Determinați cele mai bune produse alimentare pentru pește tropical

Multe opțiuni alimentare de pește acvariu, cum ai ales?

Necesitatea de a selecta alimentele de calitate pentru peștii tropicali nu poate fi supraîncărcată. Multe afecțiuni comune de pește pot proveni în micul borcan de alimente de pește pe care tu, în necunoștință, să-l ridice în vânzare. Dar este greu - chiar și pentru cel mai experimentat de pește de pește - să știe dacă o mâncare este satisfăcătoare până când îi dai un test aprofundat. În acel moment, ați afectat deja sănătatea peștelui cu alimentele greșite. Cum, atunci, puteți naviga pe sarcina importantă de a menține vitalitatea peștelui? Este simplu: acordați mai multă atenție ingredientelor conținute în alimente și mai puțin la prețul și marketingul pe etichetă.

Nutriție echilibrată pentru pește

Toate lucrurile vii au nevoie de nutriție echilibrată pentru supraviețuire și înflorire. Luați, de exemplu, vitamina D, un nutrient recomandat pentru peștii tropicali. Cantități adecvate de vitamina D, precum și alte vitamine, trebuie să fie prezente și, de asemenea, absorbante pentru a avea pești sănătoși. A alimente amestecate vor fi bogate în proteine, scăzute în carbohidrați și conțin vitamine și minerale adecvate necesare pentru ca peștele dvs. să trăiască vieți fericite și sănătoase. Cumpărați o mâncare de reputație și bine stabilită, care funcționează pentru majoritatea, dacă nu toți, de pește din acvariul dvs. Adresați-vă managerului magazinului de animale de companie pentru o recomandare privind mărcile înainte de a prinde doar ceva de pe raft. Apoi, hrăniți peștele de două ori pe zi o sumă pe care o pot termina complet în 3-5 minute.

Peștele au muguri de gust?

Doar pentru că peștele tău se hrănește mâncarea nu înseamnă că este bine pentru ei. Faptul este că majoritatea peștilor nu sunt în mod special choosy. Dacă rupeți o bucată de pâine și aruncați-o în rezervor, probabil că o vor ataca cu fervoare. Poate fi foarte rău pentru peștele dvs., dar foarte gustos pentru ei. Un aliment bun de pește trebuie să fie echilibrat nutrițional și gustos față de peștele din acvariul dvs. Din nou, cereți recomandări la magazinul dvs. de animale de companie și apoi testați alimentele pentru câteva zile pentru a vedea dacă peștele dvs. vă place. Dacă o fac, utilizați marca respectivă ca mâncarea dvs. de bază.

Nutriție suplimentară pentru pește

Nu puteți să luați doar o mâncare de bază pentru acvariul dvs. tropical și să-l numiți bine. Dacă aveți diferite tipuri de somn sau alte soiuri vegetariene de pește, trebuie să adăugați Spirulina la dieta lor. Spirulina (albastru-verde alge) poate fi achiziționată ieftin la magazinele de animale de companie și vine în comprimate rotunde. Doar scăpați unul sau două în apă, lăsați-i să se scufunde în partea de jos și să-i urmărească peștile voastre vegetariene să le consuma. Mollies sunt deosebit de îndrăgostiți de acest tratament.

La fel ca tine, peștele tău apreciază o dietă variată. Fără alimente live înghețate care conțin Krill și aworms de sânge funcționează bine pentru o tratare ocazională, la fel ca și înghețată sarafină - "înghețată" de deserturi de pește. Completarea hranei lor în acest mod - cu spirulina, tratamentele uscate prin îngheț, și crevetele de saramură înghețate ocazionale pentru un tropical sănătos acvariu.

Superfood de pește

Din când în când, poate doriți să testați unul dintre noile "superfood-uri" care vine pe piață. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a cumpăra mai întâi o pereche de pește ieftin, izolați-le într-un acvariu separat și le hrăniți exclusiv cu noua mâncare. Urmăriți starea lor. Dacă rezultatele sunt satisfăcătoare - cum ar fi acestea să crească mai repede sau mai mari, să devină luminoase în culori sau să afișeze orice îmbunătățire promisiunile superfood - ați găsit o mâncare excelentă. Utilizați-l în rezervorul dvs. mare.

S-ar putea să găsiți totuși că noul dvs. pește nu crește prea mult sau că culoarea lor rămâne aceeași pe noul superfood. La fel ca suplimentele umane care par "prea bune pentru a fi adevărate", alimentele de pește pot, de asemenea, să pretindă un anumit rezultat și apoi să nu le livreze. Cel mai bun sfat este de a rămâne la branduri care au fost în jurul blocului pentru a asigura pește sănătos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Determinați cele mai bune produse alimentare pentru pește tropical