Profil verde snake specii

Șarpe verde dur

Șerpii verzi și netede sunt strâns legate, iar în timp ce există unele diferențe între ele, îngrijirea lor în captivitate este în esență aceeași. Acestea sunt atât de șerpi mici, subțiri, care sunt originari din America de Nord, unde numerele lor devin amenințate sau amenințate în multe stări. Ambele specii sunt o culoare strălucitoare de emerald-verde, cu o burtă palidă galbenă sau cremă - ele sunt raportate că iau un ton albastru atunci când sunt încântați. În comerțul cu animale de companie, Snakes verde dur sunt văzute mai frecvent decât șerpi verde neted, dar ambele fac doar "aspect doar" animale de companie pentru cei cu experiență de reptile. Deoarece sunt alimentatoare timide și preferă habitatele liniștite, acestea nu sunt cele mai bune meciuri pentru un portar de șarpe pentru prima dată sau pentru medii cu copii mici.

Prezentare speciala

Nume comune: Șarpe verde dur, șarpe verde neted, șarpe de iarbă, șarpe verde bici, șarpe de grădină, șarpe de vină, șarpe verde.

Nume științifice: Opheodry Aestivus, Opheodrys Vernalis

Dimensiunea adulților: Șerpii verde dur sunt de aproximativ 2 până la 3 picioare șerpi verzi, sunt mai mici și mai scurte, la aproximativ 2 picioare.

Speranța de viață: Au fost raportate 6 până la 8 ani - 15 ani

Comportamentul verde de șarpe și temperament

Șerpii verzi sunt verzi, deoarece sunt arboreali - își petrec cea mai mare parte a timpului agățat și vânătoare în plante și copaci. Șerpii verzi tind să fie timizi, șerpi timizi. Ele pot fi nervoase și reticente în hrănirea și, prin urmare, nu sunt recomandate Proprietarii de șarpe de începători. Șerpii verde netedă și dură, de asemenea, tind să fie stresați prin manipulare, astfel încât acestea sunt mai potrivite pentru a vizualiza doar.

Locuind șarpele verde

Șerpii verzi sunt șerpi mici, astfel încât, în timp ce nu aveți nevoie de un rezervor uriaș, trebuie să oferiți spațiu vertical pentru alpinism. Pe măsură ce șerpii verzi sunt pașnici, ei pot fi păstrați și în grupuri-trei pot trăi confortabil într-o incintă de 30 de galoane.

Un rezervor hexagonal de 30 de galoane este o alegere bună, deoarece oferă o mulțime de spațiu pentru verdeață, precum și locuri de ascundere. Deoarece șerpii verde dur și neted ambii au corpuri subțiri, o incintă rezistentă la evadare este o necesitate. Rezervorul va avea nevoie de un capac foarte strâns de ecran fin, pentru a preveni scăpările. Fixate pe capacele funcționează cel mai bine.

Șerpii verzi care nu au o mulțime de verdeață de a se ascunde în rândul vor deveni stresați. Acești șerpi sunt suficient de mici încât plantele vii, cum ar fi Pothos, Ivy și alte plante netoxice, vor face bine în rezervor și chiar plantele de mătase vor funcționa într-un vârf. Greeneria ar trebui să umple cel puțin 50% din rezervor. Sucursalele și vița de vie ar trebui, de asemenea, să fie prevăzute pentru alpinism. De asemenea, includeți câteva casete de ascundere.

Căldură

O sursă de căldură deasupra capului, cum ar fi un bec de căldură (lumină albă în timpul zilei și roșu sau albastru / violet noaptea) sau emițătorul de căldură ceramic este cel mai bun. Sursa de căldură deasupra capului poate fi completată de căldură de la un sub covoare de căldură a rezervorului, dar asigurați-vă că șarpele dvs. nu poate sta direct pe geamul încălzit, deoarece arsurile termice pot urma.

O sugerată Gradient de temperatură Pentru șerpii verzi este de 70 până la 80 F (21-27 ° F), deși unele referințe sugerează o gamă mai mare. Pe timp de noapte, temperatura poate fi lăsată să scadă între 65 și 75 F (18 până la 24 ° C).

Ușoară

Fiind diurnă (locuitori de zi), aceste șerpi ar trebui să aibă, de asemenea, un bec UVA / UVB pe timp de 10 până la 12 ore pe zi. Orice lumină vizibilă și orice sursă de lumină UVB trebuie oprită noaptea pentru a da șarpelui un ciclu ușor de întuneric.

Presupunând că șarpele dvs. nu va avea acces la lumina soarelui strălucitoare, reptilele zoomed sau luminile Iguana, iar Vita-Lite Durotest sunt două produse bune. Înlocuiți sursele de lumină UVB la fiecare șase luni.

Umiditate

Această specie nu necesită umiditate ridicată. În plus față de unele dispărute ocazionale, vasul de apă al șarpelui va adăuga la umiditatea din rezervor, care trebuie menținută la aproximativ 40 până la 50%. Utilizați un higrometru pentru a măsura nivelurile interioare și pentru a monitoriza îndeaproape în timpul lunilor de iarnă uscate dacă vă păstrați șarpele într-un climat mai rece. O creștere temporară de umiditate de până la 60% va ajuta orice șarpe în timpul procesului său de vărsare.

Substrat

Materiale care linia de jos a incintei (substratul) trebuie selectate cu atenție atât pentru siguranța la șerpii verzi, cât și pentru ușurința de curățare. Pentru acești șerpi arboreali, covorul de reptilă face o alegere bună, la fel ca și prosoape de hârtie simplă sau ziarul investit. Materialele substratului care ar putea fi ingerate accidental sunt cele mai evitate.

Ce plante sunt sigure pentru reptile sau amfibian?

Alimente și apă

Serpi verzi sunt Insectivores și sunt printre câțiva șerpi care mănâncă o dietă constând în întregime din insecte și viermi. În sălbăticie, ei consumă o varietate de pradă, cum ar fi greieri, molii, lăcuste, omizi, larve de zbor, păianjeni și viermi.

În captivitate, hrăniți o dietă constând în principal din pradă moale, cum ar fi omizi, deși este extrem de important să se asigure că dieta este încă variată. Cât mai mult posibil, adăugați elemente cum ar fi păianjeni fără pesticide, molii, muște și larvele lor.

Mese viermi, lăcustele, iar greierii pot fi hrăniți în șerpi verzi, dar numai ocazional, deoarece orice insecte cu o exoscheletoni dur pot reprezenta un risc de impact dacă este consumat prea des. Alegeți numai viermele de masă proaspăt, pentru a reduce șansele. Alți viermi de alimentatori moi, cum ar fi viermi de ceară, ar putea fi, de asemenea, oferite ocazional. Asigurați-vă că nu oferiți elemente pradă mai largi decât corpul șarpelui tău.

Toate elementele de pradă ar trebui să fie Gut-încărcat, ceea ce înseamnă că au fost hrăniți în sine o dietă nutritivă - inclusiv un supliment de vitamină și minerale - înainte de a fi oferit șerpilor verzi. Articolele de pradă ar trebui, de asemenea, să fie întrerupte cu un supliment de calciu de câteva ori pe săptămână.

Hrăniți șerpii verzi de câteva ori în ziua hrănirii, în totalitate ceea ce vor mânca pe o perioadă de 20 de minute. Dar zilele de hrănire ar trebui să fie doar o dată sau de două ori pe săptămână. Hrănirea la zori sau amurg va scoate un șarpe care este cel mai dispus să mănânce, dar dacă șarpele dvs. este încă neinteresat în mâncare, încercați să mutați carcasa într-o cameră mai liniștită în care există mai puțină activitate.

Ca șopârlele arboreale, acești șerpi preferă picăturile de apă potabilă de pe frunze, mai degrabă decât de la un castron sau de altă sursă de apă subterană, este necesară o scoatere zilnică a verdeaței. Cu toate acestea, este încă important să se ofere un vas de apă superficial, care este suficient de mare pentru șarpe să urce pentru o înmuiere cu corpul întreg, dar suficient de superficial pentru a preveni înecarea.

Probleme comune de sănătate și comportament

Există unele preocupări de sănătate care ar trebui să primească îngrijire de la a Medic veterinar reptilian. Ambele tipuri de șerpi verzi sunt predispuși la infecții fungice și respiratorii. Respirația deschisă și șuierătoare sunt semne ale unei infecții respiratorii, iar decolorarea pielii este de obicei un simptom al unei infecții fungice.

O altă afecțiune comună printre șerpi, inclusiv șarpele verde, este putregaiul gurii sau stomatita infecțioasă. Această infecție bacteriană a gurii provoacă bule de saliva și inflamație în și în jurul gurii. Dacă este lăsată netratată, dinții de șarpe pot fi pierduți atunci când infecția ajunge la os.

Alegerea șarpelui verde

Există îngrijorare cu privire la populațiile în scădere ale ambelor specii de șarpe în sălbăticie, posibil datorită pierderii habitatelor și a utilizării pesticidelor. În unele state, una sau ambele specii sunt considerate amenințate sau pe cale de dispariție. Rețineți că luarea acestor șerpi din sălbăticie poate fi ilegală în funcție de locul în care locuiți - vă puteți epuiza deja o populație deja în scădere dacă sunt pe cale de dispariție sau chiar amenințată în zona dvs.

Cel mai bine este să găsiți un șarpe verde captiv, deoarece eșantioanele prinse sălbatice sunt mult mai susceptibile de a deveni semnificativ stresate și au un timp dificil de ajustare la captivitate. Serkes prins sălbatic pot purta, de asemenea, un greu Încărcarea parazitului.

Aflați ce șarpe de companie este potrivit pentru dvs

Specii similare la șarpele verde

Dacă sunteți interesat de animalele similare cu șarpele verde, verificați:

În caz contrar, verificați alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi animalul dvs. de companie!

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profil verde snake specii