoi dietetice, astfel încât unele experiență de broască țestoasă este ideală înainte de a obține unul.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Golf Coasta Box Turtle

Nume stiintific: Terrapene Carolina major

Dimensiunea adulților: Până la 8 centimetri lungime

Speranța de viață: 30-40 de ani în captivitate - până la 100 de ani în sălbăticie

Golf Coasta Box Turtle Comportament și temperament

Coasta de coastă din Golf Turtles, de obicei, nu sunt animale potrivite pentru copii mici sau pentru proprietarii de animale de companie. Acest lucru se datorează cerințelor lor complexe de îngrijire, precum și susceptibilității lor la stres, ceea ce poate influența foarte mult sănătatea lor. Coasta de coastă din Golf sunt, în general, timizi și nu-i place să fie manipulate. Ei au nevoie de o mulțime de locuri de ascuns să se simtă confortabil în mediul lor. Cu toate acestea, odată ce au aclimatizat în spațiul lor, multe țestoase de companie vor învăța să-și recunoască păzitorii și chiar să cerșească pentru mâncare.

Locuințe The Golf Coast Box Turtle

Deși este posibil să păstrați țestoasele de coastă din Golf (în special hamblings și minori) într-un mare terariu interior cu o sursă de căldură, ei fac mult mai bine Pixuri în aer liber În cazul în care clima este agreabilă. Majoritatea experților recomandă un minim de 4 picioare până la 8 metri pentru un stilou de box Turtle, mai ales dacă aveți mai multe țestoase sau este o casă cu normă întreagă. Un stilou mai mic va fi suficient dacă spațiul este limitat, dar evitați să mergeți sub 4 metri cu 4 picioare. Un spațiu înghesuit poate accentua o broască țestoasă. Carcasa ar trebui să fie într-o locație însorită, deși ar trebui să aibă întotdeauna un loc umbros.

Mai mult, majoritatea broaștelor țestoase sunt înfricoșătoare, așa că faceți ca dovada de evacuare a stiloului cu pereți îngropați adânc în pământ. Pietrele de pavaj plasate pe teren în jurul perimetrului pot ajuta la descurajarea sapare. Este cel mai bine să construim carcasa din material solid - dacă broasca țestoasă nu vede ce este în afara cuștii sale, este mai puțin probabil să încerce să urce sau să-l înfrunte pentru a ajunge acolo.

Căldură

Dacă țineți cartonul de coastă din Golf, în interior, un terariu cu o lampă de căldură este calea de parcurs. Ei preferă temperaturi între 80 și 85 de grade Fahrenheit, cu un loc de basking, care este în jur de 90 de grade Fahrenheit. Temperaturile de noapte nu ar trebui să scadă sub 70 de grade. Nu utilizați o piatră de căldură, deoarece poate provoca arsuri.

Ușoară

Golful Coasta Box Turtles au nevoie de iluminare UVB fie de la lumina soarelui natural, fie de la o lampă UVB pentru a metaboliza calciul în dietele lor. Fără aceasta, ei pot dezvolta boală osoasă metabolică și chiar moare. Când găzduiește în interior, opriți lampa noaptea pentru a imita un ciclu natural de noapte.

Umiditate

Deoarece această specie trăiește aproape de apă, îi place un nivel ridicat de umiditate de aproximativ 60% până la 90%. Mențineți acest lucru prin scoaterea zilnică a incintei broaștei țestoasei.

Substrat

Substratul este materialul folosit pentru a linia fundul incintei țestoaselor. Nu numai că poate imita mediul natural al animalului, dar poate, de asemenea, poate ajuta la menținerea nivelului de umiditate și pentru a satisface instinctul îngrozitor de broască țestoasă. Astfel, substratul care păstrează unele umiditate este ideal pentru țestoasele de coastă din Golf. Mulți proprietari optează pentru solul fără chimic, frunze și mușchi. Stratificați cel puțin 4 inci adânc pentru a permite broasca testoasa la burrow.

Ești gata să ai o broască țestoasă sau o broască țestoasă?

Alimente și apă

Coasta de coastă din Golf sunt omnivores și au nevoie de a Dieta variată. Ca adulți, dieta lor ar trebui să fie de aproximativ 40 la sută legume, fructe și ierburi, cu restul format din surse de proteine ​​cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi viermi, covoare, melci, viermi, greieri, lăcuste și pești mici. Hatchlings și broasca țestoasele juvenile sunt mai carnivore decât țestoasele adulte, astfel încât să aveți în vedere vârsta țestoaselor când vă pregătiți mesele.

Este deosebit de important să vă asigurați că broasca țestoasă de coastă din Golf devine echilibrul de calciu și fosfor potrivit în dieta sa pentru a preveni boala osoasă metabolică. Verzii cu frunze întunecate, cum ar fi patrunjelul, verdele de păpădie, spanacul și verdele colat, toate sunt opțiuni bune de legume. Afine, struguri, mere și papaya sunt alegeri bune de fructe.

Insectele proaspete de pradă din magazinele de animale de companie și magazinele de momeală sunt cele mai bune surse de proteine ​​pentru o broască țestoasă cutie. Evitați hrănirea unei insecte de broască țestoasă captivă de coastă captivă, deoarece nu aveți nicio modalitate de a măsura expunerea la pesticide. Dietele de broască țestoasă cu cutie comercială sunt disponibile, dar sunt de obicei alimentate doar ca suplimente într-o dietă variată.

În general, hrăniți broasca țestoasă la fiecare două până la trei zile. Dar consultați-vă cu medicul veterinar cu privire la cantitatea și momentul potrivit al meselor pe baza vârstei, dimensiunii și sănătății țestoasă. De asemenea, trebuie să oferiți o tavă ușor accesibilă de apă curată în orice moment. Turtleul va folosi acest lucru pentru a bea și înmuia, deci asigurați-vă că schimbați apa în mod regulat.

Probleme comune de sănătate și comportament

În plus față de boala osoasă metabolică, care poate duce la oase slăbite și moarte, broaștele de coastă din Golf sunt predispuse la infecțiile respiratorii. Aceste infecții sunt de obicei cauzate de umiditatea insuficientă, cu simptome, inclusiv șuierătoare și mucus în jurul gurii și a pasajelor nazale. Dacă țestoasele dvs. se confruntă cu infecții frecvente respiratorii, ar putea fi un semn al deficienței vitaminei A.

Infecțiile parazitare sunt o altă afecțiune comună văzută în țestoasele. Ele nu prezintă întotdeauna simptome, dar pot fi diagnosticate de un medic veterinar care este specializat în reptile. Și cum ar fi cele mai multe țestoase, țestoasele cu cutie sunt susceptibile la o condiție dureroasă cunoscută sub numele de Shell Rot, care este cauzată de o infecție bacteriană sau fungică. Coaja va apărea crăpată sau uscată și ar putea emite un miros neplăcut.

Dacă broasca țestoasă prezintă simptome de oricare dintre aceste boli, nu încercați să le tratați fără a vă consulta VET.

Alegerea țestoasei din Coasta de Coasta Golfului

Golful Coasta Box Turtles nu sunt animale rezistente și, astfel, nu sunt potrivite pentru păzitorii de broască țestoasă începători. Au nevoi foarte specifice, sunt sensibile la stres și sunt greu de păstrat în captivitate.

Când achiziționați o broască țestoasă de coastă din Golf, selectați un specimen captiv de la un crescător de reputație sau vizitați o organizație de salvare. În acest fel, evitați să susțineți capturarea țestoaselor sălbatice pentru comerțul cu animale de companie, care duce adesea la îngrijirea subpar și animalele bolnave. Așteptați să plătiți între 100 și 400 de dolari în medie. Asigurați-vă că broasca țestoasă are ochi limpezi și nici un mucus în jurul nasului sau gurii. De asemenea, coaja sa ar trebui să se simtă solidă și nu ar trebui să aibă umflături sau umflături de-a lungul corpului său.

10 tipuri de broaște țestoase care fac animale de companie excelente

Specii similare cu broască țestoasă de coastă din Golf

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Golf coasta box turtle: profilul speciilor