Revizuire: animalele noastre iq tratează jucărie de câine mingea

Tratați jucăriile de distribuire sunt foarte atrăgătoare la câini care sunt motivați alimentari. Animalele noastre de companie IQ tratează mingea pot fi umplute cu câine trated sau kibble pentru a vă oferi pooch-ul cu divertisment de lungă durată. Puteți ajusta nivelul de dificultate pentru a permite accesul mai ușor la alimente la început și o face mai dificilă odată ce câinele dvs. primește atârnă de ea.

Multe jucării de distribuire a tratamentului pot fi, de asemenea, utilizate ca alimente lente. Puteți plasa câinele dvs. în interior și urmăriți-l să lucreze pentru cina lui. Aceste tipuri de jucării oferă stimulare mentală și activitatea fizică pentru câinele dvs.

Aceste tipuri de jucării sunt deosebit de mari pentru cățeluși și câini hiperactivi. Destul de des un câine cu provocări excesive de energie sau de comportament este doar plictisit de lipsa de stimulare mentală. Furnizarea de jucării de câine stimulative mintale și a unui exercițiu adecvat poate fi tot ce trebuie să rezolvați problema.

Animalele noastre de companie IQ tratează mingea are un design simplu, dar poate oferi multe ore de distracție prietenoasă pentru câini. Nu este potrivit pentru chewers agresiv și va funcționa cel mai bine pentru rasele mici și medii. Continuați să citiți pentru a afla cum câinii noștri ca această jucărie interesantă.

Animalele noastre de companie IQ tratează jucăria câinelui

Animalele noastre de companie IQ tratează mingeaMingea noastră de animale de companie IQ este disponibilă în două dimensiuni. Cel din videoclipul și fotografiile mele de revizuire este 4 & # 8243; minge. De asemenea, puteți cumpăra un 3 & # 8243; Ball Dacă aveți un pui mai mic. Este fabricat dintr-un material plastic non-toxic greu.

Animalele noastre de companie IQ tratează mingeaDupă cum am menționat, puteți umple jucăria cu kibble sau câini mici tratează. Când câinele dvs. împinge mingea cu nasul sau labele, mâncarea se rostogolește și ocazional o piesă va cădea din gaura mică din partea de sus a mingea. Dacă câinele tău îi place să mănânce, acest tratat îl va distra cu siguranță până când toată mâncarea a dispărut.

În revizuirea video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să ajustați nivel de dificultate din această jucărie. Există un disc interior pe care îl puteți întoarce cu ușurință pentru a crea o deschidere mai mică sau mai mare. Cu cât deschiderea este mai mică, cu atât mai dificilă va fi pentru că puii dvs. să se agită.

Animalele noastre de companie IQ tratează mingeaLucrul meu preferat despre acest lucru tratează jucăria de câine de la Animalele noastre este că este separat pentru curățarea ușoară. Nu este în siguranță în mașina de spălat vase, dar îl puteți șterge cu ușurință cu o cârpă umedă sau o spălare de mână cu apă caldă și săpun.

4 8243; Ball funcționează bine pentru Beagle de 30 de kilograme și pentru Retrieverul nostru de 70 de lire la Labrador. Această jucărie de câine nu este potrivită pentru Chewers agresiv, dar cred că ar funcționa pentru orice rasă sau dimensiune - atâta timp cât acestea sunt motivate alimentare.

Puteți achiziționa cele 3 și # 8243; Animalele noastre de companie IQ tratează mingea pentru 9 dolari.35 pe Amazon chiar acum și 4 8243; mingea va costa doar 13 dolari.83. Această jucărie din plastic dură ar trebui să dureze de mulți ani dacă câinele dvs. este un chewer distructiv. În opinia mea, această jucărie de câine este o valoare foarte bună pentru bani.

Citiți următorul: Importanța muncii nasului pentru câini și cum să le antrenezi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: animalele noastre iq tratează jucărie de câine mingea