Tigertail seahorse

Tigertail Seahorse

Sea mai mare În perechi sau grupuri poate fi o adăugare interesantă la a Aquarium de apă sărată. Speciile Tigertail Seahorse este relativ comună în comerțul cu acvariu. Chiar mai bine, tigertalele sunt ușor de ras și se vor reproduce bine și se vor reproduce în mod regulat dacă li se oferă o dietă adecvată în mod regulat și li se oferă siguranță de la o predare percepută și percepută.

Privire de ansamblu de rasă

Denumirea comună: Tigertail Seahorse

Nume stiintific: Hippocampus vine

Dimensiunea adulților: Aproximativ 6 inci

Speranța de viață: 1 1/2 ani

Caracteristici

FamilieSyngnathidae
OrigineApele tropicale indo-Pacific în jurul Malaeziei și Singapore și la est ca Filipine.
SocialPașnic
Nivelul rezervoruluiToate nivelurile
Dimensiunea minimă a rezervorului30 de galoane
DietăCreveți în direct sau înghețat
CreștereOuăle așezate în punga de sex masculin
ÎngrijireModerat
ph8.1-8.4
Temperatura72-78 Fahrenheit

Origine și distribuție

TijaRatal Seahorse vine de la Pacificul Central de Vest. Se găsește pe țărmurile din Malaezia, Thailanda, Singapore, Vietnam și Filipine. În general, călătoresc în perechi, adesea în grădini burete și grădini plutitoare de alge, cum ar fi Kelp și Sargassum. Habitat, paturile acvatice subtidale și recifele de corali, sunt amenințate de schimbările climatice. Sideorii sunt, de asemenea, colectați în cantități mari de utilizare în medicina pe bază de plante din China.

Culori și marcaje

Tigertail Seahiors sunt pești lungi negri și galbeni, cu boturi lungi, cozile prehensile și 16-19 aripioare pectorale. Colorarea lor poate varia în funcție de sex, iar bărbații fiind blacker și femele fiind galben. Ei poartă o "coronet" osoasă de cinci spini rotunzi și au spini pe obraji și nasuri. Ei au inele alternative de tigru de la burtă la sfaturile cozilor lor. În loc de cântare, au o piele groasă peste inele Boney. Colorarea lor și fiziologia lor îi ajută să le protejeze de prădători.

Tankmates

Ca și în cazul majorității sehorilor, Tigertail Seahorse face cel mai bine într-un rezervor liniștit, cu o concurență mică pentru alimente. Mai puțin agresivi de pește, cum ar fi pipefish și Mandarinfish Faceți borduri bune. Evitați speciile agresive, cum ar fi bâlbâi, gobi, femei, triggerfish și porcupinefish. Seahiors sunt monogamoși - Tigertail Seahorse face cel mai bine în perechi sau grupuri mici într-un acvariu.

Habitat și îngrijire

Seahiors necesită forțe staționare pentru a-și înfășura cozile prehensile. Perchele pot fi artificiale sau real-gorgonienii și plantele din plastic sunt ambele opțiuni excelente. Deoarece lateralele nu sunt înotători puternici, ei fac cel mai bine într-un rezervor cu debit scăzut de apă. Seahiors preferă un rezervor înalt în captivitate. Diy Rezervorul de la Sahorse funcționează foarte bine pentru laterale. Tranzirea întregului rezervor în timpul zilei, ele pot fi găsite pe suprafața apei, precum și examinarea substratului pentru alimentele potențiale.

Dietă

Tigertail Seahorse este un carnivor desăvârșit în sălbăticie, unde se hrănesc amfipods și alte mici crustacee găsite în Rock Live. Seahiors ar trebui să fie hrăniți în direct sau (dacă o vor lua) Vitamina îmbogățit înghețată sau înghețată Mysis creveți. Seahiors ar trebui să fie hrănite de mai multe ori pe zi, cu alimente disponibile timp de 20 până la 30 de minute pe hrănire.

Sideo-urile capturate de sălbăticie pot fi încet să accepte creveți congelați sau uscați prin înghețare ca hrană, pentru a începe cu, și ar putea fi hrăniți alimente vii până când sunt înțărcate pe alimentele pregătite. Cisternă de cisternă (foarte preferați pentru a fi prinși sălbatici) sunt în mod obișnuit instruiți să accepte creveți mistice înghețați sau înghețați la o vârstă fragedă și vor face tranziția la rezervorul dvs. mult mai ușor decât prins sălbatic.

The Tigertail Seahorse nu este un alimentator agresiv. Acest pește va examina îndeaproape fiecare bucată de alimente potențiale înainte de a-l consuma. Dacă rezervor cu alimentatoare mai agresive, Tigertailul (de fapt, aproape fiecare Seahorse) va depăși timpul orelor suplimentare.

Diferențe sexuale

Bărbații sunt adesea negru, în timp ce femelele sunt de obicei gălbuie. Bărbatul poartă ouăle într-o pungă de pui situată sub coadă.

Creștere

Ritualul de împerechere al lui Tigertail Seahorse este destul de fascinant. Când bărbatul este gata să se împerecheze, el va prezenta femeia cu un dans, schimbări de culoare, afișaje cu pungă blatante și girații active. Dacă femeia este receptivă, ea va lega cozile cu bărbatul, dansul și promenada cu ea și apoi va introduce până la 500 până la 600 de ouă în punga de sex masculin. Aproximativ două săptămâni mai târziu, bărbatul dă naștere între 50 și 400 de duplicate miniaturale ale perechii.

Odată "Născut", Miligina Tigerurtail Seahiors nu mai depind de părinții lor pentru alimente sau supraviețuire. În sălbăticie, bebelușul Tigertail migrează la suprafața oceanului și se îmbină în "supa" plancton atât pentru alimente, cât și pentru ascundere. În timp ce în plancton, laterale se hrănesc cu ceea ce se mișcă și se vor potrivi în gură. În sălbăticie, Tigertail Seahorse nu se va hrăni cu altceva decât alimentele vii - prin urmare, provocarea de înțărcare a micilor căi de mare pe alimente înghețate și înghețate manual în captivitate.

Boli de mare

Sideorii sunt peștii și, prin urmare, sunt supuși tuturor sau aproape tuturor acelorași boli ca și alte pești. Majoritatea bolilor de la Seahorse sunt fie cauzate, fie exacerbate de o calitate slabă a apei în acvariu. Boli care afectează garniturile de mare includ:

  • Ectoparaziți (paraziți externi), inclusiv criptocaryon iritani, amilloodinium (oodiniu) Ocellatum, Brooklylella Hostilis, crustacee parazitare, Flukes Glue, etc.
  • Endoparazitele (paraziți interni), inclusiv protozoare, platoși, flukeuri, viermi rotunzi, viermi etc.
  • Exoftalmie, altfel cunoscut sub numele de Popeye, nu este exact o boală, ci mai degrabă un simptom care este adus de boală.
  • Boala externă a bulelor (subcutanate [sub piele] Bubbles de aer)
  • Boala de eroziune de carne, în care se îndepărtează "pielea" de peelii de mare.
  • Boala internă a bulelor de gaz este similară bolii externe a bulelor, dar bulele rămân în interiorul corpului de la Seahorse.
  • Punga emfizem este capcana sau crearea de bule de aer în pungă de brood de sex masculin.
  • Rotul de putrezire este cauzat fie de o infecție fungică (caz în care bout-ul va fi roz) sau infecție bacteriană (caz în care botul va fi alb).
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tigertail seahorse