De ce câinii iubesc atât de mult bile?

De ce câinii iubesc mingea atât de mult?

Îi aduce fericirea oricărui părinte pentru animale de companie pentru a-și vedea companionul de blană care se distrează jucând Fetch. Dar, bilele de jucărie pot deveni o dependență pentru puii voștri. Chiar și câinii care nu-i pasă prea mult pentru a juca Fetch găsi bile de tenis intrigant. Este un fenomen ciudat. Și trebuie să te facă să te întrebi De ce câinii iubesc atât de mult bile.

Ei bine, continuați să citiți pentru a descoperi motivul pentru fascinația animalului dvs. cu bile de jucărie pentru câini. Mai mult, veți afla, de asemenea, dacă partenerul dvs. de companie ar trebui să li se permită să se răsună în această activitate frivolă. Deci, fără a mai fi ado, să începem.

Cauza principală

Câinii nu au fost întotdeauna domesticiți. În vremurile anterioare, câinii au fost vânători care folosesc instinctele lor de pradă pentru a supraviețui. Aceste instincte s-ar putea să fi scos de-a lungul anilor. Dar, la un nivel elementar, Câinii găsesc încă procesul de ochi, urmărind și apucând să fie a doua natură pentru ei. Acum, câinele dvs. poate fi ușor, în general, dar o privire la o minge de tenis este suficientă pentru a face hiper. Trebuie să existe un motiv pentru această minune. Vedeți, declanșatoare specifice atrage impulsul primar într-un câine.

Este natură câinelui tău tulpină, chase și ucide. Nimic nu imită comportamentul disperat de pradă mai bun decât o minge de tenis. Sună confuz, corect? Permiteți-ne să elaborăm. Când prada este vânată, este într-o panică. Mișcările sale sunt sporadice și jumpoase. Dacă arunci o minge de tenis, seamănă cu o mică pradă în zbor. Este peste tot - rapid, neregulat și mic. Și chiar și culoarea strălucitoare este unul dintre motivele pentru care câinii iubesc bilele.

Prin urmare, mugurul tău mic sau un câine colosal va începe să încerce în sus și în jos la perspectiva de a juca Fetch. Un astfel de comportament nu înseamnă că câinele dvs. este acum periculos. Animalul dvs. de companie trebuie să servească la unitatea sa instinctuală. Astfel, chiar și o pradă prefăcută va fi suficientă.

Ce face bilele atractive?

Există caracteristici particulare ale oricărei mingi care funcționează ca declanșatoare pentru câinele dvs. Aceste declanșatoare activează îndemnul la câini pentru a da chase. Cu toate acestea, este vital să înțelegeți răspunsul animalului dvs. spre o jucărie cu bile de câine.

Culoare

Culoarea mai vibrantă, cu atât devine mai ușor de detectat. Mulți iubitori de animale de companie susțin că câinii nu-i place culoarea galbenă. Nu este nimic mai mult decât o eroare. Câinii pot vedea mai clar culori neon, în special neon galben și albastru.

Astfel, obsesia cu câinii pentru bile de tenis devine ușor de înțeles. Bilele de tenis de câine vin în neon galben. Deci, este logic că câinii le găsesc irezistibili.

Formă

Când vorbiți despre forme de obiecte și atitudinea compulsivă a câinilor față de ei, intrați în câmpul necunoscutului. Vedeți, comportamentul animalelor nu au fost încă capabili să explice de ce câinii tind să fie atrași de toate lucrurile circulare. Câinii iubesc bilele, frisbeii și chiar anvelopele. Toate aceste lucruri împărtășesc o caracteristică, forma lor.

Bilele de tenis sunt mai eficiente aerodinamice din cauza unei forme circulare, ușor conice. În cuvinte simple, forma circulară a bilelor le permite să reducă tragerea aerului și să treacă mai repede cu aerul. Și majoritatea părinților de companie vor garanta dragostea câinelui pentru o alergare bună.

Când combinați cele două distracții preferate de câini, alergând și urmăriți, ați terminat un pic de obsesie.

Duritate / Coerență

Nici un părinte de companie în viață nu este ignorant la înclinațiile lor naturale ale animalelor de companie. Pisicile iubesc să zgârie. Câinii iubesc să mestece. Nu veți găsi vreodată pisicile obsedate cu bile. Dar, câinii iubesc bilele pe măsură ce pot face toys de mestecat final, de asemenea.

Consistența tare și flexibilă a mingelor îi permite să fie bouncy. Este această caracteristică care adaugă mai multă farmec mingelor de tenis pentru un câine. Bilele de tenis nu se sparg cu ușurință, vino în culori PET dvs. de companie poate detecta și sunt bouncy-toate din care combinate, face bile de tenis jucărie de câine final.

Duritatea bilelor de câine
Bilele de tenis nu se despart cu ușurință!

Tipuri de bile

Vorbind de bile, veți găsi că magazinele de animale de companie sunt pline de bile în diferite dimensiuni, texturi și calitate. De fapt, companiile au introdus chiar bile de jucărie masticabile pentru câinii care sunt complet comestibile și vin într-o varietate de arome diferite. Să aruncăm o privire mai atentă la diferitele tipuri de bile.

Bile de cauciuc natural

Așa cum am menționat mai devreme, bilele de câine vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Dar, chiar și gradul de prețuri și de calitate a bilelor de jucărie pentru câini tinde să varieze. Bouncierul mingea, cu atât mai mult canina dvs. este obligată să o adoră. Prin urmare, producătorii acordă prioritate cauciucului. Cu toate acestea, ca părinți de companie, Nu vrem ca aceste bile să aibă materiale toxice, sintetice care ar putea crea probleme de sănătate pentru animalele noastre minunate.

Prin urmare, piața deține acum o mulțime de bile de jucărie pentru câinii din cauciuc natural. Cu toate acestea, este o necesitate pentru tine să verificați dacă produsul pe care îl cumpărați pentru puii dvs. este 100% gratuit.

Bile de cauciuc specializate

Câini cu siguranță fac dragostea de cauciuc specializata. Să vorbim despre cele mai bune bile de câine pentru a fi preluate. Chuckit și Kong sunt branduri bine renumite care fabrică bile de cauciuc specializate. Conceput pentru a oferi cele mai distractive cu materiale de calitate superioară pentru a asigura jocul interactiv pentru câinele dvs., precum și bunăstarea sa.

Mingi de tenis

Bilele de tenis nu sunt făcute pentru câini. Materialul utilizat pentru fabricarea bilelor de tenis nu este durabil. Astfel, este un pericol de siguranță pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, este de o calitate abrazivă care este rău pentru sănătatea bucală a câinelui.

O minge de tenis de câine este un joc de minge diferit. Concepute pentru a vă mulțumi cele mai înfricoșătoare chewers, aceste bile de tenis sunt neabrazive. Și, calitatea este mult mai durabilă. Pe măsură ce aceste bile de tenis sunt special concepute pentru câini, ei ar trebui să dureze ultimii ore riguroase de mestecat.

De ce câinii iubesc bile atât de mult - întrebări frecvente

Încă mai aveți câteva interogări legate de tenis-minge? Citiți mai departe și descoperiți mai multe!

Pot câinii să devină dependenți de bile? Există o modalitate de ao opri?

Câinii pot fi dependenți de bile de jucărie. Și, da, există o modalitate de ao opri. Cea mai simplă modalitate de a preveni o obsesie cu câinele dvs. este de a crea o rutină. Trebuie să oferiți multe jucării alternative care să implice interesul câinelui tău. Mai mult, acordați o parte echitabilă de timp la canin. Dacă câinele tău îi iubește bilele, te iubește mai mult. Și dacă vă dați timp și atenție, mingea nu va mai fi o prioritate.
Totuși, încercați să o țineți de vederea câinelui tău. Amintiți-vă, din vedere nu este în minte.

Care sunt beneficiile câinelui meu care se joacă cu bile?

Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați nevoile câinelui dvs. Exercițiul regulat, distractiv și ingrijire dentara sunt esențiale. Și, dacă puteți obține o minge de jucărie care vă ajută să obțineți toate cele trei într-un singur lucru, de ce nu?

Există produse care servesc ca bile de jucărie, dar chiar au caracteristici care oferă și îngrijire dentară, de asemenea.

În afară de bile, ce alte tipuri de jucării iubesc câinii?

Lucrul despre câini fiind animale active este că sunt întotdeauna pregătiți pentru o acțiune. Și, ei iubesc petrecerea timpului cu proprietarii lor. Deci, timpul de joc pentru canini este Crăciun, Paște, și Ziua Recunostintei - toate s-au rostogolit într-una. Acesta este, de asemenea, de ce majoritatea câinilor nu sunt pretențiați despre jucăriile cu care se joacă. Totuși, unii favorite de câine alcool includ Jucarii de mestecat, Frisbees, jucarii de coarde, etc.

Cele mai multe jucării câine sunt multifuncționale, de exemplu, Jucarii de mestecat oase Păstrați-vă cățelușul ocupat, Dar, în același timp, vă ajută să vă mențineți sănătatea dentară a animalului. Aceste jucării de companie multifuncționale sunt furia între proprietarii de câini.

De ce ar trebui să mănânc obsesia cu bile?

Obsesiunile sunt rele pentru oameni și canini deopotrivă. Când câinele dvs. devine obsedat de bilele sale de jucărie, proiectează atribute care sunt dăunătoare pentru bunăstarea ei, precum și a dvs. Câinii tind să devină agresiv când cineva se apropie de bilele lor preferate de jucărie. Ei tind să sublinieze mai mult și care duce la probleme grave de sănătate. Deci, este inteligent să fii proactiv și să-ți salvezi câinele dependent cu o mică perseverență și dragoste.

Dacă câinii mei își pierd interesul în Fetch?

Nu toți câinii iubesc să iasă. Unele pufballs se bucură de loiting la soare mai mult decât urmărirea după bile. De aceea este bine să lași câinele tău să-și facă chestia. Dar, Doggo-ul dvs. trebuie să-și obțină doza zilnică de exerciții fizice. Deci, ai putea încerca să-ți iei prietenul tău blană pentru plimbări lungi.

Caninii iubesc petrecerea timpului cu oamenii lor - și dacă acest timp include bile și jucând fetch, Asta e mai bine. Cu toate acestea, chiar dacă pooch-ul tău nu este prea interesat să se joace cu bile, nu transpiră. În schimb, încercați unele dintre jucăriile interactive de companie disponibile pe piață pentru micul dvs. Brainiac.

Trebuie doar să păstrați un ochi apropiat de animalele de companie pentru a detecta semne de obsesie de jucărie. Dacă simțiți că animalul dvs. de companie devine dependent, acțiunea și îngrijirea dvs. imediată vor reveni animalul dvs. la obiceiurile sale sănătoase anterioare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii iubesc atât de mult bile?