Revizuire: vivo cărucior de animale de companie vivo

Cărucioarele de companie nu sunt un produs necesar că fiecare proprietar trebuie să aibă grijă de animalul lor de companie. Cu toate acestea, ele pot fi un instrument excelent care vă permite să vă aduceți câinele cu dvs. pe drumeții lungi, alergați sau plimbări.  VIVO Cărucior de animale de companie cu patru roți este mult mai accesibil decât multe dintre celelalte modele de pe piață, ceea ce este ceea ce mi-a interesat interesul inițial.

Am vrut să testez acest cărucior pentru a vedea dacă se va ridica la testarea mea riguroasă. Un preț mai ieftin este întotdeauna minunat, dar dacă calitatea produsului suferă, atunci nu merită să plătească.

În ansamblu, acesta este un cărucior bun pentru preț. Este ideal pentru proprietarii de animale de companie care o vor folosi ocazional. Dacă căutați un cărucior pentru a vă lua jogurile zilnice, probabil că nu va ține mai mult de un an sau două.

Să vorbim despre detaliile specifice ale căruciorului de animale de companie Vivo Patru și de ce am ajuns la această concluzie.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Vivo Four Wheel Pet Strierler Review

VIVO Cărucior de animale de companie cu patru roți

Multe cărucioare de câine vinde pentru sus de 100 $. Din fericire, acest cărucior este accesibil pentru proprietarii de câini cu privire la orice buget. La doar 48 de dolari, Vivo mi-a întrebat dacă acest cărucior ar fi deținut, precum și branduri mai scumpe.

Acest cărucior deține până la 30 de lire sterline, ceea ce este mai mic decât multe alte cărucioare de câini. Ar putea să dețină 2 câini, dar ar trebui să fie foarte mici. Și, nu uitați să vă măsurați și animalele de companie. Transportul acestui cărucior este mai înalt decât majoritatea, dar nu este foarte larg. Compartimentul interior măsoară 19 "x 12" x 19."

VIVO Cărucior de animale de companie cu patru roțiExistă o mulțime de panouri de plasă care oferă ventilație și vizibilitate pentru câinele dvs. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru animalele de companie care au un pic de anxietate despre călărie într-un cărucior.

Unele cărucioare oferă clapete ușor de deschis, dar căruciorul de animale de companie Vivo cu patru roți trebuie să fie dezarhivat pentru a fi deschis. Fermoarele sunt cărucioare comune de animale de companie, dar sunt incomod dacă aveți un animal de companie wiggly. Este greu să țineți un câine de veverit într-o mână și să încercați să dezarhivați un cărucior cu celălalt.

De asemenea, îmi place fereastra mică situată pe partea de sus a acestui cărucior. Puteți să vă uitați rapid pe animalul dvs. de companie fără să-l deranjați.

După cum demonstrează în revizuirea video, există pauze pe toate cele patru roți pentru siguranță. Acest cărucior are, de asemenea, un suport pentru pahare, o tavă de gustare și un compartiment mare de depozitare sub carucior.

Cel mai bun lucru despre căruciorul de animale de companie vivo cu patru roți este că se îndoaie plat pentru transportul ușor. În revizuirea video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să reluați acest cărucior. Tot ce trebuie să faceți este să trageți în sus pe dispozitivele de blocare situate pe ambele părți ale cadrului. Căruciorul se îndoaie și apoi se poate întoarce cu ușurință cu o tragere rapidă.

LEGATE DE: De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine

VIVO Cărucior de animale de companie cu patru roțiVeți dori cu siguranță să căutați un cărucior care se prăbușește dacă intenționați să o luați cu dvs. în mașină sau în timpul călătoriei. Și, La doar 13 kilograme, acest cărucior este ideal pentru a lua pe un avion sau o aventură în aer liber.

În cele din urmă, să discutăm funcția cărucioarelor. Este ușor, așa că împinge foarte ușor. Roțile de pe partea din față 360 ° pentru a face manevrarea căruciorului de animale de companie Vivo cu patru roți o briză.

Nu mi-a plăcut cât de greu a fost să împingem acest cărucior prin noroi sau peste un teren dur. Când împerecheați roțile ieftine cu greutatea redusă a acestui cărucior, este foarte dificil să împingeți când calea devine dură.

Calitate mai mare, roțile mai agresive ar fi o mare adăugare la acest cărucior. Vestea bună este că nu cântărește foarte mult, deci nu este dificil să se ridice și să poarte obstacole.

Prețul căruciorului de animale de companie Vivo Patru variază în funcție de culoarea pe care o alegeți și este disponibilă în 7 stiluri diferite. Ei rulează aproximativ 50 de dolari pe Amazon, cu negru fiind cel mai ieftin ($ 47.99) și roșu fiind cel mai scump ($ 51.99).

Citiți următorul: 20 cele mai bune cărucioare și cărucioare pentru animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: vivo cărucior de animale de companie vivo