Revizuire: sleekside dog lift sling

Un picior din spate pentru câini poate fi o parte necesară de îngrijire pentru animalul dvs., cândva în viitor. Fie că îmbătrânirea dvs. senior are nevoie de un mic ajutor în picioare după un pui de somn sau câinele tău tânăr a avut o intervenție chirurgicală care necesită să-l ajuți pe scări, o sling face mult mai ușor să-i ajuți pe Fido să se ajute. Manecid Dog Lift Sling este sigur de utilizat și confortabil pentru animalul dvs. de companie.

Folosirea unui sling de câine vă ajută să vă sprijiniți și să vă stabilizați capătul spatelui animalului. Unii câini au nevoie de sprijin suplimentar din cauza condițiilor degenerative sau a slăbiciunii în șolduri. Alții pot avea nevoie de ajutorul unei perioade scurte în timpul recuperării de la un prejudiciu.

Sleekside LiftCând faceți cumpărături pentru o sling ca Sleekside Lift, Ar trebui să vă concentrați pe calitate, dimensiune și confort pentru animalul dvs. de companie. Ar trebui să fie dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. și făcută din materiale care sunt suficient de robuste pentru a-și ține greutatea. Desigur, slingul trebuie, de asemenea, să fie confortabil pentru câinele dvs.

Am evaluat slingul de ridicare a câinilor cu mâneci pe toți acești factori. Voi împărtăși toate detaliile din această recenzie. În plus, vă voi anunța dacă cred că acest produs este o valoare bună pentru banii cheltuiți.

Sleekside Dog Lift Sling

Sleekside Dog Lift SlingCarcasa exterioară a acestei sling este un material de tip canvas durabil. Interiorul este moale și există o umplutură între straturi. Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video de mai sus, sling se împrăștie în jurul câinelui tău și se asigură cu o bandă puternică de velcro.

Labradorul meu, Saddie, cântărește aproximativ 75 de lire sterline. Această sling o ține confortabilă și este suficient de puternică pentru a-mi permite să o ridic fără probleme. Este foarte ușor de pus și să decolezi în doar câteva secunde. Saddie nu pare să se gândească la purtarea deloc.

Există două curele reglabile care o fac potrivită pentru aproape orice proprietar de companie, indiferent de înălțimea ta. Manșerul este disponibil în două dimensiuni:

  • MARGE - 34 & # 8243; W și potrivit pentru câini care cântăresc 55-77 de lire sterline
  • X-mare - 38 & # 8243; l x 9.5 W & Potrivit pentru câinii care cântăresc 77-99 de lire sterline

Am dimensiunea mare pentru Saddie. Cred că acest produs ar fi ideal pentru orice proprietar de animale de companie care are nevoie de asistență care să-și ridice scările de companie sau să le ajute în timp ce se recuperează de la un prejudiciu.

Puteți achiziționa această sling pentru picioarele din spate pentru 22 de dolari.49 pe Amazon. Este comparabil în prețul altor produse similare și la prețuri accesibile la orice buget. Acest lucru ar fi un produs excelent pentru a păstra în kitul dvs. de prim ajutor pentru animale de companie sau de a avea la îndemână un animal de companie cu artrită sau alte probleme osoase și comune.

Citiți următorul: Cum scările câinilor pot ajuta un câine cu artrită

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sleekside dog lift sling