Rețetă: hrană simplă de câine quinoa

Quinoa este bine cunoscut ca unul dintre cele mai bune superfood-uri pentru oameni. Aceste semințe puternice mici sunt fără cereale și bogate în proteine. Quinoa a fost, de asemenea, una dintre cele mai puține alimente de plante care oferă cantități suficiente din toate cele 9 aminoacizi esențiali. Acest Simple hrană pentru câini quinoa Rețeta este la fel de sănătoasă pentru puii dvs. ca tine!

Din cauza conținutului său nutrițional ridicat, Quinoa este un ingredient comun în vegetarian și vegan Diete. Acest superfood este, de asemenea, scăzut în calorii, scăzut în grăsimi și colesterol gratuit. Este bogat în fibre, magneziu, fier și vitamina B12.

Efectuarea hranei pentru câini de casă vă permite să satisfaceți rețete la nevoile câinelui dvs. Rețetele de casă nu includ materiale de umplutură. Fiecare ingredient are un scop. Această simplă hrană pentru câini quinoa conține doar 4 ingrediente și este o alegere ideală pentru câinii cu un stomac sensibil.

Rețetă de mâncărime de câine Quinoa

Simple hrană pentru câini quinoa

Ingrediente

  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 2 lbs. Turcia de la sol
  • 1 Cupa quinoa neplăcută
  • 1/4 cești de morcovi (tocate)

Directii

Împreună cu faptul că este o rețetă de ingrediente limitată, acest simplu hrană pentru câini quinoa este, de asemenea, foarte ușor de făcut. Această rețetă face doar 4-5 cesti de hrană pentru câini, dar îl puteți face în cantități mai mari și înghețați pentru utilizare ulterioară.

În primul rând, încălziți ulei de cocos într-o tigaie mare până când se topește complet. Adăugați curcanul și gătiți până la rumenit. Scurgeți toate excesul de grăsime.

homosexual de casăÎn timp ce curcanul gătește, puteți găti quinoa într-o cratiță. Pregătiți quinoa conform instrucțiunilor din pachet. Scurgeți orice exces de apă după terminarea quinoara.

Odată terminat curcanul și quinoa, amestecați toate ingredientele împreună. Câinii mei se bucură de adăugat Crunch de morcovi brut. Dacă câinele dvs. nu se bucură de legume crude sau are probleme dentare care fac dificil de mestecat, puteți abur sau fierbe morcovii pentru a le înmuia.

Vă recomandăm să hrăniți aproximativ 1/2 ceașcă de acest simplu hrană pentru câini quinoa pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe servire. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. Deci, dacă câinele dvs. cântărește 20 de kilograme, el va mânca 1/2 cană dimineața și 1/2 ceașcă seara.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. După cum am menționat, puteți face această rețetă în stânga și înghețați rămase într-un recipient etanș pentru până la 3 luni.

Citiți următorul: 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețetă de hrană simplă de câine quinoa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană simplă de câine quinoa