Caphiees oferă mestecați de curățare a dinților naturali

Whimbiees oferă un mestecator de curățare a dinților naturali

Dacă câinii tăi sunt ceva de genul meu, șansele sunt supuse mirosului de respirație oribilă câine în mod regulat. Canina corespunzătoare ingrijire dentara este cheia pentru a vă deplasa câinele de respirație urâtă, dar majoritatea părinților de companie nu își dau seama de importanța periajului dinților câinelui și oferindu-i chews dentar.

Chews dentar nu poate lua locul periajului regulat, dar ei ajută la prevenirea plăcii și a tartarului să se construiască între sesiunile de perie.

Caphiees oferă o linie excelentă de mestecați dentari naturali care sunt sigure și sănătoase pentru FIDO. Whimzees sunt fabricate de o companie de companie iubitoare în Olanda numită Paragon Pet produse. Ele sunt delicioase, vegetariene, fără gluten și sănătoase. Ele sunt, de asemenea, durabile, ceea ce înseamnă că nu se vor despărți rapid ca și alți mestecați dentari.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Multe produse similare se rupe rapid și câinele dvs. le poate mânca în câteva secunde, la fel ca un tratat de câine. Întregul punct al mestecului dentar este să-ți dai câinele de mestecat. Chews dentar ar trebui să folosească natural-ul animalului mișcare de mestecat combinate cu designul unic al jucăriei pentru a zgâria placa construită și tartar de pe dinți. Exact așa cum se culcă chews.

Whimbiees oferă un mestecator de curățare a dinților naturali

Chews-urile sunt făcute cu ingrediente naturale limitate, inclusiv amidon de cartofi, care este o sursă extrem de digerabilă, fără gluten. Glicerina crește gustul trataților și îi ajută să rețină umiditatea. Celuloza pudră este o formă pură de fibre dietetice care va ajuta dinții PET și va ajuta și în regularitatea tractului său digestiv.

Caphiees sunt de asemenea făcute cu lecitină, un emulgator natural natural care este derivat din legume. Extractul de malț este folosit pentru a îmbunătăți metabolismul câinelui, pentru a-și întări oasele și pentru a-și îmbunătăți tonul muscular. Drojdie este, de asemenea, folosită deoarece este o sursă de vitamine B și numeroase minerale. Drojdie conține, de asemenea, aminoacizi care promovează a haina sanatoasa și ajutoare în digestie.

Extractul de alfalfa este utilizat ca agent natural de colorare verde și conține 6 v vitamine, vitamina K și beta-caroten. Extractul Annatto este un agent natural de colorat portocaliu și este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți. Carbonatul de calciu este utilizat ca agent natural de colorare alb și ajută la reducerea riscului de decădere a dinților. De asemenea, ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase.

Whimbees Chews Dental vin în mai multe dimensiuni și forme. Ele vin în dimensiuni extra-mici la extra-mare. Este important să citiți ambalajul sau informațiile de pe site-ul companiei pentru a achiziționa dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. Dacă cumpărați o dimensiune prea mică, poate fi o pericol de sufocare, și o dimensiune care este prea mare poate să nu curețe și dinții animalului. Aceste tratamente vin în forme care includ o periuță de dinți, aligator, arici, Stix, osul de orez și urechea veggie.

Whimbiees oferă un mestecator de curățare a dinților naturali

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Fiecare formă are nubs, pene și indentări speciale care sunt special concepute pentru a-ți provoca animalul și pentru a-și curăța dinții în același timp. Există caneluri care ajută la lucrarea mestecului în spațiile dintre dvs dinții câinelui, Forme și spații goale care îi permit dinților săi să prindă și să mestece cu ușurință și unic forme care încurajează fluxul sanguin adecvat prin gingii pentru a preveni acumularea tartrului și a plăcii și pentru a preveni respirația urâtă.

Caprâul nu sunt ieftine - vă va costa aproximativ 20 de dolari pentru o pungă de 17 tratamente în formă de periuță, dar beneficiile pentru animalul dvs. de companie merită cu siguranță merită. Dacă nu este în bugetul dvs. pentru a vă hrăni câinele, tratați în fiecare zi, luați în considerare dându-i unul în fiecare zi sau la fiecare trei zile. Nu veți obține rezultatele pe care compania le specifică, dar cel puțin ar fi mai bine decât să-i lăsăm să meargă pe perioade lungi de timp fără îngrijire dentară deloc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Caphiees oferă mestecați de curățare a dinților naturali