Seahiță în acvariile de apă sărată

Seahorse în rezervorul de pește

Până când recent, recent, lateralele au fost considerate a fi greu de păstrat în viață într-un acvariu pentru orice perioadă de timp. Primele încercări au fost făcute cu ajutorul căilor de pe laturi prinse sălbatice. Aceste specimene, de obicei, au pierit în câteva luni fie de la foamete, fie din infecții.

Dar, odată ce pionierii de pe Seahorse au determinat cum să le reproducă în captivitate (acvacultură), păstrând cățelul la un acvariu pe termen lung a devenit posibil. Spre deosebire de pe lathors-urile prinse sălbatice, lateralele captive-bred vor lua cu ușurință alimente hrănite.

Bazele Beahorse

Lateralele au un exoschelet (ca o crustacee) acoperite cu un tip de piele, mai degrabă decât scale. Acest lucru face ca marinarul să fie mai susceptibil la leziuni externe și infecții decât cele mai multe pești. Un branhii de la Seahorse nu sunt la fel de bine dezvoltate ca cele mai multe pești bony.

Există peste 30 de genuri de gunoi recunoscute, care locuiesc în apele tropicale, sub-tropicale și temperate din întreaga lume, dar numai o mână de specii sunt de obicei întâlnite în comerțul cu acvariu.

Sahorse de mare (Hipocampus kuda) și căptușitele căptușite (Hipocampus erectus) sunt cele mai comune specii de lathori care sunt văzute în acvariu. Pitharf Seahorse (Hippocampus Zostera) care, în sălbăticie, se găsește în Oceanul Atlantic de Vest, de la Bermuda până la Bahamas, Florida de Sud și întregul Golf din Mexic.

După cum sugerează și numele, aceasta este o creatură mică care crește să fie mai mică de două centimetri în dimensiune, ceea ce îl face ideal pentru rezervoarele mini sau nano-reef.

Acvariile de la Seahorse

Un rezervor de Seahorse ar trebui să aibă cel puțin 18 inci înălțime. Seahiors preferă să se deplaseze în sus și în jos într-un acvariu mai mult decât lateral. Dacă veți păstra mai mult de un mic mare de mare sau unul dintre speciile mai mari de la Seahorse, veți dori un rezervor mai mare.

Deoarece ei nu sunt puternici înotători (și pentru că branhii lor nu sunt foarte eficiente), lateralele nu-i plac mișcarea puternică a apei. Seahiors au un tract de digestie scurte și foarte primitive, care permite o mare parte de alimente nedigerate să ajungă la fundul rezervorului, adăugând la problemele de calitate a apei.

Lateralele au nevoie de cel puțin o postare rapidă sau de mână în rezervor, așa că nu trebuie să fie în mod constant înotul. Dacă nu caută mâncare, sehoors își vor petrece cea mai mare parte a timpului cu cozile înfășurate în jurul oricărui lucru care le va ține în poziție. Gorgonienii lucrează excelent pentru posturile de oprire, ca și corali Faux sau chiar plante de acvariu din plastic.

Sahorse hrănire

Seahiors ar trebui să fie hrănite cel puțin de două ori pe zi. Cea mai bună mâncare pentru capitolul de peroasele captive este înghețată creveți. Dacă obțineți un Sahorse acvacultură, probabil că mâncați deja Mysis, așa că obținerea de a mânca în rezervorul dvs. nu ar trebui să fie o problemă.

În timp ce poți să-l piardă doar o miză dezghețată în rezervor și să lase pe laturi să-l urmărească până când ele prins, țintă să hrănească ponei într-o zonă de curgere scăzută a rezervorului de apă o va face mai ușor să obțină suficientă mâncare fără a fi nevoie să lucreze prea greu.

Sahorse compatibile compatibile

Seahiors nu sunt alimentatori agresivi, astfel încât orice pește sau nevertebrate pe care le includeți în rezervor ar trebui să fie încetini și prudenți.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Sea mai mareNewPortaquarium.COM, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Seahiță în acvariile de apă sărată