Care sunt cele mai bune culori pentru jucarii de câine? (Bazat pe știință!)

Care sunt cele mai bune culori pentru jucarii de câine? (Bazat de știință!)

În comparație cu oamenii, tovarășii noștri blană posedă câteva avantaje vizuale mai mult decât imaginabile. În timp ce ochii noștri au trei tipuri de conuri pentru a identifica o mulțime de culori, câinii au doar două tipuri. Limitarea le permite doar să distingă albastru și galben, de aceea este vital să alegeți Cele mai bune culori pentru jucării pentru câini.

Având în vedere viziunea câinelui dvs., vă va ajuta să faceți alegeri minunate în a le oferi elementele lor preferate, cum ar fi Culori de jucărie pentru câini. Luați notă că caninele s-ar bucura să aibă jucării de câine galben și albastru, mai degrabă decât roșii. Particularitatea viziunii lor este, de asemenea, de aceea tind să se distragă atunci când există un obiect zburător. Aflați aici Ce culori de jucărie sunt cele mai bune pentru prietenul tău blană. Un pic de vedere nu este întreaga poveste! Câinii au un sentiment puternic de miros. De exemplu, Jucăriile de mestecat din lemn sunt favorite câinelui!

Culorile materiei pentru jucării pentru câini?

Chiar dacă prietenul tău de coadă poate vedea doar o varietate limitată de culori, este încă important să se ia în considerare culoarea când le cumperi jucării. Culorile contează pentru oameni în aproape toate aspectele de viață și, de asemenea, cu câinele dvs. O alegere excelentă pentru proprietari este de a se baza pe o nuanță preferată în a decide ce articol pentru a alege. Din fericire, au existat deja diverse culori de jucărie pentru câini pe piață, datorită grupurilor de culori semnături pe care le fac.

O concepție greșită comună pe care oamenii o percep întotdeauna este asta Viziunea câinilor este doar limitată la alb-negru. Această credință duce adesea la o nerespectare vastă de a pune importanță asupra viziunii culorii câinelui. Și în timp ce produsele de câine sunt făcute pentru a vă mulțumi proprietarii care sunt, de asemenea, clienți, producătorii adaugă, de asemenea, factor de gama de culori ale câinelui la procesul de creare.

O altă materie proprietarii ar trebui să se uite la caracterul practic în alegerea culorii potrivite pentru tovarășul tău blană. Un prim exemplu este combinația de culori a unei jucării în zona în care și câinele dvs. ar juca. Dacă sunteți într-un câmp verde folosind jucării de câine albastru, contrastul pe care îl va crea va face ca câinele dvs. să o recunoască imediat. Pe de altă parte, un trinket galben s-ar amesteca cu verde, făcând greu de găsit. De asemenea, puteți aplica aceleași standarde în diferite situații.

Care sunt cele mai bune jucării de culoare pentru jucăriile de câine?

Când decidem culoarea alegerii noastre pentru ceva, întotdeauna alegem unul bazat pe preferință. În timp ce este în întregime normal pentru noi oamenii, lipind cu aceeași gândire în selectarea celei mai bune culori pentru jucării pentru câini este o conversație diferită. Câinii au mai puține conuri în ochii lor, comparativ cu oamenii. Conurile sunt celule fotoreceptoare care permit orice creatură să recunoască culoarea. Oamenii poartă trei celule conice, ceea ce ne permite să vedem diverse culori cum ar fi lungimile de undă roșie, verde, galbenă și albastră. Între timp, câinii au doar două dintre ele, văzând doar albastru și galben - ceea ce înseamnă că sunt roșii și verde-orb.

Un lucru proprietarilor ar trebui să-și amintească în cumpărarea de lucruri de câine este că canina lor are o viziune de culoare dicromatică. Este o condiție care îi împiedică să vadă diverse culori pe care le putem vedea. Este, de asemenea, motivul principal pentru care acestea sunt limitate la vederea unor culori. Realizarea acestor factori vă va face să vă întrebați ce culori pot vedea câinii pentru a alege în cumpărarea de jocuri. Care dintre culori vă va face ca câinele să facă un timp greu pentru a vedea, și care culori le vor da neliniște? Și cel mai important, care sunt cele mai bune culori pentru jucăriile de câine? Toate acestea sunt în jos la acest lucru: "Care ar fi cele mai bune culori pentru a da câinelui dvs. o jucărie?& # 8221;

În realitate, alegerea celei mai bune culori de jucărie pentru câini pentru tovarășul tău blană vine în forme situaționale. Dacă tu și câinele tău se angajează frecvent în aer liber, Trebuie să aveți abilitatea de a jongla culori albastre, galbene, violet sau gri. Alegeți care culori au un contrast bun asupra zonei în care veți fi și omiteți alegerea celor care vor duce la culori amestecate.

Care sunt cele mai rele jucăriile de câine de culoare pentru a cumpăra?

Dacă sunteți nou să dețineți un câine de companie, există șanse să cumpărați lucruri pentru ei fără să știți dacă există anumite restricții. Se întâmplă tot timpul, mai ales dacă nimeni nu este acolo să vă ghideze cumva sau să vă dați câteva sfaturi. În timp ce poate părea bine, nu este, mai ales dacă implică viziunea lor din perspectiva câinelui tău.

Având cunoștințe și conștientizări inadecvate pe care viziunea câinelui dvs. este în întregime diferită de oameni, vă va conduce să cumpărați cele mai grave culori de jucărie pentru câini. Din fericire, puteți pune o notificare a acelor articole odată ce ați terminat să citiți acest lucru. Abilitățile naturale ale câinilor de a supraviețui și de a se adapta la sălbăticie au un efect advers asupra aptitudinii lor vizuale specifice. Este o parte din motivul pentru care sunt echipate cu o viziune atât de ciudată în comparație cu oamenii. Așa că nu fi surprins dacă niște articole mei pot arăta potrivite ochilor tăi, dar la câinele tău nu este.

Dacă sunteți în stare să identificați culorile de jucărie a câinelui rău, veți avea o mare șansă de a alege cel mai bun moment instantaneu. Galben, albastru, violet și gri sunt cele mai bune culori de jucărie pentru câini. Absența acestor nuanțe cel mai probabil le pune pe lista "cel mai rău". Printre cele mai grave culori de jucărie pentru câini includ verde, roșu și portocaliu. Acestea sunt culorile comune pe care le pot vedea clar.

Cele mai bune culori de jucărie pentru câini
Identificați culorile de jucărie rele și bune pentru câini.

Ce jucării de câine de culoare să cumpere? - Întrebări frecvente

Proprietarii de animale de companie sunt uneori destul de siguri cât de multe culori pot vedea un câine. Pentru a afla mai multe despre importanța alegerii culorii potrivite, iată câteva întrebări și răspunsuri pentru a vă ghida.

Cum știu ce jucărie de culoare câinele meu este cel mai atras?

Cel mai bun lucru de făcut este studiați ce dintre culorile vizibile pentru câinele dvs. se amestecă cu mediul în care veți juca. Proprietarii de câini cu experiență nu prefera niciodată o jucărie de culoare roșie pentru a le oferi companionului lor blană. Majoritatea ar merge pentru o jucărie de câine care seamănă cu umbra albastră, deoarece contrastează aproape totul în aer liber.

Care este cea mai ușoară culoare pentru caini pentru a vedea?

Jucării de câine cu Nuanțele contrastante de culori strălucitoare, cum ar fi alb, albastru, galben și roșu ar fi ușor să găsești și să se potrivească în multe medii. Dacă doriți o jucărie care ar fi ușor de recunoscut, ar trebui să optați pentru o persoană multicoloră. Nuanțele contrastante ale unui trinket multicolor îl fac o tăietură clară, în special în zonele interioare.

Ce material jucarii de câine ar trebui să cumpăr câinii mei?

Există O mulțime de opțiuni de jucărie pentru câini pe piață pentru a satisface nevoile puilor. Printre cele mai bune jucării de câine, puteți cumpăra pentru câinii dvs. sunt bile, discuri, jucării de pluș, remorci, jucării scârțâitoare și frânghii. Obținerea acestor tipuri de materiale de jucărie s-ar satisface instantaneu că câinele dvs. trebuie să-și elibereze tendințele comportamentale.

Câinii văd doar alb-negru?

Câinii nu se limitează la a vedea alb-negru. Este adevărat că caninele nu văd culorile până la amploarea unei abilități umane, dar ei văd încă culori. Companii noștri blană au o gamă mai mică în comparație cu noi. În timp ce câinii nu pot vedea culorile așa cum facem, ei pot observa în continuare diferențele distincte în culori prin intensitatea umbrației.

Ce culoare calmează câini?

Există modalități de a determina dacă culoarea afectează starea de spirit și comportamentul prietenului tău Realizarea propriului experiment. Încercați să aruncați cel puțin două jucării cu culori diferite și vedeți, ceea ce face ca câinele să se simtă jucăuș și energic. Un alt experiment ar fi atunci când există un sunet zgomotos care îi face anxios și încearcă să găsească culoarea liniștitoare pe care o prefera.

Găsind Cele mai bune culori pentru jucării pentru câini par să fie o provocare, datorită limitărilor în viziunile lor. Dar este un aspect important pe care fiecare proprietar de câini trebuie să o ia în considerare pentru a-și îndeplini bucuria. Urmați aceste sfaturi pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, data viitoare când le cumpărați jucării pentru câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care sunt cele mai bune culori pentru jucarii de câine? (Bazat pe știință!)