Revizuirea: câinele easyboy hemp tratează calmarea mestecilor moi

În timp ce este o opțiune de tratament controversată, uleiul de cânepă este un mare ameliorator de durere naturală. În dozele potrivite, uleiul de cânepă este 100% sigur și foarte benefic pentru sistemul nervos și creierul oricărui câine. Easyboy câine de cânepă tratează sunt făcute în mod specific pentru canini cu doza corespunzătoare a cânepei pentru a ajuta la stres, anxietate și durere.

Ciorile de cânepă sunt realizate cu extract de ulei de cânepă sau pulbere de proteine ​​de ulei de cânepă, care servesc la calm câini și ameliorează orice stres, anxietate și durere fizică pe care ar putea să o experimenteze. HEMP tratează, de obicei, altele Plante puternice de calmare sau ingrediente cum ar fi rădăcină valeriană, musetel, L-triptofan, L-theanine, rădăcină de ghimbir și alții.

Easyboy câine de cânepă trateazăToate aceste ingrediente sunt sigure de utilizat în dozele potrivite, dar pot deveni problematice dacă supradotați câinele cu ei. De aceea este important să utilizați orice câine de cânepă tratează în funcție de dozele recomandate pentru dimensiunea și greutatea specifică a pooch-ului.

Hempul de câine tratează nu sunt toxice Prin orice mijloace, dar supradozarea cu orice plante naturale care este menită să afecteze nivelurile de serotonină ale unui animal, pot provoca Sindromul serotoninei și alte probleme. Din fericire, unul dintre beneficiile câinilor de cânepă este că ei fac ușor să livreze cantitatea potrivită de cânepă la câinele dvs.

Easyboy Câine de cânepă tratează calmming Soft Chews Review

Easyboy cânepă moale chews pentru câiniDupă cum veți vedea în recenzia mea video, toți câinii noștri se bucură de acești mestecați moi. Ei au o aromă de vită tentantă, iar câinii noștri preferă mestectul moale peste biscuiți crocnici. Aceste tratamente sunt realizate cu un amestec de ulei de cânepă și pulbere de cânepă cu absolut 0% THC.

THC este ingredientul din planta de marijuana care provoacă efecte psihoactive. Easyboy Hemp Dog tratează nu Conține orice TC, care înseamnă Câinele dvs. nu va fi mare mâncând aceste gustări.

Lista completă a ingredientelor include: Blend de cânepă (ulei de cânepă și pulbere de cânepă), floare de pasiune, L-triptofan, l-theanine, rădăcină valeriană, rădăcină de ghimbir, musetel, făină de chickpe, melasă de zahăr, brânză naturală, amidon tapioca, apă purificată, glicerină , proteină naturală de carne de vită, aromă naturală de slănină, ulei de șofrănel, acid ascorbic, acid sorbic, tocoferoli amestecați.

Easyboy câine de cânepă trateazăEasyboy Hemp Dog tratează sunt produs in SUA, și amestecul de ingrediente calme este formulat pentru a ajuta câinii cu probleme de stres și anxietate. Când se hrănește zilnic, tratamentul câinilor de cânepă au demonstrat că reduce simptomele nervozității și anxietății. Ei pot ajuta câinii cu anxietate de separare, aversiune zgomotoasă și alte tulburări emoționale.

Pentru cele mai bune rezultate, aceste tratate de câine de cânepă ar trebui să fie hrănite zilnic. Asta înseamnă că, dacă cauți doar un produs pentru a vă ajuta să vă calma câinele în timpul evenimentelor stresante, cum ar fi excursii la veterinar sau la groomer, acești mestecați moi nu pot fi ceea ce căutați.

Doza recomandată este 1 mestecați moale pentru câinii care cântăresc mai puțin de 25 de lire sterline, 2 mestecați pentru câini care cântăresc 25-50 de lire sterline, 3 mestecători pentru câini care cântăresc 50-75 de lire sterline și 4 mestecați moi pentru câini care cântăresc 75-100 de lire sterline. Pentru rasele mai mari, măriți doza cu 1 mestecați moi pentru fiecare încă 25 de lire sterline.

Puteți achiziționa un container cu 120 de mestecați moi pentru 25 de dolari.95 pe Amazon. Asta este de aproximativ $ 0.22 pe mestecat. Dacă aveți un câine de rasă mare, va deveni scump să-l hrănească aceste tratamente în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă ei ajută la calm și relaxându-l, nu vor merita banii?

Calming Soft Chew ReviewAm folosit în primul rând aceste tratamente pentru labradorul nostru, deși le-am hrănit cu toți cei 4 câini din videoclipul meu pentru a arăta că se bucură de aroma și textura chews. Ea este un câine anxios natural, iar acești mestecați au făcut cu siguranță o diferență.

Problemele ei de anxietate sunt ușoare. În timp ce n-aș spune că au dispărut complet, simptomele au redus foarte mult după ce a hrănit câinele ei easyboy de cânepă tratează în ultima lună. Ea nu se ridică la fel de mult ca și ea. De asemenea, am o cameră de companie pe care o folosesc pentru a verifica pe ea în timpul zilei și nu se potrivește sau nu scutură la fel de mult ca și ea înainte să începem să folosim acești mestecați.

În general, cred că acești mestecați reprezintă o opțiune bună pentru câini cu un caz ușor până la moderat de anxietate sau probleme de stres. Simt că sunt o valoare bună pentru bani, pentru că sunt mult mai ieftin decât medicamentele pe bază de prescripție medicală și mult mai sănătos și mai sigur pentru puștii dvs!

Citiți următorul: CBD și câini - 15 moduri de ajutor pentru animalele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: câinele easyboy hemp tratează calmarea mestecilor moi