16 Planuri gratuite de casă diy dog

Construirea unei case de câine

Aceste planuri gratuite de casă DIY vă vor asigura că câinele dvs. are un refugiu sigur din vreme și puteți să vă mândri că ați construit-o doar pentru ei.

Casele de câine sunt proiecte destul de simple și pot fi de obicei completate de cineva cu abilități de bază de bază. Ei vor lua oriunde de la o jumătate de zi până la câteva zile până la finalizare și pot fi făcute cu ușurință în 100 $.

Înainte de a utiliza aceste planuri gratuite de casă pentru a construi casa de vis al câinelui, asigurați-vă că va fi potrivirea potrivită pentru dimensiunea câinelui dvs. complet. Unele dintre aceste planuri de casă de câine pot fi chiar personalizate pentru a se potrivi cu orice dimensiune a unui câine, deci asigurați-vă că căutați instrucțiuni în cadrul planurilor pentru asta.

Dacă căutați mai multe proiecte precum aceste planuri gratuite de case de câine, veți dori să verificați gratuit Planuri de copac de pisici și Rabbit Hutch planuri.

01 din 16

Lowe`s are un plan excelent de casă de câine gratuit pentru o casă de câine, dar simplă, care va face casa perfectă pentru un câine de dimensiuni medii. Veți găsi o listă de instrumente și materiale, o prezentare generală, instrucțiuni de tăiere și instrucțiuni de construcție cu ilustrații.

Planul de casă pentru câini începători din Lowe`s

  • 02 din 16

    Acesta este un plan de bază pentru câini, care nu numai că este ușor de construit, dar casa de câine terminat va arăta grozav în curtea ta. Acesta poate fi construit în mai puțin de o jumătate de zi și nu veți cheltui peste 100 de dolari pentru materiale.

    Nu există nici o presupunere atunci când construiți fie această casă de câini, albastre, o listă de materiale, instrucțiuni pas cu pas, și chiar videoclipuri sunt oferite pentru acest plan gratuit de casă de câini.

    Planul simplu de casă pentru câini din Rețeaua DIY

  • 03 din 16

    Casa de lemn are un plan gratuit de casă de câine care are o punte, o cutie de jucărie și un loc pentru alimente și apă.

    Va trebui să vă înscrieți pentru buletinul informativ gratuit pentru a obține planurile și veți fi trimis prin e-mail un PDF cu o listă de materiale, o listă de instrumente, o listă de tăiere, diagrame și instrucțiuni de construcție pas cu pas.

    Peste la Jurnale de magazin de lemn, Puteți găsi mai multe sfaturi, fotografii și chiar un videoclip Walkthrough pentru a vă ajuta să completați acest proiect rapid și ușor.

    Casa de câine cu plan de punte din Casa lemnului

  • 04 din 16

    Acest plan standard de casă de la Builyeazy include comentarii și fotografii de la oameni la fel ca tine care au construit această casă de câine.

    În cadrul planului de câini liberi, veți găsi o listă de materiale, o listă de tăiere, instrucțiuni de construcție și planuri.

    Planul gratuit de casă din Builyeazy

    Continuați la 5 din 16 de mai jos.
  • 05 din 16

    Adăugați un anumit caracter casei de câine pe care intenționați să le construiți cu acest plan gratuit pentru o casă de câine strâmbă.

    Ana White vă va duce prin pașii cu o mulțime de fotografii, diagrame și instrucțiuni, astfel încât să puteți construi rapid și ușor această casă de câine.

    Planul de casă de câine strâmb din Ana White

  • 06 din 16

    Utilizați placajul și paletele pentru a crea această casă de câine unică care va păstra pooch-ul dvs. sigur și cald. Direcții scrise și fotografii color vă ajută să vă puneți împreună.

    Planul de casă pentru câini de palet din DIY CRAFTSY

  • 07 din 16

    Căutați să vă dați plooch luxul pe care îl merită? Atunci de ce să nu încercați mâna dvs. la acest plan gratuit de casă pentru un stil de familie Doghouse.

    Utilizați diagramele, imaginile, lista materialelor și instrucțiunile pentru a construi acest doghouse unic.

    Planul stilului de casă din Apus de soare

  • 08 din 16

    Casa de câine terminată pe care o veți obține după finalizarea acestui plan de casă gratuită de câini este pentru o casă de bază de 9 metri, care va fi perfectă pentru un câine mic de dimensiuni medii. Poate fi construit chiar și sub 75 de dolari!

    Fotografiile și planurile vă vor duce prin fiecare pas al acestui plan gratuit de casă, până când ați primit proiectul final ca și cum ați căuta.

    Planul de casă de câine izolat din Instrucții

    Continuați până la 9 din 16 de mai jos.
  • 09 din 16

    Știu că acest lucru nu este o casă de câini, dar această canisa de câine interioară care se dublează ca o masă de capăt este o soluție minunată pentru un câine mic care rămâne în interior.

    Există fotografii, diagrame și instrucțiuni scrise care vă vor ajuta să construiți acest lucru pentru câinele dvs.

    Tabelul de capăt al câinelui interior din Ana White

  • 10 din 16

    Căutați un plan de casă de câini că este un pic maiic? Acest plan gratuit de doghouse din rețeaua DIY este pentru o cabină de jurnal Doghouse.

    Imprimați lista materialelor și uneltelor, instrucțiunile pas cu pas și fotografiile pentru a obține această doghouse construită.

    Log Cabină Doghouse Plan din Rețeaua DIY

  • 11 din 16

    Aici este un plan adorabil câinelui, care ar arăta grozav oriunde în curtea ta.

    Există o listă de cumpărături, o listă de instrumente, instrucțiuni și diagrame pentru a vă ajuta să construiți acest lucru.

    Fork de Est Free Doghouse Plan din Ana White

  • 12 din 16

    Peste instructor, puteți găsi un plan gratuit pentru o casă de câine mobilă care să se miște ușor, astfel încât să puteți seta oriunde te duci.

    Există o listă de cumpărături, o listă de instrumente, fotografii color și instrucțiuni de construcție.

    Casa de câine mobile din Instrucții

    Continuați până la 13 din 16 de mai jos.
  • 13 din 16

    Această doghouse adorabilă are două ferestre mici cu obloane, asigurându-vă că câinele dvs. are cea mai mică casă pe bloc. Cedar Shingles pe partea de sus îi dau o atmosferă modernă și confortabilă. Această casă de câine este o construcție directă și planul liber are tot ce aveți nevoie pentru a începe.

    DIY TUTORIALUL DIY DOGHOSE din Dragă Lillie Studio

  • 14 din 16

    Planurile mele în aer liber au un plan de doghouse gratuit pentru un simplu doghouse pe care îl puteți construi într-un singur weekend de la 2x4s și 2x2s.

    Tone de diagrame și instrucțiuni sunt incluse în acest plan gratuit de doghouse.

    Planul simplu al casei de câine din Planurile mele în aer liber

  • 15 din 16

    Această casă de câine poate fi construită pentru a se potrivi cu orice câine de dimensiuni, mic la mare și este izolat pentru a vă menține câinele cald. Acesta este un mare plan în jurul planului de câine, că chiar și un începător se poate ocupa.

    Acest plan gratuit de câine are un videoclip pentru a merge împreună cu fiecare pas de clădire, precum și o mulțime de planuri care arată diferitele unghiuri ale casei de câine.

    Planul personalizat de casă izolat din Ron Hazelton

  • 16 din 16

    Acest plan gratuit de casă, numit Sparky1, este o casă simplă de câine, care este făcută din materiale de bază ieftine și reciclate de bază. Există etaje izolate, un acoperiș detașabil, o punte de cedru și un perete interior opțional.

    Descărcați planul de case gratuite de câine care include desene, o listă de materiale și instrucțiuni de construcție.

    Cum de a construi o doghouse din Totul despre casele de câine

  • Urmăriți acum: 7 pași pentru a vă pregăti pentru un catelus

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 16 Planuri gratuite de casă diy dog