Paww încearcă să reinventeze jucăria de câine cu ajutorul crowsfunding

Paww încearcă să reinventeze jucăria de câine cu ajutorul crowsfunding

Majoritatea proprietarilor de câini au o preferință a căreia jucăriile pe care le preferă pentru câinii lor. În funcție de nevoile câinelui, există o varietate de jucării de la care să aleagă, dar o companie reinventează jucăria tradițională de câine și caută Crowdfunding prin kickstarter pentru a lansa în cele din urmă noua lor linie de produse inovatoare.

După sute de prototipuri și ani de dezvoltare, Power este aproape la obiectivul lor de finanțare și pregătindu-se să-și ia compania la nivelul următor. Noile lor bile de preluare sunt rezistente, pot renunța la tratarea și chiar pot fi aruncate cu un aruncător de bile standard. Compania a lansat proiectul prin Kickstarter La 14 apriliea și sunt deja aproape 75% din calea spre scopul lor.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Linia de jucării include trei bile; stickball, goofball și portoballo. Chris Miksovsky, fondatorul de paww, spune că, deși există mii de jucării de câini pe piață, nu pare să găsească unul care avea toate caracteristicile pe care le credea că o jucărie bună de câine ar trebui să aibă. El a crezut Fiecare jucărie de câine ar trebui să fie incredibil de durabilă, Abilitatea de a fi aruncată într-un lansator tradițional de bile, au un model de bounce neregulat și tratează dărâsiuni.

Miksovsky spune că, deși toate cele trei jucării de câine ale companiei sunt foarte diferite, toate se potrivesc cu fiecare aspect al jucăriei sale ideale de câine. Goofball arată ca o minge cu urechi care iese din fiecare parte și aceste "urechi" provoacă mingea să se rătăcească erratic de la o parte la alta. Ei dau, de asemenea, câinelui sau proprietarului ceva de ținut.

Paww încearcă să reinventeze jucăria de câine cu ajutorul crowsfunding

Portoballo arată ca o ciupercă, deci numele, iar tulpina îi determină să se rătăcească imprevizibil. Această jucărie de câine este cea mai lungă și mai mare jucărie în linie.

LEGATE DE: Top 25 cele mai bune jucării pentru câini care mestecă foarte mult

Jucăria stickball trăiește, de asemenea, până la numele său. Arată ca o minge cu un baston blocat prin ea. Armele care lipind partea sunt minunate pentru tragere și păstrează și mingea de la bouncing prea departe; Efectuarea acestui jucărie ideală pentru mașini mici sau parcuri de câine.

Toate cele trei bile sunt fabricate dintr-un material personalizat care a fost dezvoltat cu ajutorul unuia dintre cei mai mari producători de compuși elastomerici din U.S. Este special formulat pentru a fi extrem de durabil, în timp ce încă mai este blând pe dinții și gingiile unui câine. Jucăriile pot pluti și și Acestea sunt toate reciclabile 100%.

Fiecare jucărie are propria metodă de distribuire special concepută, de la untul de arahide la uscat Kibble și chiar jeky tratează. Compania a atins 75% din obiectivul lor de finanțare într-un pic mai puțin de o săptămână, ceea ce face ca Miksovski și alți lideri ai companiei să fie foarte încântați de viitorul pazei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Paww încearcă să reinventeze jucăria de câine cu ajutorul crowsfunding