9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

Deși au fost în jur Pentru milenii, conceptul de superfoods a intrat doar în discuția principală în ultimele două decenii. Oamenii se referă la aceste surse de hrană ca fiind "super", deoarece acestea sunt denigitorice denigibile. Superfoods pentru câini pot adăuga o mulțime de nutriție suplimentară la dieta lor.

Am cercetat revistele științifice pentru a găsi studii și evidenta grea Pe care alimentele umane s-au dovedit a fi sănătoase și nutritive pentru animalul dvs. de companie și a găsit nouă superfood-uri pentru câini care nu numai că sunt siguri să mănânce, dar sunt foarte recomandate în dieta caninului tău. Puteți găsi toate link-urile către jurnalele medicale sub fiecare superfood menționat mai jos.

9 Superfoods pentru câini ar trebui să mănânce în conformitate cu științaAceste alimente foarte nutritive sunt ambalate cu tot felul de vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi. Unele dintre ele sunt de varietate exotică, cum ar fi fructe de padure acai și goji, în timp ce alții ca Kale pot fi cultivate în curtea ta.

Credeți sau nu, caninele au propriul lor subset de superfood-uri care sunt și mai benefice pentru ei decât sunt pentru oameni. Cea mai bună parte este că puteți găsi Superfoods pentru câini în culoarul propriului magazin alimentar sau grădina dvs. de legume.

De asemenea, citiți: 4 motive bune pentru a hrăni alimentele umane la câini

9 Superfoods pentru câini ar trebui să mănânce
Potrivit științei

Superfoods pentru câini

1 Kale

Cu frunze verde și ușor amar, Kale este un superfood pentru câini la fel de mult ca și la oameni. Abundent în vitaminele A, C și E, este o sursă excelentă de antioxidanți și ajută ficatul în detoxifierea corpului. Kale este scăzută și în calorii, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la balustradă sau creșterea în greutate când este hrănit la câinele dvs., indiferent dacă este brută, ușor gătită sau uscată.

Ca și Turnips, Broccoli, conopidă și alți membri ai familiei Brassica, Kale este ridicată în Beta Caroten. Pentru cei interesați de canini de reproducere, există dovezi Să sugereze că, inclusiv beta carotenoidele dintr-o dietă de câini, își pot îmbunătăți funcțiile de reproducere.

Care știa că o legumă care, pentru atât de lungi, s-au uitat la o mâncare amară și mundană, cu o frunză aproape de piele, poate îmbunătăți viața oamenilor și a câinilor atât de mult? Nu numai că, dar se pare că poate fi un avantaj pentru producerea generațiilor viitoare.

2 morcovi

Superfoods pentru câiniVirtuțile de a mânca morcovii au fost cunoscuți de oameni de când a fost forțată în conștiința colectivă că consumarea morcovilor a fost bună pentru vederea. Deși există o mare dezbatere cu privire la veridicitatea acestei afirmații, un lucru este sigur; Este, fără îndoială, un superfood pentru câini.

Scăzut în grăsimi saturate și colesterol, morcovii sunt surse excelente de niacin, tiamin, vitamine, folat și mangan. Ridicat în fibre, potasiu și vitamine A, C și K. Aceste rădăcini de portocale sunt ambalate cu substanțe nutritive și minerale! Singurul cuvânt de prudență care înconjoară morcovii este să vă asigurați că nu ați depășit câinele cu ei, deoarece sunt, de asemenea, ridicați în zaharuri care pot duce la creșterea excesivă a greutății și / sau tulburărilor metabolice.

S-a observat că includerea morcovilor într-o dietă de câini poate avea un impact semnificativ asupra sistemului lor digestiv. Se pare că morcovii stimulează activitatea suplimentară din flora intestinală, care a dus la o scădere a acidității fecalelor, în timp ce crește cantitatea de acizi grași volatili excretați. Aceasta înseamnă că morcovii promovează un mediu mai sănătos și un mediu intestinal și o îmbunătățire a procesului digestiv general.

LEGATE DE: 8 sfaturi despre super-alimente pentru câinii de la experți

3 dovleac

Nu mai este rezervat pentru Charlie Brown și Halloween, dovleci au văzut recent o renaștere în popularitate după ce a fost numită un superfood pentru câini și oameni. Datorită statutului său în cultura pop, dovleacul a trecut de mult neobservat în ceea ce privește beneficiile pentru sănătate pe care le aduce la masă.

Considerat un superfood nu doar pentru că este scăzut în grăsimi saturate și conține un colesterol aproape zero sau sodiu, dovleci sunt, de asemenea, încărcate cu vitamine A, C și E (cunoscuți și sub numele de tocoferolii alfa, care sunt excelente pentru straturile celor mai mulți câini).

Superfoods pentru câiniEle sunt, de asemenea, ridicate în tiamină, niacină, vitamina B6, folat, fier, magneziu, fosfor, riboflavină, potasiu, cupru, mangan și fibre dietetice.

Nu e de mirare că dovleci sunt atât de mari, sunt pline de vitamine, minerale și elemente esențiale de urmărire! Semințe de dovleac sunt, de asemenea, extrem de benefice pentru câini.

Adăugarea dietei de dietă la câinii dvs. a fost demonstrată îmbunătățirea sațietății generale. Mai mult, It a fost arătat Pentru a fi eficient în scăderea sigură a grăsimii corporale și a greutății. Acest lucru se datorează probabil dovleacilor cu fibre și conținut de carnitină, care are un efect direct al metabolismului lipidic în organism.

4 cartofi dulci

La fel ca kale, cartofi dulci ascund un depozit bogat de beta carotene în carnea portocalie. Cu toate acestea, se datorează cantităților ridicole ale vitaminei A stocate în acest sens, este considerată un superfood pentru câini. Se estimează că într-o medie 3.Cartofi dulci de 5 uncii, se află suficient de vitamina A pentru a îndeplini oriunde între 35% - 90% din persoane au sugerat aportul zilnic.

Pentru a susține în continuare starea superfood, cartoful dulce conține, de asemenea, o cantitate semnificativă de antocianină și antioxidanți. În combinație, acești doi factori ajută la scăderea daunelor oxidative cauzate de îmbătrânire și în scăderea probabilității dezvoltării bolilor; cum ar fi cancerul. Cartofii dulci, cartofi dulci sunt, de asemenea, ridicați în fibrele dietetice, ceea ce ajută foarte mult în Procese metabolice și digestive.

5 pește

Acest lucru ar trebui să vină ca o surpriză. Timp de decenii acum pești, iar acizii grași omega-3 conținute în interiorul lor, au fost foarte touted nu numai ca superfood-uri pentru câini, ci și ca alimente esențiale pentru o viață sănătoasă de canin. Da, trebuie luată o anumită precauție când vine vorba pește ca contaminanți (cum ar fi dioxina) și metalele grele (cum ar fi mercurul) tind să se blocheze în țesutul său adipos.

Superfoods pentru câiniCu toate acestea, cu aprovizionarea corectă și prepararea uleiurilor de pește și pește și modernizarea aportului său, riscul de expunere a contaminanților și metalelor grele poate fi redus semnificativ.

Plata se prezintă sub formă de risc redus în bolile coronariene, reducerea hipertensiunii ușoare și prevenirea, într-o măsură, aritmii cardiace. În canini, includerea peștilor și a uleiului de pește în dietele câinilor suferind de osteoartrita a înregistrat o creștere a nu numai în mobilitatea lor, ci și în capacitatea lor generală de a-și suporta propria greutate.

Un alt studiu, care a introdus uleiuri de pește la dietele câinilor care suferă de limfom, au arătat o creștere a timpului în care un câine a fost dovedit a fi fără boală. Cercetarea arată, de asemenea, durata de supraviețuire a câinelui în comparație cu acei subiecți care nu au fost hrăniți uleiuri de pește.

6 marine

La prima vedere, aproape că este vorba de a gândi că un câine poate beneficia de orice aparținând la mare, altele decât peștii, desigur. Dar gândiți-vă la ea în loc de versiunea oceanică a Kale. Este dificil să găsești o verde mai mare cu frunze delicioase, oriunde altundeva pe fața planetei, atât pe teren, cât și sub valuri.

Superfoods pentru câiniEste bogat în vitaminele A și B-12, precum și în iod (care este surprinzător de dificil de a veni în majoritatea alimentelor). Cu toate acestea, este fibra conținută în alge marine care o deosebește cu adevărat. Spre deosebire de majoritatea celorlalte superfooduri menționate pe această listă, algelei conține ceea ce este cunoscut sub numele de fibră solubilă.

Această marcă particulară de fibre încetinește, de fapt, procesul digestiv și inhibă absorbția zaharurilor și a colesterolului. Într-un studiu efectuat pe câini cu fracturi osoase, alge marine sau mai degrabă versiunea sa rafinată și măcinată, făina de alge marine, a fost completată în dietele unui număr de câini. După 30 de zile sa observat că câinii care consumă făina de alge marine au afișat vindecarea osoasă ridicată decât grupul de control.

RECOMANDAT: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

7 semințe de chia

Conținând de trei ori cantitatea de acizi grași omega-3 decât somonul, semințele Chia au fost o capsoare în dieta vechilor mesamericani de-a lungul timpului, unde a fost considerat magic din cauza beneficiilor pe care le-a adus celor care au consumat-o. Cât de puțin ca două linguri de semințe Chia oferă un raport de 3 până la 1 de omega-3 la omega-6.

La câini, acest lucru sa demonstrat că îmbunătățește sănătatea, imunitatea, pielea și stratul, sănătatea și mobilitatea în comun, dezvoltarea creierului și cunoașterea și întreținerea și creșterea fizică.

8 iaurt și probiotice

Deși poate fi mai puțin frecventă, poate chiar contra-intuitivă, pentru a vă da iaurtul de câine. Dar are mai mult sens când considerați lucruri dintr-o perspectivă de microbiome a intestinului. Un studiu foarte recent că am discutat înainte a arătat că majoritatea proprietarilor de animale de companie ignoră microbiometul intestinal al câinilor și câte beneficii pot să se culeeze pur și simplu prin acordarea unei mai multă atenție la aceasta.

Gândiți-vă la majoritatea alimentelor pe care câinele de casă modernă mănâncă. Mai des decât nu vine dintr-o pungă, care a venit dintr-un magazin, care a venit de la un fel de linie de prelucrare. În timp ce ingredientele pot fi de surse de înaltă calitate, nu sunt ceea ce ați numi "complet natural", pentru că, în natură, sursele alimentare sunt expuse la tot felul de forme de viață microbiologice, bacterii, care servesc la îmbogățirea alimentelor. Prin reintroducerea acestor bacterii în curajul câinilor, sănătatea lor generală ar trebui să crească.

Într-adevăr, un studiu în care Câinii care suferă de diaree au primit lapte fermentat (iaurt), care conținea Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termofilic. Ca rezultat, evenimentele de diaree au fost reduse cu 75% aproape imediat. Acest lucru demonstrează efectele pozitive probiotice pentru câini poate avea pe sănătatea gâtului canin.

9 afine

Am scris și am analizat anterior toate datele științifice privind afine pentru câini, și a găsit o tonă de studii care arată cât de benefică este această boabe pentru canini.

Cunoscută în întreaga bord ca un antioxidant puternic, sa arătat acest superfood mic, dar puternic reducerea daunelor oxidative provocate de exerciții intense la câini.

Studiul a fost efectuat pe câinii de sanie care nu sunt familiarizați cu ore de alergare în timp ce remorcă o sarcină și au arătat, prin markeri de sânge, o scădere semnificativă a radicalilor liberi care plutesc în jurul lor în sistemul lor atunci când a hrănit o dietă controlată de afine.

Altceva?

Superfoodurile pentru câini care își îmbunătățesc sănătateaÎn timp ce cele nouă supefooduri de mai sus pentru câini au clasat cel mai înalt din punct de vedere al nutriției, există o mulțime de alte alimente umane pe care câinii le pot mânca, care au fost de asemenea studiate și dovedite a fi benefice pentru câini.

Iată doar câteva:

Nu toate mâncarea umană este rea pentru câini, iar alegerea obiectelor care au fost dovedite în studiile pentru a beneficia câinii poate fi o idee inteligentă. Hrăniți-le crud sau gătit la câinele dvs., dați-le ca o gustare sau adăugați-le în vasul de hrană pentru animalele preferate de casă pentru animalele de companie.

Citiți următorul: Secretul meu Super-Calorie Low-Calorie pentru a instrui un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)