Revizuire: vital essentials freeze chere chest dog

Uleiul de cânepă este un mare ameliorator de durere naturală. Deși este o opțiune controversată de tratament, mulți experți din domeniul veterinar încep să recomande această opțiune pacienților lor. Vital Essentials Freeze uscat uscat Chews Chews sunt făcute în mod specific pentru câini cu doza corespunzătoare a cânepei pentru a ajuta la stres, anxietate, durere, inflamație și focalizare.

În dozele potrivite, uleiul de cânepă este 100% sigur și foarte benefic pentru sistemul nervos și creierul oricărui câine. Dușul de cânepă sunt realizate cu extract de ulei de cânepă sau pulbere de proteine ​​de ulei de cânepă, care servesc la calm câini și ameliorați orice stres, anxietate și / sau durere fizică pe care ar putea să o experimenteze.

Esențiale esențialeDogul de cânepă nu sunt toxice prin nici un mijloc, dar supradozarea cu orice plante naturale care este menită să afecteze nivelurile de serotonină ale unui animal pot provoca Sindromul serotoninei sau alte probleme.

Din fericire, unul dintre principalele beneficii ale uleiurilor de cânepă și câine de cânepă tratează ca și cum ar fi Esențiale esențiale este că ei fac ușor să livreze cantitatea potrivită de cânepă la câinele dvs. Doar asigurați-vă că respectați liniile directoare de servire recomandate de companie.

Vital Essentials Freeze Dog Dog Dog Chews Chews

Vital Essentials Freeze Dog Dog Dog Chews ChewsDupă cum veți vedea în recenzia mea video, toți câinii noștri se bucură de aceste tratate de câine moale. Ei au o aromă de vită tentantă, iar câinii noștri preferă mestectul moale peste biscuiți crocnici. Aceste tratamente sunt realizate cu ulei de cânepă provenită din SUA, care este gradul farmaceutic și siguranța alimentelor. Este chiar extras cu Gradul de alimentare Kosher etanol.

THC este ingredientul din planta de marijuana care provoacă efecte psihoactive. Vitale esențiale mestecați nu conțin niciunul THC, ceea ce înseamnă Câinele dvs. nu va fi mare mâncând aceste gustări.

Acești mestecați de câini de cânepă sunt disponibili în 3 soiuri. Relief amestecul este formulat pentru a ajuta la durere și inflamație. Relaxa amestecul ajută la ușurarea stresului și a anxietății. Revigorează Blend reglează focalizarea și oferă energie.

Lista completă a ingredientelor pentru toate cele 3 rețete este: Carne de vită, ficat de carne de vită, ulei de cânepă spectrom personalizat, tocoferoli amestecați (conservant).

Fiecare rețetă este făcută cu un ulei de cânepă de spectru diferit, care abordează problemele specifice condiției. Majoritatea produselor de cânepă folosesc același ulei în toate rețetele lor, ceea ce nu este la fel de eficient.

Vitalia de cânepă esențiale tratează pentru câini

Vital Essentials Dog Tratamente sunt făcute cu ingrediente naturale 100% și carne de vită din SUA. Ele sunt fără gluten fără a adăuga arome sau ingrediente artificiale. Procesul de uscare a îngheței păstrează toate componentele nutriționale fără utilizarea de conservanți artificiali.

Fiecare pachet de 3 uncii de esențiale esențiale vitale Chews câine de cânepă de cânepă conține aproximativ 60 de tratamente. Există 2 mg. de ulei de cânepă în fiecare mestecat. Se recomandă să hrăniți una care servește la animalul dvs. de 3 ori pe zi (la fiecare 5-6 ore). Dimensiunile de servire sunt:

  • Câini cântărind 10-30 de lire sterline - 1 mestecat
  • Câini cântărind 30-50 de lire sterline  - 2 mestecați
  • Câini cântărind 50-70 de lire sterline - 3 mestecați
  • Câini cântărind 70-90 de lire sterline 4 mestecați

După cum probabil ați ghicit, costul acestor tratamente nu se poate încadra în bugetul fiecărui animal de companie. Un sac vinde pentru 24 de dolari.99 pe Amazon. Costul va adăuga cu siguranță dacă aveți un câine mare, dar trebuie să luați în considerare și costul suplimentelor sau tratamentelor de prescripție pentru starea câinelui dvs.

În general, simt că aceste tratamente sunt o valoare bună pentru bani. Acestea oferă un tratament natural, care este mai sănătos și mai sigur decât opțiunile de prescripție medicală sau prescripție. Ele sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, iar câinii par să se bucure cu adevărat să le mănânce. Nu poți spune că despre o pastilă de prescripție sau o capsulă!

Citiți următorul: Cel mai bun câine de cânepă tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: vital essentials freeze chere chest dog