Revizuire: pet peppy pet transportator de companie

Dacă intenționați să vă luați câinele Tu pe un avion, un tren sau autobuz, trebuie să achiziționați un transportator care să îndeplinească liniile directoare de dimensiune stabilite de compania de transport pe care o veți călători cu. Uneori aceste orientări sunt destul de mici. Pet PET PEPPY PET transportat îndeplinește orientările de dimensionare pentru cele mai multe companii aeriene și are laturi extensibile care oferă mai multe încăperi atunci când este necesar.

Dimensiunea trebuie să fie prioritatea principală atunci când faceți cumpărături pentru un transportator de companie, mai ales dacă veți călători. Trebuie să luați notă de interior Măsurătorile transportatorului și liniile directoare de dimensionare furnizate de compania dvs. de turism.

Pet PET PEPPY PET transportatSă spunem că intenționați să zburați cu câinele dvs. Trebuie să faceți unele cercetări pe site-ul companiei aeriene sau să efectuați un apel telefonic pentru a confirma ghidurile de dimensiune pentru transportatorii de animale de companie. În timp ce transportatorul de companie extensibil PET (și multe alte produse similare) revendică să fie & # 8220; compania aeriană aprobată, & # 8221; Toate companiile aeriene au diferite linii directoare și nu există nicio garanție că transportatorul dvs. va îndeplini cerințele acestora.

Amintiți-vă să păstrați în minte siguranța câinelui și confortul când faceți cumpărături pentru un transportator. Știu că trebuie să îndepliniți cerințele stabilite de compania dvs. de călătorie, dar dacă câinele dvs. nu va fi confortabil într-un purtător de această dimensiune, este posibil să trebuiască să vă gândiți de două ori la aranjamentele dvs. de călătorie.

Pet PET PEPPY PET transportat poate fi o opțiune bună pentru dvs. și pentru poochia ta. În următoarea recenzie, vă voi oferi toate detaliile despre acest produs și caracteristicile sale unice. Este o valoare bună pentru preț? Continuați să citiți pentru a afla.

Pet Peppy Expaneble Pet Carrier Review

Pet Peppy Airline a aprobat transportator de animale de companie extensibilDupă cum am menționat, acest transportator de câini moi, pretinde că este aprobat de compania aeriană. Când expansiunile sunt închise, măsoară 11 ° C x 18 & # 8243; h. Extinderea adaugă un extra 10 & # 8243; spațiu lung pe fiecare parte a transportatorului. Acest transportator este recomandat pentru animalele de companie care cântăresc mai puțin de 15 kilograme.

În timp ce acesta este un transportator moale, nu este la fel de subțire ca transportatori similari. Există un cadru de sârmă gros, care asigură stabilitate pentru toate părțile transportatorului. Nu sunt un mare fan al lui cutii moi, Deoarece părțile se vor plânge pe animalul dvs. de companie și pot face o provocare pentru a-ți aduce pudorul înăuntru.

Acest transportator are o ușă cu fermoar pe partea de sus, ceea ce vă permite să plasați câinele în interior foarte ușor. Stabilitatea adăugată din cadrul cablului de sârmă păstrează laturile de la cavitatea de pe animalul dvs. de companie.

Cadrul de sârmă păstrează, de asemenea, laturile în formă, permițându-vă să pliați acest suport plat pentru o depozitare ușoară.

Pet Peppy Airline a aprobat transportator de animale de companie extensibilFiecare cutie de mare calitate moale, ar trebui să aibă o leșie de siguranță pentru a fixa gulerul câinelui. Transportatorul de companie Peppy Pet Peppy are unul de leashes, și este foarte util pentru a împiedica câinele dvs. sărind în minutul pe care îl dezarhivați ușa.

Acest transportator de la Pet Peppy vine cu un pad de fleece pentru a oferi un confort suplimentar pentru câinele dvs. Acest tampon este lavabil la mașină. De asemenea, vine cu un castron de călătorie pliabil, care este la îndemână pentru a oferi apă animalului dvs. de companie în timp ce mergeți în mișcare.

Dacă intenționați să utilizați transportatorul de companie Peppy Pet Peppy pentru a călători într-un avion cu câinele dvs., cred că ar fi o opțiune foarte convenabilă (atâta timp cât îndeplinește orientările de dimensionare pentru compania aeriană pe care o zbiți). Are o curea de umăr care facilitează transportul animalelor de companie mai mici. Există, de asemenea, o curea laterală care se potrivește cu mânerul unei valize standard de rulare.

Pet Peppy Airline a aprobat transportator de animale de companie extensibilPuteți obține acest purtător de câine în negru, gri sau roșu. Există, de asemenea, o opțiune de a obține un transportator negru cu un tunel de joc atașat. Cred că această opțiune ar fi mai bine dacă veți călători pe distanțe lungi cu tovarășul dvs. de canine.

PET Peppy Expabil Pet Carrier vinde pentru $ 39.94 pe Amazon. În comparație cu alte produse similare din aceeași calitate, acesta este un preț rezonabil. Rețineți că transportatorii licitați nu sunt pentru fiecare câine. Dacă câinele dvs. va zgâria sau mesteca pentru a încerca să iasă, el va ruina cu ușurință acest (sau orice alt) transportator moale.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pet peppy pet transportator de companie