Revizuire: nativo naturals dog chews

Dacă vă hrăniți în mod regulat câinele, ați observat probabil o tendință în tratarea comercială în ultimii ani. A existat un impuls pentru o calitate superioară tratate făcute cu ingrediente naturale sănătoase. Oțel de ingrediente, cum ar fi NATIVO Naturals Cherestea de câine, devin, de asemenea, foarte populare.

Câine de câine ieftine și de calitate scăzută sunt făcute cu ingrediente artificiale și umpluturi inutile. Aceste tratate de slabă calitate sunt adesea făcute cu substanțe chimice și ingrediente artificiale. Este important ca tu Citiți eticheta și înțelegeți exact ceea ce vă hrăniți câinele.

NATIVO Naturals Chews Chews are doar un ingredient, deci știi exact ce este câinele tău. De obicei, fac Homemade tratează Pentru câinii mei, dar achiziționează și un singur ingredient comercial tratat din când în când. În această recenzie, vă voi da toate detaliile despre aceste tratamente și vă informăm dacă sunt o valoare bună pentru banii cheltuiți.

Nativo Naturals Dog Chews Reviews

NATIVO Naturals Cherestea de câineAcești mestecați de câine sunt realizați cu o tehnică de uscare a congelării care păstrează în mod natural mestecințele, eliminând agenții patogeni și protejând substanțele nutritive naturale găsite în ingrediente. După cum am menționat, acestea sunt un singur ingredient tratate, astfel încât sunt ideale pentru câinii cu alergii sau sensibilități alimentare.

Sursele de proteine ​​utilizate pentru a face acești mestecați sunt ridicați fără hormoni sau antibiotice. Chews sunt fără cereale și gluten. Ingredientele sunt provenite în SUA, iar produsele sunt ambalate și aici.

Există trei soiuri de mestecați de câini NATivo Naturals disponibil:

  • MOO Sticks (Beef Trachea)
  • Gunoi de rață
  • Piele de somon

Acești mestecați sunt naturali fără arome artificiale, culori sau conservanți. Deoarece sunt făcute cu un singur ingredient de carne, acești mestecați sunt bogați în proteine. Dacă puiul tău este pe un Dieta cu proteine ​​reduse, Nu ar trebui să-l hrănești cu acești mestecați.

După cum veți vedea în revizuirea videoclipului de mai sus, Aceste mestecați nu sunt de lungă durată pentru Chewers de putere. Este nevoie de beagle un timp pentru a termina unul, dar labradorul nostru poate să se prăbușească unul în doar câteva secunde.

Veți obține 3 bastoane moo, 4 gâturi de rață sau 6 piei de somon în fiecare pachet. Puteți cumpăra un pachet de orice varietate pe Amazon pentru $ 15.99. Dacă faci matematica, asta e $ 5.33 pe MOO Stick, $ 4.00 per gât de rață sau $ 2.67 pe piele de somon.

Acest preț nu se potrivește în bugetul tuturor. În timp ce majoritatea dintre noi nu ne putem permite să ne hrănească câinilor, aceste tratamente de zi cu zi, este o lovitură drăguță pentru a vă strica pupa o dată într-o vreme. De asemenea, ar trebui să menționez că prețul este foarte comparabil cu alte produse similare de pe piață.

Citiți următorul: 5 veterinar recomandat Chews Dental Dogs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: nativo naturals dog chews