Revizuire: pet magasin hard cover carrier de animale de companie

Acest transportator unic de câine este diferit de orice alții pe care l-am mai văzut înainte. PET Magasin Hard Cover Pet Carrier se pliază apartament pentru depozitare ușoară și oferă ventilație de 360 ​​° pentru puii dvs. Transportatorii pliabile ca acesta sunt ideale pentru proprietarii care călătoresc frecvent și trebuie să împacheteze transportatorul departe. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru părinții de companie care nu folosesc un transportator adesea și doresc să o stocheze din cale când nu sunt în uz.

Dimensiunea nu este singurul lucru care trebuie luat în considerare la cumpărături pentru un transportator de animale de companie. De asemenea, ar trebui să vă gândiți la următoarele întrebări:

  • PET va fi confortabil?
  • Va fi ușor să vă aduceți animalul în transportator?
  • Cum veți folosi transportatorul?

Transportatorul trebuie să fie dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie și au caracteristicile potrivite pentru a vă satisface nevoile. Pet Magasin Hard Cover Pet Carrier cu siguranta are un design unic care mi-a fost interesat. În timp ce pare foarte cool, nu am putut să mă întreb dacă ar fi durabil și eficient.

Pet Magasin Hard Cover Pet Carrier Review

Pet Magasin Hard Cover Pet Carrier ReviewPrimul lucru pe care probabil îl observați despre acest transportator de câini de la Pet Magazin este un design interesant. Partea superioară și inferioară constă într-o carcasă tare acoperită cu țesătură. Mijlocul este o bucată moale de materiale care sunt ușor pliate.

După cum demonstrează în ghidul meu video de mai sus, atașați partea superioară și cea de jos în secțiunea mijlocie cu fermoar. Dacă le desprindeți, secțiunea de mijloc se îndoaie ușor și poate fi stocată în interiorul celor două cochilii exterioare. Apoi, puteți zip cochilii împreună pentru a forma un caz circular care poate fi stocat cu ușurință într-un dulap.

Pet Magasin Hard Cover Pet Carrier ReviewCând este asamblat, Magazinul PET Magasin acoperă PET Măsuri de transport 17.5 / # 8243; H x 14 & # 8243; w. Topul și fundul dur sunt impermeabile, ceea ce înseamnă că sunt ușor de curățat dacă dvs Pup are un accident.

Am fost încântat să văd că acest transportator este echipat și cu o blocare cu fermoar. Acest lucru împiedică că puștii tăi să poată laba la ușă și să glisați accidental fermoarul deschis din interiorul transportatorului. Există, de asemenea, un pat moale, fleece acoperit, care vine cu acest transportator pentru a păstra Fido confortabil.

PET Magasin Hard Cover Pet Carrier doar cântărește 2.2 kilograme!

Pet Magasin Hard Cover Pet CarrierPentru că este ușor și pliante plat, acesta este un transportator ideal pentru animale de companie pentru călătorii. Din păcate, este disponibilă numai în această dimensiune, deci va fi doar potrivită pentru rasele foarte mici.

Îmi place amestecul dintre a Carrier tare și moale. Din nou, acest design este foarte unic. De fapt, este singurul transportator pe care l-am văzut vreodată că are laturi moi și un vârf dur și de jos. Topul dur și de jos Adăugați stabilitatea transportatorului, în timp ce părțile moi fac mai confortabilă pentru câinele dvs.

Rețineți că acest transportator nu va fi o alegere bună pentru animalele de companie care le place să mestece sau să zgârie. Dacă câinele dvs. încearcă să scape când este închis într-o cutie sau purtător, ar trebui să achiziționați un transportator greu.

Puteți achiziționa PET Magasin Hard Cover Pet Carrier pe Amazon pentru $ 39.99 (în momentul acestei revizuiri). Pentru un transportator de această dimensiune, este un pic mai scump decât alte produse. Cu toate acestea, m-am așteptat ca prețul să fie ușor mai mare datorită unicității acestui transportator.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pet magasin hard cover carrier de animale de companie