Revizuire: deoarece animalele superfood supliment pentru câini

Adăugarea suplimentelor la alimentele animalului dvs. de companie este o modalitate ușoară de a crește conținutul nutrițional al dietei sale. Prin definiție, Superfoods sunt bogate în substanțe nutritive și excepțional benefice pentru sănătatea generală și bunăstarea. Ca suplimente, adăugând Superfoods la dieta Fido este o modalitate ușoară de a stimula conținutul de nutrienți. Deoarece animalele SuperFood Supliment pentru câini combină beneficiile superfood-urilor cu confortul suplimentelor.

Deoarece animalele SuperFood Supliment pentru câiniMulte superfood-uri, cum ar fi dovleacul și nuca de cocos, sunt apetisând în mod natural la câini. Alții, ca și iarba de grâu și curcumă, poate fi necesar să fie deghizați în alimente sau tratamente pentru ca câinele să le mănânce de bună voie. Acest supliment pentru câini îmbină mai multe ingrediente superioare împreună într-o pulbere atrăgătoare.

Acest supliment superfood pentru câini este făcut cu 7 tipuri de alge marine, așa că am fost sceptic că câinii noștri se vor bucura să se adauge la mesele lor. Se bucură de ea sau își întoarce nasul când am stropit acest supliment pe mâncarea lor? Găsiți toate detaliile din recenzia mea de mai jos.

Deoarece animalele Superfood Supliment pentru câini Review

Deoarece animalele superfood suplimente pentru câiniAcest supliment superfood pentru câini este formulat în mod specific pentru a spori sistemul imunitar al câinelui, a ajuta la sănătatea pielii și a acoperirii și a îmbunătăți digestia. După cum am menționat, este făcut cu 7 tipuri diferite de alge marine, precum și superfood-uri cum ar fi afine, Turmeric, dovleac, iarba de grâu și nucă de cocos.

Deoarece animalele includ, de asemenea, pro- și prebiotice în acest amestec suplimentar.

Se face cu ingrediente naturale și toate ingredientele sunt grade umane. Acest supliment superfood pentru câini este certificat organic, ceea ce înseamnă că nu conține produse de origine animală sau subproduse și nu a fost testat pe animale.

Deoarece animalele SuperFood Supliment pentru câiniPotrivit faptului că animalele, mineralele de urmărire marină din acest supliment ajută la menținerea funcțiilor cardiovasculare și metabolice sănătoase. Ei spun, de asemenea, că au inclus acizi grași omega ajută la susținerea sănătății pielii și a stratului, în timp ce antioxidanții din supliment susțin sănătatea generală a câinelui.

Există peste 250 de milioane de priobotice pe gram, deoarece animalele superfood supliment pentru câini pentru a susține tractul digestiv al câinelui și sistemul imunitar.

Lista completă a ingredientelor estemasă de alge marine uscate, pulbere de dovleac organic, afine organice întregi de masă, praf de grâu organic de grâu, făină de nucă de cocos organică, inulină organică, coagulen uscat coagulens produs și turmeric de masă.

Instrucțiunile de servire sunt de a amesteca suplimentul cu masa câinelui dvs. o dată pe zi. Compania recomandă fie amestecarea acestuia alimente umede sau amestecându-l cu o cantitate mică de apă dacă câinele dvs. mănâncă kibul uscat. Tocmai mă rog pe partea de sus a câinilor mei (după cum puteți vedea în revizuirea mea de mai sus).

Recomandările de mărime de servire sunt:

  • 1/4 lingurita. Pentru câinii care cântăresc mai puțin de 10 kilograme
  • 1/2 lingurita. Pentru câinii care cântăresc 11-25 de lire sterline
  • 1 lingurita. Pentru câinii care cântăresc 26-60 de lire sterline
  • 1-2 lingurita. Pentru câini peste 61 de lire sterline

Deoarece animalele Superfood Supliment pentru câiniPentru Labrador, Saddie, un container ar dura aproximativ o lună dacă i-am dat 1 linguriță pe zi. Dacă o măresc la 2 lingurițe pe zi, cele 4.Containerul de 4 uncii ar dura doar aproximativ 16 zile. Avem, de asemenea, un beagle, Molly, care taie longevitatea produsului chiar mai mult.

Puteți achiziționa un 4.4-uncii container pe Amazon pentru $ 25 chiar acum. Asta este mai mult de 2 dolari pe zi pentru câinii noștri. În funcție de dimensiunea pooch-ului dvs. și de câți câini aveți, puteți vedea că suplimentul nu va fi accesibil la fiecare buget.

Cu toate acestea, prețul este destul de similar cu alte suplimente de calitate similară. Hrănirea nutriției calității câinilor nu este ieftină - știm cu toții că. Dacă vă puteți permite să adăugați acest supliment SuperFood pentru câini la dieta animalului dvs., cu siguranță cred că merită costul.

Citiți următorul: 7 suplimente de alimente de casă esențiale de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: deoarece animalele superfood supliment pentru câini