Revizuire: barkbox dog subscription box (2018)

Dacă te-ai gândit la sărituri Pe banda de bord de subscripție, veți realiza rapid că există o mulțime de opțiuni de alegere. De la jucării pentru a trata alimente pentru câini, există multe opțiuni diferite de casete de subscriere pentru tovarășii noștri canini. Cum face Barkbox caseta de abonament câine măsura până? Să aflăm afară!

Nu știu ce este un abonament pentru câini? Vom, este destul de simplu. Vă abonați la o taxă lunară stabilită - de obicei undeva între 20 și 30 de dolari - și primiți o cutie completă cu consumabile de câine livrate la ușă în fiecare lună.

Evident, marele remiză a acestor cutii este confortul. Nu mai trebuie să mergeți la cumpărături pentru consumabilele de companie. După cum am menționat, puteți obține un abonament pentru jucăriile de câine, tratează și chiar alimentele de câine de înaltă calitate. Totul depinde cât de mult doriți să cheltuiți.

Boxul de abonament la Barkbox trimite un amestec de jucării, tratează și mestecă pentru pooch-ul dvs. în fiecare lună. Este potrivit pentru tine și pentru animalele de companie? Am toate detaliile din această recenzie.

Similar: Pooch Perks Dog Subscription Box Review

Revizuire: Barkbox Dog Subscription Cutie

Box Box Subscription Box ReviewÎn fiecare lună caseta de abonament la Barkbox va conține cel puțin 2 jucării inovatoare, 2 pungi naturale de câine tratează și 1 mestecați. Singura opțiune este în prezent să se aboneze pentru livrarea lunară, dar există și alte casete similare care permit livrări by-lunare sau trimestriale dacă doriți.

Lucrul meu preferat despre această casetă de abonament de câine de la Barkbox este că în fiecare lună are o temă diferită. Unele dintre temele trecute au fost New York City, o temă de safari, iar o cutie a avut o temă occidentală.

Din acest motiv, cred că Barkbox este cea mai bună alegere pentru oricine caută să dea o cutie de abonament câine ca un cadou.

În timp ce face un cadou minunat, puteți personaliza numai caseta de abonament la Barkbox Dog la dimensiunea animalului dvs. de companie. Alte casete similare de abonament permit părinților de companie să personalizeze produsele pe care le primesc în funcție de alergiile lor pupurilor, vârsta și chiar preferințele lor de aromă.

Barkbox caseta de abonament câineAm primit clasic Barkbox. Acesta a inclus două jucării de pluș. Pot spune că au fost bine făcute și durabile pentru o jucărie de pluș, dar erau încă doar - jucării de câine de pluș. Dacă aveți un Agresiv / Power Chewer Sau un câine care se bucură de jucării de mărunțire, aceste jucării nu vor avea mai mult de câteva zile cu puii voștri.

Din fericire, Barkbox are două alte opțiuni pentru câinii care sunt chewers grei.  Heavy Chewer caseta este un upgrade gratuit la orice abonament și include jucării mai durabile cu aceeași temă. Jucăriile din aceste cutii sunt făcute cu materiale mai puternice - cum ar fi rezistente la puncție, nylon de calitate balistică și cauciuc dur.

Cu Super Chewer caseta, câinele dvs. devine mestecați grele, tratamente naturale și jucării puternice, puternice, puternice. În plus, dacă câinele dvs. este capabil să distrugă una dintre jucării, Barkbox vă va trimite un altul gratuit!

Cutia de abonament la câini Barkbox este preț rezonabil pentru cantitatea de produse pe care le veți obține în fiecare lună. Este una dintre cutiile de abonament mai mici pentru câini, comparativ cu alte cutii care oferă aceeași cantitate și calitate.

Prețurile pentru casetele clasice și grele de chewer sunt:

  • 29 USD pe lună pentru un abonament de 1 lună
  • $ 25 pe lună pentru un abonament de 6 luni
  • $ 20 pe lună pentru un abonament de 12 luni

De asemenea, puteți arunca o jucărie suplimentară pentru pooch-ul dvs. pentru o valoare suplimentară de 9 USD pe lună. Barkbox, de asemenea, navează gratuit la orice locație din Statele Unite sau Canada. Prețurile pentru caseta Super Chewer sunt de 39 USD, 34 USD și 29 USD pentru aceleași abonamente observate mai sus.

Pentru o privire mai atentă la produsele pe care le-am primit în caseta mea de abonament la barkbox, verificați videoclipul meu unboxing:

Citiți următorul: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: barkbox dog subscription box (2018)