Revizuire: căruciorul de câine petzip mochi

De îndată ce am văzut căruciorul de transport petzip Mochi, mi-a atras imediat atenția. Ca proprietar de câine, sunt întotdeauna în căutarea produselor care vor face viața mea puțin mai ușoară. Ca un blogger PET, întotdeauna caut produse pentru a împărtăși că sunt versatile și făcute cu materiale de calitate.

Noua companie a sunat Petzip au mai multe cărucioare pentru piața americană în prezent. Acest cărucior de câine Mochi, în special, arăta ca un produs minunat care ar putea fi foarte util, dar eticheta de preț ma speriat puțin. Ar merita investiția? Aș folosi-o la fel de mult cum am anticipat?

Am folosit acest cărucior de animale de companie timp de aproximativ 4 luni și am pus o mulțime de kilometri pe ea. Mi-a plăcut o mulțime de caracteristici, dar nu este nici fără defecte. Voi intra în mai multe detalii într-un moment.

Cărucioarele pentru câini sunt o opțiune excelentă pentru rasele mici, care pot să nu poată ține pasul în timpul plimbări îndelungate sau pentru câini care nu au rezistența pentru a rula distanțe lungi. Dacă nu sunteți sigur dacă un cărucior de companie este potrivit pentru dvs. sau credeți că ați putea arăta puternic împingerea unuia, verificați articolul nostru De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine.

Petzip Mochi Carrier Stroller Review

Petzip Mochi cărucior de transport

Am scris despre produsele de companie de mai bine de cinci ani. În acel moment am folosit un număr de cărucioare de animale de companie, iar acesta este cu siguranță cel mai versatil cărucior pe care l-am folosit vreodată. Cu siguranta obtineti cel mai bine bang pentru placa ta cu aceasta!

Petzip Mochi Carrier StrollerCăruciorul Petzip Mochi Carrier este de fapt un produs 2-in-1, deoarece îl puteți folosi ca un cărucior de câine sau un transportator de animale de companie. De fapt, transportatorul poate fi chiar legat în mașină. Deci, cred că ați putea numi un produs 3-în-1!

Transportatorul este realizat cu fermoare cu cusut dublu și materiale durabile. Există uși pe partea superioară și laterală, astfel încât să puteți pune câinele dvs. în oricare cum este mai ușor.

Apreciez cu adevărat că ușile au o acoperire cu ochiuri care se închise cu zipuri și, de asemenea, o acoperire a țesăturii care se îndoaie peste ochiuri. Această copertă poate fi utilizată pentru a reduce cantitatea de stimuli la expunerea poochului dvs. Acest lucru a ajutat cu adevărat micul nostru Beagle, Molly, când eram într-o zonă aglomerată sau în jurul altor animale.

Petzip Mochi Carrier StrollerDe asemenea, iubesc faptul că partea transportatorului din acest cărucior se condensează în sine pentru a deveni aproximativ 1.5 & ​​# 8243; gros. După cum puteți vedea din fotografia din dreapta, puteți atașa cureaua de umăr la transportorul condensat și îl puteți da cu ușurință.

Acesta este un absolut absolut trebuie sa Pentru oricine va călători cu animalul lor de companie în mod regulat.

Când o folosiți ca pe un cărucior, veți observa cât de ușoară este. Întregul lucru cântărește doar 16 kilograme, deci este foarte ușor să împingeți. Din păcate, deoarece este atât de ușoară, nu merge foarte bine pe terenul dur.

Am încercat să-l împing prin noroi și pe câteva trasee de drumeții. Este posibil să trebuiască să o ridicați din când în când, iar plimbarea va fi destul de ciudată pentru câine în interiorul căruciorului.

Există și alte cărucioare pe piață care sunt realizate în mod specific pentru terenul dur și jogging, care ar fi o opțiune mult mai bună dacă intenționați să luați frecvent Pooch off-Roading.

Cadrul căruciorului se prăbușește pentru depozitarea ușoară, iar roata din față se transformă în 360 ° pentru o direcție ușoară. Acest cărucior este, de asemenea, echipat cu un suport pentru pahare și o tavă de gustare pe care o puteți utiliza pentru a ține tastele, portofelul, telefonul mobil sau orice alte elemente de care aveți nevoie. Și, veți avea spațiu în compartiment sub cărucior pentru a vă aduce și accesoriile câinelui.

Dimensiunile părții transportator ale căruciorului suport Petzip Mochi sunt de 22243; L X 14 & # 8243; H x 12.5 & ​​# 8243; W. Poate conține până la 20 de kilograme de greutate. Aceasta este o limită de greutate destul de scăzută pentru cărucioare de câine, deci dacă puiul tău cântărește mai mult de 20 de kilograme, nu trebuie să vă faceți griji. Există multe alte produse de pe piață care pot deține Pooches de 50 de lire sterline sau mai mult.

LEGATE DE: 20 cele mai bune cărucioare și cărucioare pentru animale de companie

Petzip Mochi Carrier Stroller Review

Un alt dezavantaj este acela Petzip Vinde doar acest cărucior comercial pentru comercianții cu amănuntul. Doar câteva dintre opțiunile sunt disponibile prin Amazon. Ceea ce înseamnă că va trebui să verificați online sau să căutați magazinele locale de animale de companie pentru a găsi cel mai bun preț disponibil. Este de obicei prețuit între 120-180 $, dar puteți găsi întotdeauna oferte bune dacă faceți cumpărături pentru vânzări.

Acesta este un preț de preț mai mare decât multe cărucioare de câini standard, dar trebuie să țineți cont de faptul că obțineți un purtător de câini, de asemenea. În timp ce acest cărucior nu este perfect, este ușor să călătorești cu materiale durabile. Aș spune cu siguranță că merită banii.

Rezumatul lui Petzip Mochi Carrier Stroller Review

Pro:Petzip Mochi Carrier Stroller

  • Poate fi folosit ca un cărucior tradițional sau un suport de companie, iar transportatorul poate fi, de asemenea, legat într-un vehicul
  • Ușa de sus și laterală oferă acces ușor la câinele dvs
  • Transportatorul se prăbușește să devină doar 1.5 & ​​# 8243; gros, care este ideal pentru oricine călătorește frecvent cu animalul lor de companie
  • Cântărește doar 16 kilograme
  • Cadru pliabil pentru transportul ușor
  • Roata din față se transformă în 360 °
  • Echipat cu un suport pentru pahare și snack tava
  • Marele de depozitare mare sub transport
  • Dimensiunile purtătorului sunt 22 și # 8243; L X 14 & # 8243; H x 12.5 & ​​# 8243; W

Contra:

  • Nu împinge cu ușurință pe teren accidentat sau prin noroi
  • Suportă doar 20 de kilograme de greutate, care este mai mică decât majoritatea celorlalte cărucioare de companie de pe piață
  • Cade pe capătul scump al gamei de preț pentru cărucioarele de animale de companie

Acum este rândul tău să revizuiască căruciorul Carrier Petzip Mochi

Ați folosit vreodată acest cărucior de animale de companie? Ceea ce ai crezut? Câinele dvs. sa bucurat de călătoria în ea? Credeți că merită banii pe care i-ați plătit pentru asta? Mi-ar plăcea să aud opinia ta cinstită. Simțiți-vă liber să împărtășiți revizuirea personală a căruciorului Petzip Mochi Carrier din comentariile de mai jos sau să ne lăsați o recenzie împreună cu o fotografie sau un videoclip al puilor Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: căruciorul de câine petzip mochi