Rețetă: cină de carne de porc de fructe pentru câini

Fiecare câine are nevoi nutriționale unice bazate pe pe mulți factori, inclusiv greutatea, vârsta și nivelul de activitate. Singura modalitate prin care vă puteți întâlni pe toate nevoile nutriționale ale câinelui dvs. este de a crea o dietă personalizată pentru câini de casă. Această cină de carne de porc de fructe pentru câini include mai multe superfood-uri și ingrediente benefice care vor ajuta la sănătatea și bunăstarea câinelui dvs.

Termenul "Superfoods" este relativ nou, dar alimentele incluse în această categorie au fost în jur de secole. Folosim adjectivul super Pentru a descrie aceste alimente deoarece acestea sunt unele dintre cele mai multe nutrițional dens alimente pe planetă.

Cină de porc de fructe ușor de făcut pentru rețeta câinilorUnele alimente incluse în categoria Superfood sunt:

  • afine
  • Kale
  • cartofi dulci
  • morcovi

Vești bune! Toate cele patru dintre acestea Superfoods pentru câini sunt incluse în această rețetă. Dar, în timp ce este o rețetă nutritivă și sănătoasă, această masă nu poate fi o opțiune potrivită pentru fiecare câine.

Înainte de a trece la acest (sau orice alt) rețete alimentare pentru câini de casă, asigurați-vă că aveți o discuție cu medicul veterinar și / sau cu o nutriționist canin. Ei vor putea să vă spună dacă rețeta vă interesează va oferi o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru prietenul dvs. cu patru picioare.

Cina de porc de fructe pentru o rețetă de câini

Cina de porc de fructe pentru câini

Ingrediente

  • 4 lbs. porc
  • 1 cartofi dulci mare
  • 1 Apple mare (cord)
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca kale (mărunțită)
  • 1/2 ceasuri afine
  • 1 ceasca de orez
  • 1.5 cani de apă

Instrucțiuni

Fac această rețetă în aragazul meu de presiune, dar puteți folosi și un aragaz lent. Singura diferență este că va trebui să o gătiți mai mult într-un aragaz lent.

Dacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le pregătiți zilnicDacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le pregătiți zilnic. În doar o oră, veți avea o proaspătă, delicioasă masa pentru a servi puiul tău. În plus, puteți face mâncarea în vrac, așa că trebuie doar să gătiți o dată pe săptămână sau cam asa ceva.

Adăugați toate ingredientele la vasul Crock în ordinea în care sunt enumerate mai sus. Asigurați capacul aragazului de presiune și gătiți la o presiune ridicată timp de 60 de minute. Dacă utilizați în schimb un aragaz lent, adăugați toate ingredientele din ordinea enumerată mai sus și gătiți la scăzut timp de 4-5 ore.

Când rețeta este terminată gătitul, va fi ușor să amestecați toate ingredientele împreună și să vă distrugeți carnea de porc în proces. Odată ce mâncarea sa răcit, puteți hrăniți-l câinele dvs.

Rețineți că câinii mai activi vor avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce câinii lazier nu vor avea nevoie de cât mai multeResturile pot fi stocate în frigider timp de până la 5 zile. Dacă decideți să faceți această rețetă în vrac, puteți îngheța, de asemenea, până la 3 luni. Recomandat mărimea porției este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 15-20 de kilograme de greutate corporală.

Rețineți că câinii mai activi vor avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce câinii lazier nu vor avea nevoie de cât mai multe. Cel mai bine este să vă consultați medicul veterinar și / sau un nutriționist canin înainte de a servi această rețetă la animalul dvs. de companie. Ele vă pot ajuta să vă dați seama de cantitatea exactă de servire care să vă satisfacă nevoile unice de nutriție unice ale câinelui.

Citiți următorul: 20 pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cină de carne de porc de fructe pentru câini