Revizuire: greens chews dental pentru câini (aromă de condimente de dovleac)

Nu am întâlnit niciodată un proprietar de câini care mi-a spus cât de mult se bucurau de spălarea dinților animalelor de companie. De fapt, am auzit de obicei exact opusul. Cu toate acestea, trebuie făcută. Cu toate acestea, dacă puteți peria numai dinții lui Fido de 1-3 ori pe săptămână, puteți suplimenta chews dentar, cum ar fi Greseste mestecați dentari pentru câini, în zilele când nu vă periați.

Trebuie să subliniez faptul că acești mestecători, la fel ca Aditivi de apă dentară câinelui, nu sunt un înlocuitor pentru periaj. Veți avea totuși să aveți tendința de îngrijire dentară a câinelui dvs. cu o periuță de dinți și o pastă de dinți în mod regulat, dar mestecurile dentare pot împiedica placa și tartrul să se ridice între periaje.

Greseste mestecați dentari pentru câiniProbabil că te gândești, - ce este punctul? Câinele meu mănâncă și lucruri moarte pe care le găsește în pădure. Perierea într-adevăr va face o mare diferență în sănătatea sa?& # 8221; da, este!

Știați că boala parodontală este cea mai frecvent văzută starea de sănătate la câinii de peste 4 ani de către veterinari?

Dacă nu aveți grijă de dinții lui Fido, bacteriile din gură ar putea lege în sângele său și au un efect negativ asupra organelor corpului său. De fapt, studiile au aratat Această boală parodontală la câini a fost legată de boala de inima, precum și ficat și daune rinichi.

Deci, acum că știți despre importanța îngrijirii dentare și a mestecilor dentare, să vorbim despre mestecurile dentare de verde pentru câini. Acestea sunt una dintre cele mai recomandate branduri, iar o mulțime de veterinari chiar stochează-le în biroul lor pentru a vinde proprietarii de animale de companie.

Greens chews dentar pentru câini (dovleac aromă de condimente)

Greens Chews dentar pentru revizuirea câinilorDin moment ce nu pot măsura cu exactitate cât de eficiente sunt acești mestecați de câine la prevenirea acumulării plăcii și tătarului pe dinții câine, voi crede experții. Greenii Chews dentar pentru câini sunt acceptați de către Consiliul de Sănătate Orală Veterinară (VOHC).

Ce naiba înseamnă asta?

Pentru a obține sigiliul de aprobare VOHC, produsele trebuie să reducă placa sau tartrul cu cel puțin 10%. Dacă produsul este acoperit cu un agent chimic anti-placă, acesta trebuie să reducă placa și tartrul cu cel puțin 20% pentru a primi aprobarea.

Deoarece acești mestecați sunt acceptați de Vohc, o să spun că au făcut treaba. Greens folosesc o textură unică pentru a curăța linia gingiilor pentru a lupta împotriva plăcii și a acumulării tartrului. Ei se simt ca un cauciuc foarte moale, iar dinții câinelui se scufundă în mestecând în timp ce o mănâncă.

Compania spune că acești mestecați își împrăștie și respirația câinelui tău. Nu-mi pasă în mod deosebit de mirosul de mestecat, deoarece nu miroase ca condimentul tradițional de dovleac pe care suntem obișnuiți. Dacă ați aprins o lumânare a condimentelor de dovleac într-un magazin de măcelărie, mirosi asemănător cu una dintre aceste mestecați dentari de verde pentru câini.

Cu toate acestea, după ce mirosul inițial al mestecului a dispărut de la respirația câinelui meu, pare să aibă mai puțin de un funk decât înainte. Desigur, câinii noștri au mâncat verde în fiecare zi timp de câteva săptămâni.

Rețineți că produsele ca acestea sunt eficiente numai atunci când sunt hrănite în mod regulat în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

Nu vă așteptați să vă hrăniți pe PET One Greens Mestea de Mestere pentru câini pe săptămână și să profitați de recompensele dinților curat și respirația mai proaspătă. Trebuie să hrănești unul pe zi pentru ca ei să fie eficienți. De asemenea, trebuie să achiziționați dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie. Ele sunt disponibile în dimensiuni, inclusiv:

  • Greseste mestecați dentari pentru câiniTeenie
  • Petitie
  • Regulat
  • Mare

Doar pentru comparație, verde-urile pe care le am sunt dimensiunea regulată. Labradorul nostru este un pic peste limita de greutate, și ea poate să-și piardă în doar câteva secunde, dar micul nostru beagle este chiar în mijlocul acelei clase de greutate și o ia aproximativ 4 sau 5 minute pentru a mânca a ei.

După cum puteți vedea în recenzia mea de mai sus, câinii noștri iubesc aceste tratamente. Îi îndoaie, ceea ce mă face fericiți, dar sunt a destul de scump Dog tratat. Puteți achiziționa o pungă de 12 numărare a acestor condimente de dovleac, aromate de Greens Dental Chews pentru câini pe Amazon pentru $ 20.20 (în momentul în care acest articol a fost scris).

Dacă faci matematica, asta este de aproximativ $ 1.68 pe tratament. Asta este aproape 12 dolari pe săptămână pentru tratarea câinilor. Asta este mai mult de 600 de dolari pe an, dacă vă dați în fiecare zi.

Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să le comparați cu mestecați dentari similare și sunt de fapt pe capătul mai ieftin al spectrului pentru preturile de mestecat pentru câinele dentar. De asemenea, dacă puteți economisi banii cu privire la îngrijirea veterinară, ținând cont de sănătatea dentară a câinelui, probabil că veți ajunge să economisiți bani pe termen lung.

Linia de jos este, aceste tratamente sunt atrăgătoare pentru câinii mei, sănătoși și eficienți la limitarea plăcii și a acumulării tătarului pe dinți. Sunt mulțumit de aceste tratamente, dar ele sunt puțin costisitoare pentru proprietarii de animale de companie pe un buget strâns.

Citiți următorul: Ghidul final pentru îngrijirea dentară câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: greens chews dental pentru câini (aromă de condimente de dovleac)