Reteta: hrana de ton si creveti

Data viitoare când gătiți niște creveți pentru familia dvs., luați în considerare salvarea câțiva pentru câinele dvs. Creveții nu sunt doar apetisante pentru câini, sunt, de asemenea, ambalate cu substanțe nutritive pe care fiecare are nevoie de câini. Acest ton și retete de creveți pentru câini de creveți a fost chiar recomandat pentru câinii cu cancer.

Creveții sunt bogați în vitamina B12, ceea ce este important pentru procesele metabolice și sănătatea gastrointestinală. Acestea conțin, de asemenea, vitamina B3, cunoscută și sub numele de Niacin, care este necesară pentru energie și producție, circulația sângelui, funcția enzimatică adecvată și multe altele.

Unul dintre motivele pentru care această rețetă este recomandată pentru câinii cu cancer este conținutul său anti-oxidant ridicat. Au demonstrat că antioxidanții ajută la combaterea radicalilor liberi și pot reducerea îmbătrânirii creierului.

Creveții sunt scăzute în grăsimi și carbohidrați, ceea ce înseamnă că sunt o sursă de proteine ​​ideală pentru câinii supraponderali. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, ridicate în colesterol. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să hrăniți această rețetă ca o masă de zi cu zi pentru animalul dvs. de companie. Lucrați în rotația dvs. de rețetă pentru câini de casă, astfel încât puii dvs. poate avea toate beneficiile creveților fără a suferi de niveluri ridicate de colesterol.

Homemade ton și reteta de creveți pentru câini

Homemade ton și reteta de creveți pentru câini

Ingrediente

  • 1 lb. Creveți de creveți
  • 12 oz. Conserve de ton în ulei
  • 1 cartofi dulci mare
  • 2 cuișoare de usturoi zdrobite
  • 1/2 cană de iaurt simplu
  • 1/4 lingurita. piper negru
  • 1/4 lingurita. cimbru
  • 1/4 lingurita. curcumă

Instrucțiuni

Grind creveții într-un procesor de alimente. Puneți câteva găuri în cartoful dulce și gătiți-l în cuptorul cu microunde până la moale. Mash cartoful cu pielea inclusă. Combinați toate ingredientele într-un castron mare și se amestecă bine.

Va trebui să utilizați Turmeric de grad farmaceutic - nu de tipul pe care îl găsiți în secțiunea de condimente a magazinului alimentar. O substanță în turmeric, curcumină, sa demonstrat că reduce inflamația. Beneficiile pentru sănătate sunt crescute Când împerecheați turmeric cu piper negru.

Thyme este o altă plantă mare pentru câini. Este bogat în antioxidanți și are proprietăți antiseptice și antimicrobiene. Înainte de a începe să vă hrăniți câinele acest (sau orice alt) alimente de casă, asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar. Acestea pot recomanda adăugarea suplimentelor suplimentare sau ingrediente pentru a face alimentația nutrițională echilibrată pentru pooch-ul dvs.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 25 de lire sterline, el va mânca aproximativ 1/2 cană dimineața și 1/2 cană în seara (Citiți mai multe aici).

Rețineți că această dimensiune de servire este o recomandare. Câinii activi pot avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce câinii lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe. Asigurați-vă că consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin pentru cel mai bun sfat despre porțiunile potrivite pentru câinele dvs.

Citiți următorul: 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: hrana de ton si creveti