Revizuire: gaby wink whippy chews

Fiecare câine iubește obținerea unui tratament din cand in cand. Indiferent dacă dați Fido tratați cu ușurință sau vă place să-l tratați de mai multe ori pe zi, este important să furați tratamentele de înaltă calitate. În funcție de nevoile câinelui dvs., poate fi, de asemenea, benefică să alegeți tratamente cu suplimente adăugate, cum ar fi Gabby`s Winkpy Chews moale.

Tratamentele câinilor ieftine sunt realizate cu umpluturi, ingrediente artificiale și potențial dăunător Produse chimice și coloranți. Ei nu oferă o valoare mai nutrițională, dacă este deloc. Sunt sigur că vor face ca pupul dvs. fericit, dar acesta este singurul beneficiu pentru câinele de calitate scăzută.

Nu ați prefera să vă hrăniți cu o gustare care va aduce beneficii sănătății sale generale și bunăstării? Servirea tratează care oferă o sursă de înaltă calitate de proteine, vitamine și minerale, vor face Fido fericit și îi dau corpului nutrienții că are nevoie.

În plus, puteți selecta tratamente formulate pentru a satisface nevoile specifice câinelui. De exemplu, aceste câini tratează de la Wink-urile Gabby sunt formulate pentru a ajuta la șold și sănătate comună. Ele sunt făcute cu unele ingrediente comune pe care le veți recunoaște și câteva suplimente suplimentare care nu pot fi la fel de familiare.

MAI MULT: Gabby`s Wink Dog tratează și completează revizuirea

Gabby`s Wink Whippy Soft Chews Reviews

GabbyAșa cum am spus, aceste tratamente de câine sunt formulate special pentru șold și sănătate comună. Acestea sunt realizate cu glucozamină și chondroitină, care sunt două suplimente cunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta la sănătatea comună.

Ele conțin, de asemenea, metilsulfonilmetan - mai frecvent denumit MSM. Este un compus care conține sulf care este găsit în mod natural în plante, animale și oameni. Acest supliment este frecvent utilizat în Domeniul medical alternativ ca un tratament natural pentru durerea și inflamația articulațiilor.

GabbyWink Wink Winkpy Chews Soft include, de asemenea, o multi-vitamină pentru a ajuta la sănătatea și bunăstarea câinelui. După cum sugerează și numele, ele sunt un tratat chewy care este dimensiunea mușcăturii pentru câinele mediu. Dacă aveți o rasă de ceașcă, ele sunt ușor de rupt în jumătate.

Aceste tratamente de câine sunt aromate de brânză. Nu-mi pasă de miros, dar câinii noștri par să-i placă aroma. Tratatele nu fac respirația lor să se miște sau să le ducă la gaz. După cum puteți vedea în recenzia mea video, toți cei trei câini noștri mănâncă chews moale fără ezitare.

Gabby`s Wink wink hippy se face cu tărâțe de orez, deci sunt vegane și gluten gratuit.

Chews moale sunt formulați pentru câini și pisici care cântăresc până la 60 de kilograme. Orientările de servire sunt de 1 mestecat pe zi pentru animale de companie de până la 30 de lire sterline și 2 mestecați pe zi pentru câini care cântăresc până la 60 de lire sterline.

GabbyÎn mod tipic, rasele mari au mai multe probleme cu articulațiile lor decât câinii mai mici. Câinii supraponderali sunt, de asemenea, mai probabil să sufere probleme comune. Din acest motiv, am fost surprins că aceste tratamente nu au fost recomandate pentru câinii care cântăresc 60 de kilograme.

Puteți achiziționa un container de 100 de tratamente pentru 28 USD.95 ON Site-ul companiei. Acestea sunt vândute pe Amazon pentru moment, dar voi actualiza revizuirea mea atunci când sunt disponibile din nou.

Dacă faci matematica, asta este de aproximativ $ 0.29 per tratament. Este posibil să fie scump în comparație cu calitatea slabă tratate care sunt disponibile doar pentru câțiva dolari pe sac. Dar trebuie să luați în considerare calitatea tratatelor și a suplimentelor pe care le includ.

Suplimentele pentru câini sunt scumpe și sunt și multi-vitamine. Când luați în considerare tot ceea ce obțineți cu acești câini de 3-în-1 tratează, costul este de fapt foarte rezonabil.

Citiți următorul: 6 suplimente naturale pentru a calma durerea articulară a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: gaby wink whippy chews