Cum de a face și de a folosi o lovitură de picior din spate diy pentru câini

Un picior din spate pentru câini poate fi o parte necesară de îngrijire pentru animalul dvs., cândva în viitor. Indiferent dacă senior-ul dvs. de îmbătrânire are nevoie de un mic ajutor în picioare după un pui de somn sau câinele tău tânăr a avut o intervenție chirurgicală care să-i ajute să-l ajuți pe scări, știind cum să facă acest lucru ușor și simplu DIY Sling picior pentru câini va veni la îndemână.

Folosirea unui sling de câine vă ajută să vă sprijiniți și să vă stabilizați capătul spatelui animalului. Unii câini au nevoie de sprijinul suplimentar din cauza Condiții degenerative sau slăbiciune în șolduri, în timp ce altele pot avea nevoie de ajutorul pentru o scurtă perioadă în timpul recuperării de la un prejudiciu.

În timp ce puteți cumpăra a Câine de vânătoare de câine, Există, de asemenea, o modalitate de a economisi bani și de a face unul singur. În articolul de mai jos și deasupra videoclipului, îmi împărtășesc sfaturile despre cum să fac o lovitură de picior din spate DIY pentru câinii din obiecte obișnuite de uz casnic. Durează doar câteva minute pentru a face, și nu este necesară cusut. Nu numai că acest sling va fi confortabil pentru pooch, dar este, de asemenea, durabil și ușor de curățat.

Cum se face și de a folosi o praștie a piciorului din spate pentru câini

Cum se face și de a folosi o praștie a piciorului din spate pentru câiniNotă: Ca o declarație de renunțare, trebuie să menționez că dacă câinele dvs. are vreun tip de slăbiciune sau durere în capătul său din spate, trebuie să-l duci imediat la medicul veterinar.

Consumabile de care aveți nevoie

  • Pungă de bacanie reutilizabilă
  • Foarfece

Nu pot sublinia acest lucru suficient: Trebuie să utilizați o pungă de bumbac moale. Pungile de plastic dur nu vor fi confortabile pentru câinele dvs.

DIY CÂȘTIGUL DE CÂȘTIGĂ

După ce ți-ai luat o pungă robustă, fiabilă și moale reutilizabilă, pe care o puteți ajunge în orice supermarket și o pereche de foarfece, sunteți toți stabiliți. Ieftine, nu este?

Deschideți sacul și Tăiați cele două panouri laterale mici. Acest lucru creează un sling în formă de mânere lungi.

Cel mai bun lucru despre a face o lovitură de picior din spate pentru câini în acest fel este că mânerele sunt suficient de lungi pentru a se potrivi chiar și cel mai înalt proprietar de animale de companie. Nu mai îndoiți să vă ajutați câinele în sus.

Acum tot ce trebuie să faceți este Glisați sling sub abdomenul câinelui și mutați-o sub șoldurile lui. Tragerea pe mânere vă va permite să vă susțineți capătul postului de companie sau să-l ridicați ușor pentru a ajuta la scări.

Poti de asemenea Glisați-l dedesubt câinele în timp ce poochează-ți în jos pentru a-l ajuta să se ridice.

Această tehnică poate lua ceva obișnuit, dar în cele din urmă câinele dvs. va realiza că sling-ul îl ajută. Deoarece sacul este fabricat dintr-un material moale, sling-ul nu-l va face nici un disconfort. Doar asigurați-vă că utilizați o presiune blândă și să nu trageți prea agresiv.

Citiți următorul: 33 idei DIY pentru un Proprietar Frugal Pet [Infographic]

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cum se face o simplă lovitură de picior din spate DIY pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a face și de a folosi o lovitură de picior din spate diy pentru câini