Reteta: hrană de casă de casă

Câinii seniori pot fi deosebit de dificili a hrani. Metabolismul lor a încetinit și pot avea chiar și unele preocupări de sănătate care pot fi ajutate cu dieta potrivită. Acest HOMEMADE Senior Dog Alimente Nu va fi corect pentru toți puii mai în vârstă, deci asigurați-vă că verificați cu VET înainte de a comuta.

Pe măsură ce metabolismul câinelui încetinește și devine mai puțin activ, nu va trebui să mănânce cât mai multe calorii în fiecare zi așa cum a făcut-o când era tânăr și plin de energie. De asemenea, el poate avea nevoie să mănânce o dietă mai mare în fibră care include pre- și probiotice pentru sănătatea digestivă.

Healthmade Senior Dog Rețetă alimentarăSuplimentele, cum ar fi glucozamina și chondroitina, sunt, de asemenea, benefice pentru a include în rețeaua alimentară senior. Sunt multe suplimente benefice care pot ajuta la sănătatea articulară și șold, digestia, capacitatea cognitivă și sănătatea pielii și a stratului. Câinele dvs. poate avea nevoie de asistență în toate aceste zone, iar VET vă poate ajuta să decideți ce suplimente pot fi potrivite pentru animalul dvs. de companie.

Înainte de a vă decide să schimbați dieta câinelui (fie că este un senior sau nu), trebuie să discutați despre schimbarea cu medicul veterinar sau o nutriționistă canină instruită. Încercarea de a face comutatorul dvs. ar putea duce la malnutriție sau toxicitate nutritivă. Acest hrană de casă de casă de casă nu va fi echilibrat în mod nontritiv pentru fiecare câine, deci asigurați-vă că ați verificat cu VET-ul dvs. despre suplimente și / sau multivitamine care ar fi benefice pentru a adăuga la rețetă.

MAI MULT: 6 sfaturi veted despre cum să aibă grijă de câini de rang înalt

Homemade senior câine rețetă alimentară

HOMEMADE Senior Dog Alimente

Ingrediente

  • 1/4 lire 75-80% carne de vită la sol
  • 2 cești de orez brun
  • 1 ou fiert tare (cu coajă)
  • 1/2 cană de dovleac pură
  • 1/2 ceasuri afine

Directii

Maro carnea de vită într-o tigaie până la gătit complet prin. Veți avea nevoie de aproximativ 3/4-1 ceașcă de orez brun uscat pentru a face 2 cești de orez brun gătit. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.

Mash oul fiert. Combinați ouă, orez brun gătit, carne de vită de masă gătită, dovleac pură și afine într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Se amestecă până se amestecă bine.

Afinele sunt pline de umplutură nutriție, inclusiv unele dintre cele mai esențiale vitamine și afineMinerale care sunt bune pentru câini:

  • Antioxidanți
  • Siliciu
  • Vitamina A
  • Complexul de vitamina B
  • Vitamina C
  • Vitamina E
  • Vitamina K
  • Seleniu
  • Zinc
  • Fier

Afinele au cele mai mari antioxidanți ai tuturor alimentelor și ajută la îmbunătățirea sănătății inimii, a tensiunii arteriale și îmbunătățirea funcției memoriei / creierului. Ei au chiar a fost afișat Pentru a proteja împotriva îmbătrânirii și a cancerului! Pentru mai multe despre numeroasele beneficii de a adăuga afine la dieta animalului dvs., verificați ghidul nostru bazat pe știință pe această temă Aici.

Dovleacul este, de asemenea, a Superfood Pentru animalele de companie superioare. Dovleacul este incredibil de nutritiv, cu relativ puține calorii și o cantitate imensă de vitamine, antioxidanți și minerale. Unul dintre cele mai mari beneficii ale adăugării dovleacului la acest aliment de câine de casă este conținutul său ridicat de fibre, care ajută la digestia și ajută la controlul greutății.

HOMEMADE Senior Dog AlimenteOdată ce mâncarea sa răcit, îl puteți hrăni cu câinele dvs.  Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25-30 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Dacă doriți să vă hrăniți câinele senior mai mici mese pe tot parcursul zilei, împărțiți dimensiunea de servire zilnică recomandată de numărul de mese pe care doriți să le serviți. De exemplu, un câine de 50 de lire ar avea nevoie de aproximativ o ceașcă de alimente pe servire. La 2 porții pe zi, el ar mânca aproximativ 2 cesti de mâncare în fiecare zi. Dacă preferați să hrăniți 4 mese mai mici în fiecare zi, alimentați 1/2 cană peste 4 porții.

Rețineți că mai mulți seniori activi pot avea nevoie de mai multe calorii decât acest lucru, în timp ce câinii lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe. Este mai bine să verificați cu medicul veterinar despre cea mai bună dimensiune de servire pentru FIDO.

Puteți stoca resturile într-un container etanș pentru 3-5 zile. De asemenea, puteți face acest homosexual de câine de casă în vrac și înghețați-l într-un container etanș pentru până la 3 luni.

Citiți următorul: 8 semne de îmbătrânire în câinii de rang înalt

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: hrană de casă de casă