Woofstick nu este jucăria medie de câine

Titlul woofstick isn

Câinii și bastoanele merg împreună ca untul de arahide și jeleu. Dar, spre deosebire de bastoanele obișnuite găsite în natură care se pot sparge și provoca deteriorarea gurii și intestinelor câinelui dvs. Dacă este înghițit, WoOfstick este o jucărie inovatoare și sigură. Poate fi folosit pentru exerciții fizice, instruire și distracție simplă!

Cu woofstick, aveți controlul total asupra locului în care merge jucăria câinelui. Nu mai caută jucăria de cauciuc din Fido în buruieni sau o zonă împădurită, deoarece nu a reușit să-l aducă înapoi. Deci, ceea ce face woofstick atât de inovatoare?

În primul rând, cablul reglabil de 10 picioare poate fi folosit pentru a vă antrena partenerul canin. De asemenea, îl puteți folosi pentru a-l încuraja să ruleze, să sară, să pună și să se joace. Este atașat la un baghetă ușor de aderență.

Woofstick isnLEGATE DE: Cea mai bună revizuire a jucăriilor pentru câini

În al doilea rând, cablul este atașat la o jucărie moale în formă de os, care are chiar și un slot special pentru a introduce tratamentele preferate ale puilor. Acest lucru face ca setările de joc sau de instruire să fie mai plăcute. În cele din urmă, nu veți avea vreodată să apucați vreodată pe un alt baston acoperit cu Slobber sau să aruncați din nou jucăria.

în plus, Woofstick vrea să păstreze Fido Hydrated, astfel încât au inclus un castron de apă pliabil și un caz ușor de depozitat și purtând un caz de umăr pentru woofstick-ul dvs. Este perfect pentru a lua acest jucărie preferată de curând cu tine și câinele tău oriunde te duci.

Această jucărie este recomandată de ASPCA și de formatorii de câini care l-au folosit cu rezultate excelente.

Redarea de jucători și alte jocuri interactive cu câinele dvs. nu este doar o modalitate excelentă de a se lega cu ea, dar Reduce șansele de obezitate și multe afecțiuni care pot veni cu această condiție. Veterinarii recomandă între 30 de minute și două ore de exerciții zilnice, în funcție de rasa, vârsta și sănătatea câinelui tău. Acest lucru poate include plimbări sau joguri în jurul blocului, jucând preluarea în parc, drumeții, înot sau doar un bun Romp în jurul curții.

Cu WoOfstick puteți introduce un nou mod de a juca care va păstra atenția câinelui în timp ce lucrează de la toate aceste calorii suplimentare. Veterinarii nu numai că recomandă activitatea zilnică pentru tovarășii dvs. canini pentru a ajuta la reducerea problemelor de greutate, dar este, de asemenea, bun pentru digestia câinelui dvs. și chiar poate ajuta chiar să ușureze constipația.

LEGATE DE: Top 10 idei pentru jucării pentru câini de casă

Woofstick isn

Câinii care sunt plictisiți în mod constant, de asemenea, tind să expună comportamente distructive, cum ar fi săpare, mestecare și zgâriere. Prin obținerea poooch afară și bucurați-vă de o distracție plină de acțiune, aceste comportamente pot fi eliminate în totalitate. Câinele dvs. este hiperactiv? Încă o dată, o rutină obișnuită de exerciții va ajuta să ardă acea energie excesivă și va ajuta la calmarea nervilor câinelui.

De multe ori câini, în special acele piese de jucărie, vor lăcata sau vor merge prea mult. Încercați să o scoateți cel puțin o dată pe zi și să vedeți cât de mult este încurcat comportamentul enervant. Uneori câinii prezintă acest comportament exclusiv pentru că nu au atenția că sunt atât de disperați.

Câinii nu sunt menite să fie pent-up sau să fie leneși couch-hogs. Apucați astăzi un woofstick și obțineți din nou Fifi sau Fido. Această jucărie nu este doar distractivă pentru ei, dar este distractiv pentru tine. Incearca. Nu-ți pare rău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Woofstick nu este jucăria medie de câine