Produsul bere de bere este transformat în chews de preparare pentru câini

Produsul bere de bere este transformat în chews de preparare pentru câini

A existat o mare putere de conștientizare a mediului în ultimii ani, iar mulți consumatori îndeamnă producătorii să analizeze mai atent impactul pe care compania lor îl are asupra mediului. Ambalajul reciclat, utilizarea resurselor durabile și chiar materialele susținute sunt utilizate acum mai mult ca niciodată. Preparați mestecați, O companie care face ca câinele să trateze, ia acest model de afaceri ecologic cu un pas mai departe.

Riley și Mary Rogers sa bucurat de bere de eșantionare de la o fabrică de bere locală în Fargo, Dakota de Nord. Acum că dragostea sa transformat într-o afacere de afaceri. Cuplul a colaborat cu compania de bere Fargo pentru a reutiliza cerealele uzate de la fabricile lor în realizarea câinilor lor de casă.

Produsul bere de bere este transformat în chews de preparare pentru câini

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Mary spune că ideea a venit de fapt, în timp ce cuplul stătea la brevetă. Riley știa proprietarii și mulți dintre oamenii care au lucrat acolo și a reușit să tragă niște șiruri de caractere și să aibă acces la cerealele uzate. Ele combină orzul malț și ovăz cu ouă și făină organică, unt natural de arahide și altele Ingrediente sănătoase că câinii se bucură.

Maria este un profesor de familie și știință al consumatorilor, astfel încât abilitățile ei în bucătărie sunt crestături de top. Ei au lucrat o rețetă și au început să coaceți câinele tratați, ceea ce arată similar cu un bar de granola necorespunzătoare. Ele folosesc, de asemenea, boabe de la mai multe bere diferite acum.

Puteți ridica un pachet de mestecați de la Brew pentru $ 4.95 pe site-ul companiei sau un pachet de culori de 24 de tratamente pentru 17 dolari.95. Acesta nu este un preț rău pentru câinele de casă care sunt coapte în loturi mici și pregătite cu ingrediente sănătoase și sigure.

Brew Chew nu este singura companie care profită de cerealele de bere (BSG) ale Brewer (BSG). Situat în Massachusetts, Compania Brewing Somerville deține clase pentru proprietarii de câini interesați să-și facă propriul câine tratează cu BSG. Co-fondator și co-proprietar al afacerii, Caitlin Jewell conduce o clasă de gătit în care participanții ajung să găsească o pungă plină de cereale uzate la scaunul lor.

Ei primesc, de asemenea, rețeta tuturor celor patru dintre câinele casei companiei tratați rețetele și eșantioanele fiecărui tratament pentru a lua acasă la FIDO. Elevii din clasă biciuiesc propriul lot de câini tratează și apoi le ia acasă să coace. Jewell spune că tratamentele sunt la fel de sănătoase pentru oameni, deoarece sunt pentru câini.

Produsul bere de bere este transformat în chews de preparare pentru câini

Acest lucru vă poate lovi ca un pic confuz, deoarece majoritatea articolelor pe care se află mâncare pentru câini și tratează vă îndemn să stați departe de produse secundare. Când vine vorba de carne sau produse secundare, nu au nici o valoare nutrițională. Motivul pentru care ar trebui să stați departe de produsele de companie care folosesc acele ingrediente se datorează faptului că câinele dvs. nu va primi substanțele nutritive că are nevoie de la aceste alimente.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Este diferit de BSGS. Ei au încă o valoare nutrițională, deci de ce să nu le folosiți pentru a face ceva util? Sustenabilitatea în industria alimentară (atît de companie și om) începe să devină o problemă vizibilă. Numărul de persoane de pe această planetă continuă să crească și la fel și numărul de animale domestice.

Dacă folosim aceleași carne, legume și fructe pentru a face alimente pentru ambele populații în creștere, cum vom putea să ținem pasul cu cererea? Găsirea resurselor durabile este singura modalitate prin care vom putea hrăni toată lumea. Reutilizarea ingredientelor care au încă o valoare nutrițională este doar un alt mod pe care îl putem obține cel mai mult din resursele noastre.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsul bere de bere este transformat în chews de preparare pentru câini