Top # 27: diferența dintre antrenamentul câinilor vs canin comportament de lucru

Fiind un proprietar de câine înseamnă nu numai hrănirea și îngrijirea animalului de companie, dar sesiuni regulate de instruire a câinilor, precum și o parte critică a creșterii unui catelus bine comportat într-o canină adultă ascultătoare. Dar știți diferența dintre pregătirea regulată a câinilor și munca de comportament canin?

Mulți proprietari de câini presupun că munca de comportament canin este interschimbabilă cu formarea câinilor, care nu este cazul. Podcast oaspete, Debby Dobson, un comportament profesionist al animalelor, va explica diferența dintre aceste două și de ce contează. Debby este foarte experimentat în lucrul cu câinii pentru a rezolva multe probleme comune de comportament.

Când vine vorba de munca de comportament canin și de a stabili problemele comportamentale în canini, spre deosebire de sesiunile obișnuite de formare a câinilor, este vorba despre găsirea rădăcinii problemei. Debby ne oferă sfaturi despre cum să facem în mod eficient câinele să înțeleagă ceea ce este comportamentul nedorit și cum să atingeți rezultatele dorite. Acest interviu de aproape o oră de podcast va primi proprietarii de animale de companie în calea lor de a stabili multe comportamente problematice la câini.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Diferența dintre antrenamentul câinilor vs canin de lucru de comportament
(transcrierea podcast brut)

Diferența dintre antrenamentul câinilor vs canin de lucru de comportament

Samantha: Astăzi am avut plăcerea de a vorbi cu Dobby Dobby, iar debby lucrează cu câini. Ea este un comportament de câine, deci există un pic de o diferență între formarea câinilor și comportamentul câinelui pe care lotul de proprietari de animale de companie nu le înțeleg. Și diferența dintre munca de comportament și formarea câinilor, debby-ul îl explică de fapt, foarte bine în interviul pe care l-am făcut cu ea.

Dar, practic, instruirea, există un fel de comportament și sunteți pregătiți pentru a obține acest comportament. De exemplu, antrenamentul de comandă, încerci să te duci câine să stea, să stai, ce ai.

Formarea comportamentului se concentrează pe un comportament pe care nu îl doriți și lucrați cu câinele pentru a lucra din motivul pentru acel comportament și un fel de a ajunge la fundul acestui lucru și ajutați câinele să nu mai facă orice comportament nedorit care ar putea fi. Și din nou, așa cum am spus, Debby explică-o în interviul nostru un pic, așa că voi merge mai departe și vă lasă să ascultați ce are de spus. A fost un interviu foarte mare. Îi mulțumesc foarte mult pentru a veni în spectacol. Ea oferă, de asemenea, câteva resurse excelente pentru oricine caută câteva informații. Dacă câinele dvs. are unele probleme de comportament care se întâmplă, poate sărituri sau lucruri de genul asta. Lătrat, lătrat neplăcut, lucruri de genul asta. Există câteva resurse excelente aici. Ea a numit câteva cărți minunate și unele produse pentru animale de companie pe care le puteți folosi pentru a ajuta la comportamentul de lucru cu câinele dvs. Deci, o să-l las la debby și o să vă spună mai multe despre ceea ce face ea în industria animalelor de companie cu tovarășii noștri canini.

Interviu cu Dobby Dobby

Samantha: Evident, primul lucru pe care vreau să-l fac este să vă mulțumesc că ați acceptat interviul, chiar apreciez asta. Când am vorbit puțin în e-mailurile noastre despre diferența dintre antrenamentul câinilor și munca de comportament câinilor și vom vorbi despre asta, dar cred că este un subiect foarte important pe care nu o mulțime de părinți de companie sunt educați. Deci, acesta este scopul meu pentru ziua de azi, ar fi să împărtășim o parte din cunoștințele dvs. pentru a ajuta la educarea altor proprietari de animale de companie care se pot lupta cu unele probleme de comportament.

Debby: Ei bine, în primul rând, Samantha, vă mulțumesc că ați avut-o. Chiar apreciez acest lucru și sper că pot da oamenilor un exemplu pe care îl folosesc adesea în unele dintre prelegerile mele de comportament câine pentru a ilustra diferența dintre antrenamentul și comportamentul câinilor.

Unul dintre cele mai frecvente probleme de comportament câine pe care le primesc de la oameni, de la clienți, este că câinele lor devine atât de încântat încât sărind pentru a saluta oamenii. Dacă aveți un câine mic, poate că nu pot să bată pe cineva, dar ei ar putea să le zgâriească sau ar putea pune labe noroioase pe perechea lor curată de pantaloni sau orice altceva. Deci, Jumping Up este un comportament de câine foarte comun pe care oamenii doresc să îl adreseze. Deci, unul dintre lucrurile pe care le-le sugerez, este că ei pot învăța câinele lor o ședere bună, care este pregătirea câinilor. Când spun și amâna; # 8221; și vorbesc mai ales despre antrenamentul de ascultare, care este "Sit-Stay & # 8220;: # 8221;," # 8220; Heel & # 8221; & # 8212; și poate include și alte lucruri, dar acestea sunt de bază și # 8220; comenzi.& # 8221; Nu-mi place cu adevărat cuvântul și comanda # 8220; Dar o folosim.

Recompensa pentru un câine care face o ședere bună, este că sunt mângâiați de străin. Ei au exercitat un control de sine, astfel încât ei merită cu siguranță să fie recompensați pentru asta. Dacă aveți un câine care sărind, care este comportamentul pe care doriți să-l adresați, puteți folosi formarea câinilor, care este de a învăța o ședere fiabilă, pentru a ajuta câinele să depășească acest comportament și să le întâlnească și să salute oamenii politicos.

Samantha: Excelent, și asta conduce, de fapt, perfect, chiar în prima mea întrebare pe care am vrut să vorbim, care este diferența dintre pregătirea câinilor și munca de comportament pentru câini. Și cred că am discutat puțin într-un e-mail, dar o mulțime de oameni folosesc acești doi termeni de antrenament de câine și de comportament de câine, un fel de interschimbabil și nu există nici o diferență acolo pentru ei.

Deci, când oamenii lucrează cu dvs. sau când lucrați cu o familie și cu câinele lor, cum explicăm această diferență între formarea câinilor și munca de comportament?

Debby: Eu folosesc exemplul pe care tocmai l-am folosit. De asemenea, menționez că problemele de comportament câinilor pot include nimic de la sărituri pentru a saluta oamenii, care poate fi periculos și frustrant, dar poate include și lucruri precum fobia tunetă. Poate include anxietatea de separare. Atunci când vă gândiți la comportament și # 8230; Fundalul meu este în lucrarea socială, așa că sunt întotdeauna fascinat de modul în care oamenii cred și de ce fac lucruri, așa că a fost o pregătire bună pentru mine la un fel de Segu în comportamentul câinilor. Ceea ce le face să bifeze? De ce fac aceste lucruri? Și de ce nu fac aceste lucruri?

Obiectul de lucru al comportamentului câinilor este de a afla ce sunt declanșatoarele, ceea ce motivează câinele dvs. să se comporte într-un mod pe care nu îl doriți și apoi să vă dați seama cum să amelioreze acest comportament fără a folosi forța sau intimidarea.

Unul dintre lucrurile pe care le spun oamenilor este "# 8212; Cunoașteți personalitatea câinelui tău. Este câinele dvs. & # 8230; Și voi începe acest lucru cu un exemplu pe care îl folosesc adesea în atelierele mele & # 8212; Să ne imaginăm că există o gunoi de șase pui. Acești câini, acești cățeluși au aceeași mamă și același tată, astfel încât piscina genetică este destul de mică. Dintre cele șase pui, unul dintre ei va fi destul de timid, destul de frumos și # 8212; totul este mare și sunt atât de mic & # 8212; Sunt cam timizi. La celălalt capăt al spectrului, va fi un alt câine în acel așternut de șase pui care sunt destul de neînfricați. Acesta este câinele care se duce la ceilalți câini și oameni mari și "dur și tumble & # 8221; joacă tot timpul. Nu ne temem de mare de nimic. Ceilalți patru câini sunt undeva în mijloc. Unele lucruri le sperie și le intimidează, dar sunt destul de echilibrate și fericite. Ei sunt destul de & # 8220; du-te cu fluxul.& # 8221; Majoritatea câinilor se încadrează în acea categorie de catelus, dar dacă aveți unul dintre câinii la fiecare capăt al spectrului, atunci probabil că veți avea unele probleme comportamentale.

Deci, trebuie să înțelegeți personalitatea câinelui dvs. de la început. Fiecare câine este diferit și doar pentru că au aceeași mamă în același tată, chiar și aceeași rasă pe care toți sunt indivizi unici. Acestea sunt toate diferite. Când am crescut în micul oraș din Connecticut, am avut la pereche de gemeni care erau absolut fizic identici și mama ei îmbrăcată în aceleași haine. Atunci când te uiți la ele, nu ai putut spune diferența dintre Nancy și Belinda fizic. Dar când vorbești cu ei și le cunoașteți, erau oameni foarte diferiți. Deci, cunoașteți personalitatea câinelui. Cunoașteți ce vă motivează câinele, vă cunoașteți de ce câinele dvs. este declanșat de lucruri și apoi veți putea începe de la un loc de # 8212; Ok, asta am nevoie pentru a lucra; acestea vor fi obiectivele mele.

Samantha: Excelent. Deci, ce a apărut interesul față de comportamentul câinilor la început. Cum v-ați interesat de faptul că, spre deosebire de formarea câinilor.

Debby: Am adoptat un câine când am trăit în Arizona. Și a fost unul dintre acele momente de Disney în care m-am dus periodic la adăpost. Și într-o zi și # 8212; Și acesta este absolut adevărat & # 8212; Acum m-am mișcat în Sedona, Arizona și cu mine am alergam niște comisioane. Ceva a intrat în capul meu, care a spus ", mergeți la adăpost acum.& # 8221; Și nu pot explica asta. Nu știu de ce. După ce mi-am terminat comisioanele și m-am dus la adăpost și m-am plimbat în zona în care se desfășoară câinele și era acest câine. Și adăpostul a avut luminatoare și a fost un fascicul de lumină solară care coboară în fugă și era ca acest moment Disney. Vreau să spun că a avut o blană de aur frumoasă și lumina soarelui, știi, a făcut-o toate luminozitățile strălucitoare și de aur și am fost ca și cum aș fi ca și cum aș fi fost ca și cum aș fi fost ca și cum aș fi fost ca și cum am fost ca și cum am fost ca și cum aș fi plăcut. Oh Doamne.

Și arăta aproape exact ca un câine pe care trebuia să-l salut literalmente de pe stradă în anii conexe înainte și am crezut și # 8212; wow acest lucru este "# 8230; Am fost lovit; Am fost absolut lovit.

Dar chiar și atunci, aș putea spune că acest câine nu a fost abordabil. Ei au avut mari alergări, aș fi putut deschide ușor ușa și am încercat să intru acolo și să încerc să o petrec, dar am putut vedea că era foarte anxioasă și "# 8212; Ea știai să-și pună capul în jos și înainte și un fel de priviri la mine.

Deci, mai degrabă decât să încercați să intrați în fugă, am intrat în ușa următoare, unde era un catelus mic și a fost separat doar printr-un gard de legătură cu lanț și am vrut ca ea să vadă că # 8212; Eram o persoană bună și am jucat cu catelul și dau freacă de burtă și nu era nimic pentru ca ea să se teamă.

Și pe drumul, l-am întrebat pe oamenii de la birou despre acel câine și au spus că și # 8212; Da, ea a fost aici pentru câteva zile și # 8212; și nu mi-au spus că a fost A & # 8220; Frica Bifer.& # 8221;

Samantha: Oh nu.

Debby: Nu au menționat asta, care a fost o bună informație pe care trebuia să o cunosc. Dar am decis că m-aș întoarce și aș fi doar că "# 8212 ia-o pentru plimbări și aș petrece timpul cu ea, înainte de a lua decizia. Pentru că știam că a fost o mare decizie; Când primești un câine și # 8212; Trebuie să faceți un angajament de a le umbla, să le dați mâncare bună, deci există mai multe cheltuieli și știam că acesta a fost un angajament mare.

Așa că m-am întors la adăpost, Doamne, în fiecare zi timp de cel puțin o săptămână, poate zece zile și, bineînțeles, de fiecare dată când m-am dus să o văd, m-am simțit mai mult în dragoste, așa că am decis să o iau acasă.

În acel moment am avut două pisici, am avut o pisică de sex masculin cu părul negru, care era foarte prietenos și foarte moale, și apoi am avut o pisică de sex feminin. Și când mi-am adus câinele, cine n-am redenumit în acel moment, în casă, pisica mea neagră absolut speriată, el și-a aruncat spatele, toți părul s-au ridicat și el a stăpânit și nu a făcut niciodată nimic cum ar fi asta înainte. Și asta a fost foarte supărător pentru că am crezut că ar fi bine cu un câine "# 8212; Era domnul prietenos. Și cealaltă pisică mi-a privit doar ca să spun, așa că acum avem un câine?& # 8221;

Deci, am început să-i spun. Am făcut o incintă frumoasă pentru ea, lângă un copac și am pus-o acolo și ea a lătrat și a lăudat și a bătut și am fost ca și cum am fost ca și # 8212; Oh, Doamne, acest lucru nu funcționează. Apoi, la aproximativ două săptămâni după ce am adus casa ei, un prieten de-al meu a venit la niște lucruri pe casa mea. Și stătea afară pe pașii din spate și mânca prânzul și l-am lăsat pe Nora, i-am numit Nora până atunci, l-am lăsat afară. Și ea stătea lângă el pe pașii din spate și îi dăduse mici bucăți de mâncare, și m-am gândit, și # 8220; Oh, asta e minunat. Aici este câinele meu nou, și aici este prietenul meu, și stau pe pașii din spate și ei au un moment minunat.& # 8221;

Și apoi, m-am întors la ceea ce făceam, am spălat feluri de mâncare sau ceva, iar următorul lucru pe care l-am auzit a fost un fel de sunet scufundat. M-am uitat afară, # 8212; A fost o ușă glisantă de sticlă, așa că am putut vedea întregul lucru și # 8212; Prietenul meu mi-a spus că atunci când sa dus să se ridice, Nora încercase să-l muște.

Samantha: Oh nu.

Debby: Așa că am crezut și # 8212; Uh-oh, avem o problemă aici. Acest lucru este foarte rău. Pentru că știam că era un iubitor de câine. Avea doi sau trei câini de-a lui și își hrănea mâncarea și stăteau unul lângă celălalt pe pașii din spate, am crezut că, ceea ce ar putea merge prost?& # 8221; Am trecut prin întreaga perioadă de negare și, în sfârșit, după câteva zile, am crezut și # 8212; Ok, va trebui să-mi dau seama ceva aici.

Povestea lungă scurtă, am ajuns să o dau departe unui cuplu care tocmai trebuia să-și pună păstorul german mai vechi. Ea a scăpat din casa lor. Era în deșert pentru ce, trei nopți și aproape patru zile. Era mai, așa că temperaturile se ridică în anii `80 în timpul zilei. Nu a existat apă. Au fost coioți. Au fost rattlesnakes.

În cele din urmă, într-o dimineață de duminică, am primit un apel de la adăpost și au spus: "Credem că câinele tău este aici, dar nu putem ajunge să vină.& # 8221; Așa că am sărit în mașină, a alergat la adăpost. Nu știu cum și-a dat seama cum să ajungă de la casa lor la adăpost, pentru că era la câțiva kilometri de locul unde au locuit la adăpost. Așa că am alergat acolo.

Am intrat în spatele clădirii și i-am putut vedea haina, haina ei de aur și cam ascunsă în spatele unui tufiș de manzanita. Și i-am sunat numele și ea a blocat capul afară și am spus: "Haide, este ok.& # 8221; Și a venit la mine. Și eu, a fost când am luat decizia de "# 8212; Indiferent de ce, ne-am dat seama de asta și o să o ajut.

Așa că mi-a început angajamentul de a încerca să o ajute să devină mai încrezători și mai relaxați. Și primul instrument pe care l-am folosit era exercițiu și asta a fost înainte de a fi auzit vreodată de Cesar Milan; Nu știam nimic. Am luat cărți din bibliotecă. Și apoi, a fost 1996 sau 1997, nu au fost disponibile multe cărți la comportamentul câinilor. Au fost o mulțime de cărți despre formarea câinilor și, uneori, aș obține mici fragmente de informații despre comportament, dar trebuia să o pun împreună.

Am trăit într-o zonă în care a existat o călare de echitatie stabilă pe drum, iar în jurul cartierului nostru a fost terenul de serviciu forestier și au existat aceste trasee & # 8212; Trucuri de echitatie. Așa că am început să încep ziua cu o excursie și inițial am ținut Nora pe lesa, pentru că nu știam dacă ar fugi și va urmări un cerb sau orice altceva. În cele din urmă, am început să-mi dau seama că, pe măsură ce am devenit mai legat și a devenit mai multă încredere în mine, am crezut și # 8212; Ei bine, o să încerc să o las pe lesa de pe traseu. Am fost destul de departe de drum, așa că mi-am dat seama că era în siguranță și am practicat-o să-mi sun la mine și am crezut că și # 8212; O.K.

Dar nu voi uita niciodată acea primă zi când am mers la traseu și am dezvăluit lesa, și am fost ca și cum, ok, du-te! Este OK, poți pleca, & # 8221; Și sa uitat la mine ca și cum ar fi "# 8212; într-adevăr? pot pleca?

Și apoi a scos pe traseu și a avut doar o explozie. Așa că mi-am testat teoria. L-am sunat înapoi și a venit înapoi și sa uitat la mine și, în cele din urmă, a evoluat într-o serie de bucle mari, unde ar fi decolat și să-și explodeze și să verifice lucrurile. Și apoi ar fi cercul înapoi și va verifica cu mine și apoi va pleca din nou. Deci, nu a durat mult, din fericire, înainte de a ști că ea a fost bine off-leash pe trasee.

În cele din urmă, i-am învățat cuvântul, mașină # 8220; mașina.& # 8221; Tot ceea ce a însemnat a fost, când suntem pe stradă, poți merge oriunde pe stradă atâta timp cât nu este o mașină care vine, dar când există o mașină care vine și spun cuvântul mașina, trebuie să pleci în partea laterală a drumului.

Și am antrenat-o la asta pentru că am avut o cale de bicicletă pe drumul principal care mi-a intrat în cartierul meu, a fost o linie albă și așa că mi-a luat aproximativ trei zile de formare a ei. De fiecare dată când o mașină a coborât pe drum, o să o trag în banda de biciclete și să spun că mașina # 8220;.& # 8221;

Era foarte confuză la început și m-am simțit ca un călcâi, dar a reușit. Deci, aș lua lesa cu mine, pentru că am încălcat tehnic legea, lăsându-i să fugă pe lesa, dar în cele din urmă am reușit să o aduc la punctul în care putea să meargă cu mine, chiar înaintea mea, strada și dacă am spus cuvântul & # 8220; masina & # 8221; ea ar merge chiar la marginea drumului.

Așa că am folosit exercițiul la început, iar în timp am înscris-o într-o clasă de agilitate distractivă, am dus-o la jocuri de fotbal, am luat-o la Sedtown în cazul în care toți turiștii erau și ce folosesc, nu mi-am dat seama La acea vreme, dar am folosit ceea ce numește desensibilizare sistematică. Și asta înseamnă doar expunerea câinelui la chestia care îi face anxietate. Și faceți acest lucru în pași foarte mici. Și vă urmăriți limba corpului și dacă este prea mult pentru ei, le eliminați din situație și, în cele din urmă, reveniți și o faceți din nou.

Ceea ce am învățat prin utilizarea acestei tehnici a fost că "# 8212; De-a lungul timpului, de fiecare dată când am introdus Nora într-o nouă situație, a luat-o mai puțin timp pentru a-și depăși frica de ea. Și apoi, până la sfârșitul sezonului de fotbal, nu putea să aștepte să iasă din spatele mașinii, ea ar fi cursa până la vopsele, ea se va întâlni cu toți prietenii ei, ea ar fi mooch popcorn. Dar prima dată când am dus-o la un câmp de fotbal, ea a fost înspăimântată. Nu se putea mișca, a fost literalmente înghețată în poziție.

Deci, din când în când și timp # 8230; Și la început se pare că faci un lucru greșit, pentru că câinele tău este atât de înspăimântat - și apoi trebuie să aștepți și să renunți și să respiri, și să te duci acasă. Sau "# 8230;

Când o voi lua la Uptown Sedona, ne-am îndreptat direct pe tragerea principală și dacă ea a devenit prea copleșită și prea înspăimântată, ne-am îndreptat pe o stradă laterală și vom continua să merg pe strada laterală. Se va liniști din nou și apoi ne-ar fi cercul și mergem din nou la tragerea din nou.

Și din nou, același lucru sa întâmplat, vreau să spun că în cele din urmă este capabilă să meargă pe toate trotuarele din partea principală a orașului, și ea ar spui turiștii care își lipseau câinii și vor face o linie de albine pentru ei. Și ar fi ca și cum aș putea să-ți petrec câinele? Am fost în vacanță timp de două săptămâni și câinele meu a fost într-o canisa din Minnesota, # 8221; și putea găsi acești oameni. Unii dintre acești oameni erau oameni și era înspăimântată de oameni.

Deci, a fost un proces, iar câteva zile ar face progrese, iar a doua zi ar fi ca uneori trei pași înainte și doi pași înapoi. Și apoi doi pași înainte și un pas înapoi. A fost un proces de spate și înapoi și trebuia să accept că acesta a fost procesul. Oricare ar fi trebuit, trebuia să fiu răbdător și să o las să lucreze prin ea. Și, în cele din urmă, a plătit off & # 8212; Oh, gosh, în pică. Dar mi-a luat aproximativ doi ani să o aducă la punctul în care m-am simțit ca și cum aș fi fost "# 8212; Ok, va fi bine. Nu trebuie să-mi fac griji pentru că o mușcă pe cineva, și a scăpat în judecată și poate că ar fi pus jos.

Samantha: Asta este cu siguranță interesant cum & # 8212; Nu te-ai aștepta cu adevărat, dar te-a găsit, cred. Câine de comportament de lucru a fost găsit de tine. Așa că este cu siguranță interesant.

Deci, pentru părinții de companie care, câinele lor are o problemă de comportament pe care doresc să le rezolve, fie că nu se simt confortabil, făcând-o ei înșiși sau nu au timp sau orice caz ar putea fi, sunt Căutați un profesionist. Cum știu când au nevoie de un antrenor profesionist de câini față de un comportament de câine?

Debby: Aceasta este o întrebare bună. În primul rând, există multe, multe cărți mai bune acolo. Și există și articole online foarte bune. Cum ar fi ASPCA pune o mulțime de articole foarte utile. De asemenea, depinde de severitatea comportamentului. Așa că, cum ar fi să spunem că câinele tău a mușcat pe cineva sau a încercat să muște pe cineva, versus & # 8212; Câinele tău trage pe lesa. Acestea sunt două comportamente pe care doriți să le adresați. Dar unul și # 8212; Biticul "# 8212; Evident, este mult mai severă decât tragerea pe lesa.

Deci, trebuie să faceți o distincție și # 8212; & # 8220; Pot să mă ocup de asta?& # 8221;

Știam că câinele meu ar putea să rănească cu adevărat pe cineva și am vrut să o țin de la reacție și am vrut să-l țin pe alți oameni în siguranță. Poate că, la vremea aceea, am început mai mult decât am putut mesteca. Dar pe termen lung, a plătit. Deci, într-adevăr trebuie să te întrebi, și să mă descurc?& # 8221; Pentru că este o investiție de timp. Dacă doriți să mergeți și să faceți acest lucru pe cont propriu, fiți pregătit să investiți destul de câteva ore.

Din nou, întrebați-vă, în funcție de "# 8212; Este ceva ce pot face acasă? Este o anxietate de separare? Pot obține o cutie? Pot folosi ceva ca remedierea de salvare pentru a-mi ajuta câinele? & # 8212; sau este ceva care ar putea pune în pericol un membru al publicului larg, ca o mușcătură.

Samantha: Corect, cred că este o distincție deosebit de importantă pentru a face. Uneori, din fericire pentru dvs., ați avut o problemă serioasă de a vă ocupa, dar ați avut educația. Ai reușit să găsești resursele și ai avut timp să faci asta. Cred că o mulțime de oameni subestimează faptul că factorul de timp al cât timp este nevoie. Indiferent dacă sunteți pregătiți sau lucrați la un anumit comportament pe care trebuie să-l schimbați, este o constrângere de timp că o mulțime de oameni nu se prevede.

Acesta este unul dintre lucrurile pe care le aud atât de des de la proprietarii de animale de companie & # 8212; Pur și simplu nu pot înțelege de ce animalul lor de companie nu este învață, fie că este vorba de antrenament de comandă sau de comportament, ei nu înțeleg de ce câinele lor nu-l primește.

Primul lucru pe care îl întreb întotdeauna este "# 8212; De cât timp ați lucrat la acest lucru? & # 8212; Ei bine, am făcut-o acum câteva zile.& # 8221; Câteva zile nu este suficient timp și cred că o mulțime de proprietari de câini subestimează foarte mult că unde & # 8212; Puteți învăța un copil sau puteți învăța o altă ființă umană ceva în câteva ore sau o chestiune de zile. Comunicăm același mod. Amândoi vorbim aceeași limbă, așa că este ușor de învățat și de a învăța în acest aspect.

Canini și oameni vorbesc o altă limbă și trebuie să lucrăm împreună pentru a ne înțelege și asta durează mult mai mult timp. Unele lucruri și # 8212; anumite comportamente ca și cum ați fi menționat pot dura luni de muncă înainte de a începe să vedeți orice modificări, dar veți ajunge acolo dacă păstrați-vă cu ea. Îți iei timpul și ești în concordanță cu asta.

Debby: Și celălalt lucru pe care vreau să-l subliniez Samantha, care este absolut bine spus, absolut adevărat. Este o investiție imensă de timp.

Dar, gândiți-vă la copiii care au fost traumatizați din momentul în care erau foarte mici. Unii dintre ei nu pot niciodată să se recupereze complet emoțional de la asta și dacă un catelus a fost traumatizat din momentul în care a fost foarte mic & # 8230;

Nu știu; Nu voi ști niciodată exact ce sa întâmplat cu Nora. Dar vă pot spune acest lucru, din momentul în care am întâlnit-o pentru prima oară până în ziua în care a murit, ea și-a păstrat o teamă de oameni. Ea nu a uitat niciodată. Deci, dacă trauma este suficient de severă și suficient de repetitivă pentru un om când sunt tineri, sau pentru un câine, își poate schimba absolut perspectivele pe viață.

Dacă trauma nu a fost la fel de severă și # 8230; Primul câine pe care l-am salvat de pe stradă a fost probabil mai neglijat decât abuzat. De-a lungul timpului mi-am dat seama că a fost un fel de oprire în subsolul cuiva. Ea nu a vrut niciodată să meargă în subsol. Ea ar merge în altă parte în casă, ea ar merge pe barcă, ar merge, dar ea nu-i plăcea niciodată să fie în subsol. A fost o amintire pe care o păsa de la cine știe cât de mult timp.

Ce sa întâmplat vreodată cu Nora a rămas cu ea toată viața ei. În ziua în care veterinul nostru a venit în casa mea pentru ao dormi, a reacționat când a venit în casă. El a spulberat-o, el ia tratat toată viața ei, dar era un bărbat și venea în casa noastră. Astfel încât prima ei reacție și ea a fost foarte bolnavă în acest moment, ea a mârâit la el. Ea nu a uitat niciodată. Așa că depinde de vechea traume, depinde de cât de severă și repetitivă a fost.

Chiar și pentru oameni și # 8212; Există oameni care nu se vor recupera complet din cauza abuzului timpuriu din copilărie.

Samantha: Absolut.

Debby: Deci, dacă puteți constata și # 8212; O parte din ea este personalitatea câinelui tău & # 8212; cât de mult pot sări înapoi. Dar, dacă este, atât de mulți oameni de salvare a câinilor astăzi, iar când vom obține un câine în situație, sau dintr-o situație de genul asta, nu știm ce sa întâmplat cu ei.

Am fost în capabil să pun în final că Nora a avut aceste probleme cu bărbații și că erau și alte declanșatoare. Dar mi-a luat timp și trebuia să fiu foarte atentă cu privire la modul în care a reacționat la stimuli diferiți, ca să spunem așa. Dar mai ales bărbații. Era câini de culoare închisă; Acesta a fost un alt declanșator pentru ea și erau câțiva dintre cei care nu erau la fel de severi, dar aceștia erau cei doi mari. Și nu știam că atunci când am adoptat-o, nu am avut nicio idee.

Din nou, dacă simțiți că nu sunteți pregătit să vă ocupați de severitatea problemei, ar putea fi o idee bună fie că fie> # 8212; prima lucrare cu un profesionist, iar apoi dacă nu puteți investi timpul, în funcție de severitatea din nou a problemei, ar putea fi o idee bună să spunem doar, bine, poate că nu este câinele pe mine.& # 8221;

Samantha: Absolut. Și cred că un alt lucru important de subliniat este că de multe ori, adăposturile și organizațiile de salvare nu știu și totul despre câine. Dacă sunt predarea unui proprietar, uneori primesc o mulțime de informații. Uneori au chiar istoria medicală din trecut, ei cunosc veterinarul cu care au lucrat și veți obține multe informații. Dar, mai des, că câinii sunt luați ca străluciri, sau au scăpat atunci când nimeni nu este la adăpost; ei sunt aruncați acolo și nici nu știu.

Deci, cred că este foarte important ca atunci când te duci sau te gândești la adoptarea unui câine dintr-un adăpost sau o salvare, ei ar fi fost abuzați ca un câine mai tânăr și adăpostesc că nu sunt conștienți de asta. Acestea pot avea probleme de comportament pe care adăpostul nu este conștient de faptul că, așa cum ați menționat cu Nora, ea a avut o problemă cu câini de culoare închisă. Dacă nu există un câine de culoare închisă la adăpost în acel moment, ei nu știu asta. Dacă toți voluntarii de la adăpost că câinele au văzut sunt femei, ei nu vor ști că există o problemă cu bărbații. Deci, este ceva ce cu siguranță să țineți cont, când adoptați orice adăpost sau animal de salvare, că # 8212; Șansele sunt, este vorba de a merge minunat și veți pune într-o pregătire timpurie la început și totul va fi bine. Dar există acea șansă ca să existe comportamente subiacente, iar acestea vor lua mai mult timp și efort din partea dvs. de a lucra prin cei cu câinele.

Debby: Absolut.

Celălalt lucru pe care îl găsesc este că mai multe adăposturi vor încerca acum să facă o evaluare, o evaluare comportamentală a unui câine, înainte de a le pune la adoptare. Deci, în acea perioadă când ar putea fi în carantină pentru a se asigura că nu au probleme medicale, tot mai multe adăposturi sunt cu adevărat atenți acum despre încercarea de a avea, cel puțin au unele & # 8230; După cum ați spus, acești câini ajung la adăpost fără nici un om care îi însoțește, așa că adăpostul este "# 8212; ei nu știu ce se întâmplă fie pe.

Există, totuși, unele teste, că pot pune câini și este dificil, este o provocare, pentru că, de fapt, subliniați câinele, ceea ce este greu și # 8212; Câinele tocmai a ajuns la acest nou adăpost și nu știu ce se întâmplă "# 8212; Deci este dificil. Dar, aș prefera, mai degrabă și # 8230; Care pot fi extrem de utile.

Nu știam, de exemplu, când mi-am adoptat câinele Nora, că adăpostul i-a etichetat A & # 8220.& # 8221; Chiar ar fi trebuit să-mi spună că, pentru că este o problemă comportamentală destul de gravă. Și nu știam că Walt stătea pe pașii din spate cu ea și sa dus să se ridice și asta a declanșat-o și a încercat să-l muște. Adică, a fost la două săptămâni după ce am adus acasă de la adăpost.

Samantha: Deci, care sunt cele mai frecvente comportamente pe care le vedeți la câini sau că proprietarii de câini vă caută să încercați să vă schimbați? Vreau să spun că sunt sigur că agresivitatea și frica de frică este una comună. Care sunt unele dintre celelalte pe care le vedeți destul de frecvent?

Debby: Cele trei cele mai frecvente pe care le aud de la părinții câinilor sunt "# 8212; unul, trăgând pe lesa, și există o mare ham pe care o recomand pentru asta, pe care mă bucur să vă spun. Două se jări pentru a saluta oamenii și trei & # 8212; se blochează excesiv.

Acestea sunt cele trei cele mai frecvente.

Samantha: Oh, lătratul excesiv. Asta e unul bun. Am auzit despre asta foarte mult. Indiferent dacă sunt în interior sau în afara, uneori ambele, lătratul excesiv este o neplăcere pentru o mulțime de oameni.

Debby: Câinii nu înțeleg că "# 8212; Nora a fost grozavă; Ea a ajuns să fie sistemul meu de alarmă cu patru picioare, dar a făcut doar o coajă tare, adâncă, fereastră, pentru a mă alerta. Și cât de mult îmi place câinii, chiar nu-mi place câini auzul care latră și coaja și coaja și coaja și coaja și coaja.

Astfel încât acestea sunt cele trei cele mai frecvente. Presupun că există probabil, în funcție de locul în care locuiți și de locul în care locuiți; Am avut un vecin care a trăit nu departe de locul în care locuiesc acum. El și-ar lăsa câinele și pleacă, iar câinele ar lăuda. A fost un amestec de beagle și a fost un fel de coajă de baying. Era singuratic, iar câinele nu înțelegea unde era persoana ei, iar acest vecin nu a văzut că asta era deranjant pentru oricine. Deci, în funcție de orașul în care locuiți, ar putea fi considerat o neplăcere. Evident, sărituri poate fi "# 8212; Nu vrei ca un copil mic să fie bătut sau o persoană mai în vârstă să fie bătut, sau nu vrei ca ei să fie zgâriați. Trăgând atunci când este pe lesa & # 8212; Există un ham numit Libertatea fără a trage hamul, acesta este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le-am găsit pentru câini care trag excesiv.

Samantha: Sunt de acord. Îmi place și hamul de libertate, și destul de des recomandă ca proprietarii de animale de companie să se ocupe de el.

Debby: Da, și o investiție de 30 de dolari, este extrem de bine făcută. Chiar dacă câinele tău mestecă pe ea, va dura. Este, de asemenea, foarte confortabil; este căptușit dedesubt, unde merge sub picioarele lor din față. Și funcționează.

Celălalt lucru răcoros despre acea ham este că ajută la calmarea câinilor reactivi în jos foarte mult ca un tricou Thunder-Shaddles câine și le face să se simtă pe toți cei cocoși acolo. Hamul de libertate fără tragere va strânge un pic chiar în partea din față a pieptului lor.

Am folosit-o pe un pudel standard foarte mare, care este cunoscut ca fiind extrem de reactiv cu alți câini. Era ca un comutator flipped în creier și tocmai a încetat să facă asta, când avea hamul.

Samantha: Celălalt lucru pe care îl iubesc despre hamul de libertate fără tragere este că este foarte ușor de utilizat; Este foarte ușor să vă puneți câinele și să utilizați în fiecare zi pentru plimbări de zi cu zi. Există câteva resurse excelente pe site-ul lor. Și puteți găsi videoclipuri YouTube, care arată cum arată cum & # 8212; Ei demonstrează cum să pună și cum să o folosească, super simplu, ceea ce cred că este pentru proprietarii de animale de companie, investiția în ea și modul în care este prietenos de utilizator sunt două dintre cele mai mari lucruri pe care le aud de la părinții de companie încearcă să-și dea seama.

Unele hamuri fără tragere sunt puțin confuze. Ei se înfășoară în jurul câinelui în moduri diferite și, uneori, trebuie să le îndoiți în două sau trei locuri diferite. Dar hamul de libertate fără tragere este foarte ușor de utilizat.

Debby: Sunt de acord.

A fost un pic intimidant & # 8212; Cred că prima dată când le-am scos din cutie când le-am luat, am fost puțin confuz. Dar odată ce m-aș putea orienta la acel inel din spate și # 8212; acel inel de tip martingale pe care îl clipiți pe lesa pe & # 8212; Apoi, dintr-o dată, totul a devenit foarte evident și # 8212; Oh, aici merge sub picioare, și așa se blochează. Dar îmi amintesc că mă uit la ea doar ținându-mă în mâinile mele și gândindu-mă Oh, asta e o mulțime de urcare și inele și ajustări.

Samantha: Este. Întotdeauna recomand videoclipurile când recomand acest ham, este doar să verificați unul dintre videoclipurile rapide, deoarece vă ajută foarte mult să vedeți cum merge înainte de a scoate de fapt din cutie și încercați să ajungeți la câinele dvs.

Debby: Da, asta este o idee bună. Îmi voi aminti data viitoare.

Celălalt lucru pe care îl învăț pe oameni pentru lătrat este "# 8212; Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul anilor este atunci când un câine latră la fluture sau ceva # 8212; și am văzut că câinii fac asta vreau să spun că latră la păsări și fluturi. Sunt ca și # 8212; Oh Doamne.

Întotdeauna întreb oamenii & # 8220; cât de mult exercițiu este câinele tău? Cât de mult ard toată energia suplimentară?& # 8221;

Și apoi, îi învață să-i iau ușor mâna și să-l pună în jurul botului câinelui și să spună "# 8220; Quiet & # 8221; sau nu lătrat.& # 8221; Și când spui asta, nu trebuie să-l spui într-o voce tare și # 8212; câinii au o audiere foarte acută; Nu avem nevoie să ne ridicăm vocile când vorbim cu ei, când vrem să comunicăm cu ei și # 8212; Cu excepția cazului în care există o situație de urgență.

Îți dau un exemplu. Într-o seară am luat Nora pentru ultima plimbare a zilei și am ajuns la capătul căii de acces și ochii mei încă se adaptează la întunericul "# 8212; A fost Arizona, astfel încât nu au existat lumini de stradă; A fost foarte întunecată și # 8212; și m-am uitat în jos și mi-am dat seama și # 8220; Oh, Doamne, acolo este un imens skunk chiar aici.& # 8221; Am avut o mulțime de skunks în cartierul nostru. Și Nora a început să se încarce pentru Skunk și am strigat. Și tocmai a fost pulverizată cu o săptămână sau cam așa ceva. Fratele meu și familia lui au venit să viziteze și ea a fost pulverizată chiar în față. Probabil că am scăldat-o de trei sau patru ori. Și aici a fost o săptămână mai târziu, opt zile mai târziu, și ea se încarcă după o altă skunk.

Este una dintre cele câteva ori pe care le-am strigat vreodată la ea și am spus, nu!& # 8221; & # 8212; Sunt sigur că vecinii au crezut că sunt nebună, dar după aceea nu a mers niciodată după o altă skunk, și niciodată nu a mai fost pulverizată.

Deci, tonul vocii pe care îl utilizați este foarte important atunci când vă interacționați cu câinele dvs. Dacă vorbești într-un fel de voce fericită de cântare cântec, asta e genul de voce pe care vrei să-l folosești pentru a lăuda câinele tău, și # 8220; Ce fată bună.& # 8221; Amintiți-vă să vă lăudăm întotdeauna câinele. De îndată ce chiar apropie ce încerci să le cereți să facă, să vă încurajați. Zâmbet. Ei cunosc diferența dintre expresiile noastre faciale. Încercați să fiți autentici și încercați să fiți sincer pentru că ei vor ridica imediat.

Deci, tonul tău de voce, volumul vocii tale. Ori de câte ori a trebuit să subliniez ceva lui Nora mi-am ridicat vocea puțin și mi-am făcut vocea un pic mai greu ca și nu, nu este o opțiune "# 8221; & # 8212; face ceva pe care chiar nu am vrut ca ea să o facă. Și se va opri, se va opri.

Deci, ceea ce cred că este dacă putem da câinilor noștri ceea ce ei doresc, ceea ce este o mulțime de libertate, ei vor fi fericiți și, la rândul lor, vor primi în mod eventual reciproc și vor face ceea ce îi cerem. Deci este o dăruire și să ia o situație. Ca majoritatea relațiilor pe care le avem ca oameni. Există un pic dăruit și există un pic de luat și merge înapoi și înapoi și ajungem la un echilibru fericit.

Samantha: Absolut.

Ultimele două întrebări sunt un fel împreună, și avem un fel de le-am atins puțin.

Primul este despre comportamentul la domiciliu cu câinele dvs. Știu că ați dat câteva exemple de faptul că răspunsul la această întrebare este că se poate face acasă, dar am vorbit și despre cum există anumite momente în care poate că nu aveți timp sau comportamentul este ceva care este destul de severă, care poate să vă rănească sau poate altcineva, astfel încât doriți să căutați ajutor profesional. Sunt câteva momente în care nu ar trebui să o faci pe cont propriu.

Dar dacă, să spunem câinele dvs., de exemplu, tragând pe o leșie sau sărituri, lătratul excesiv și # 8212; ceva care absolut absolut de a face pe cont propriu și aveți timp. Orice resurse pe care le puteți recomanda pentru proprietarii de câini care încearcă să o facă acasă? Și știu că am vorbit despre cablajul fără tragere din libertate care este mare. Și ați menționat că ASPCA a avut câteva informații minunate pe site-ul lor.

Debby: Da, recomand foarte mult articolele online. Astăzi există o mulțime de informații acolo. Oricine caută să lucreze cu câinele lor pe probleme de comportament non-severe are o multitudine de informații disponibile care nu au fost disponibile acum 10 sau 15 ani.

Celălalt lucru pe care l-aș recomanda și # 8212; Unul dintre autorii mei preferați este Patricia McConnell. A scris coloane. Ea a scris o coloană de comportament câine pentru revista Bark de ani de zile. A publicat o serie de cărți. Și # 8220 pentru dragostea unui câine și # 8221; este unul dintre favoritele mele. Filosofic Probabil că sunt de acord cu ea; Outlook-ul ei de bază și filozofia ei de bază este foarte mult în sincronizare cu a mea, așa că îți recomand cărțile.

Cea mai recentă carte pe care Cesar Milano tocmai a publicat, care a ieșit la începutul acestui an, se numește lecții din pachet.& # 8221; Este probabil, cred că & # 8212; Am citit toate cărțile lui & # 8212; Probabil este cea mai bună carte a lui de la o serie de motive; Nu vreau să dau totul departe, dar nu este citit greu; Nu este o carte lungă, dar există o mulțime de informații cu adevărat utile; Am atins-o puțin.

Unul dintre celelalte lucruri pe care le-am găsit într-adevăr, a făcut cu adevărat o diferență cu câinele meu este comportamentul meu general când mă apropii de o situație. Dacă vreau să lucrez la ceva care mă supără și sunt supărat de asta și încerc să lucrez cu câinele meu și # 8212; este că este de ajutor? Nu, nu va. Trebuie să intru într-un spațiu mental de a fi plin de speranță, fiind optimist. Trebuie să am suficiente informații când abordez problema, astfel încât, dacă această tehnică nu funcționează, pot încerca unul diferit.

Pot modifica o tehnică pe care am citit-o, să spun, într-o carte, care să se potrivească personalității individuale ale câinelui meu. Trebuie să te joci cu asta. Nu există nici o formulă de tăiere cookie pentru fiecare câine. Există ceva care a funcționat destul de bine pentru mulți câini sau majoritatea câinilor, dar câinele dvs. este un individ; Câinele dvs. este total unic, ca fiecare copil, ca fiecare om adult; Avem cu toții "# 8212; Da, avem lucruri în comun; Avem asemănări "# 8212; Dar fiecare câine este un individ unic, astfel încât să trebuiască să luați, cum ar fi o tehnică și îmbinați-o cu altul pentru a avea câinele dvs. să asculte și să schimbe comportamentul.

Deci, trebuie să fii flexibil, trebuie să fii optimist, trebuie să fii dispus să fii răbdător și consecvent și trebuie să-ți amintești să-ți lăudați câinele. Ei vor "# 8230;

Adică, mi-am dat seama acest lucru cu propriul meu câine mai mult "# 8212; ea ar ajunge să facă ceva ce l-am întrebat în cele din urmă, odată ce și-a dat seama că ar putea avea încredere în mine și că nu aveam de gând să o facă să facă ceva nebun și nu aș pune-o niciodată într-o situație în care ar fi frică o perioadă foarte lungă de timp. Era mai mult decât dispusă să facă tot ce am cerut.

Deci da. Există o mulțime de resurse disponibile. Și dacă sunteți dispus să vă scufundați acolo, după cum am spus, comparativ cu 10 sau 15 ani în urmă, există atât de multe informații utile acolo.

Odată ce găsiți tehnica care funcționează pentru câinele dvs., fiți în concordanță cu aceasta. Nu încercați ceva marți și apoi opriți-l din nou într-o zi de joi și # 8212; Câinele dvs. nu va înțelege. Așteptați un minut am crezut că o facem așa și acum sunteți, așteptați ce?& # 8221; Dacă funcționează în mod constant, atunci fiți în concordanță cu aceasta. Și întotdeauna să vă amintiți să vă lăudați câinele. Mereu.

Samantha: Absolut, acestea sunt sfaturi excelente. Consistența este cel mai mare lucru pe care îl găsesc pe proprietarii de câini care se luptă când vine vorba de formare, astfel încât este cu siguranță important să subliniem acest lucru.

Debby: Cred că ceea ce aș vrea să spun este că de-a lungul anilor cred că am întâlnit vreodată un câine pe care chiar mi-am crezut că era probabil un caz fără speranță "# 8212; Încă mai am cicatrici pe brațul meu de unde mi-a bătut - # 8212; și a fost un retriever labrador. Nu știu dacă acest câine a fost consolat sau a avut o tumoare cerebrală sau nu știu ce sa întâmplat. Nu știu.

Ceea ce vreau să las oamenii este că există întotdeauna speranță. 9.De 9 ori din 10, dacă câinele dvs. prezintă comportamente provocatoare, există aproape întotdeauna speranță. Cu cât mai mult timp și energie trebuie să vă dedicați câinelui dvs., cu atât vor fi mai bine rezultatele. O poți face. S-ar putea să aveți nevoie de puțină îndrumare și de ajutor de la un profesionist inițial, dar absolut pozitiv puteți să vă întoarceți câinele și puteți avea un câine cu care sunteți mândru să aduceți, vă simțiți absolut confortabil aducerea în orice situație pe care ați putea-o întâlni și nu vă faceți griji. Absolut pozitiv. Este 100% absolut în majoritatea cazurilor.

Samantha: Sunt de acord. Destul de des cred că câinii ajung în adăposturi pentru că cineva a plecat mai mult decât ar putea mesteca. Ei au crezut că vor fi capabili să lucreze cu câinele și nu au putut sau nu sau # 8212; Câinele are probleme de comportament pe care cineva a renunțat fără a lua timp și a pune angajamentul și coerența pentru a ajuta câinele. Că, cred, este foarte important, de asemenea, să împărtășească.

Debby: Da, întotdeauna le spun oamenilor la sfârșitul unei consultări, există speranță.& # 8221; Dacă este o problemă severă, poate necesita un pic mai mult timp. Poate necesita chiar și utilizarea temporară a unui bot, în unele cazuri. Unul dintre celelalte lucruri, și # 8212; Aș avertiza pe oameni să fie atenți atunci când cineva începe prin utilizarea, ceea ce mă gândesc la fel de, ca niște instrumente de corecție destul de severe precum un guler de șoc sau un guler de șoc. Puteți schimba un comportament câine destul de darn rapid folosind acele lucruri de lucruri.

Dar prefer să mă gândesc la asta ca și # 8212; dând câine alegerea, cel puțin inițial. "Aceasta este ceea ce vă cer să faceți sau să nu faceți. Vom continua să facem asta din nou. Vreau să vă faceți în cele din urmă alegerea. Nu vreau să te forțez să faci alegerea.& # 8221;

Am văzut câinii care au fost instruiți destul de darn rapid folosind lucruri de genul asta, dar există ceva care lipsește în ele. Ei nu mai au spontaneitatea; Ei nu au acea scânteie de bucurie când câinele vostru vă întâmpină după ce ați plecat de o oră sau ceva de genul ăsta ". Ei pierd asta. Este un act de echilibrare; Este o linie frumoasă, uneori între schimbarea comportamentului lor, dar nu îndepărtați acea scânteie a vieții și acea bucurie incredibilă pe care o expun. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le iubesc atât de mult despre câini, este că sunt atât de cinstiți. Nu vreau să iau asta de la orice câine.

Samantha: Absolut, sunt de acord cu asta, de asemenea. Dog Instruire & # 8212; Există atât de multe metode diferite acolo și, așa cum am vorbit despre mai devreme, cel mai mare lucru despre câini este că toți sunt atât de diferiți. Deci, găsind ceva care funcționează pentru câinele dvs. și lipind cu asta, astfel încât să poată învăța ce este că încercați să le învățați este deosebit de important.

Debby: Și nu traumați câinele în acest proces; Asta e foarte important. Pentru că, din nou, puteți forța un câine și # 8230; Este un fel de ca acele vechi care acționează în cazul în care antrenorul a primit tigrul să sară prin cercul de ardere. Da, poți forța un tigru să facă asta, dar care este costul pentru tigru pe termen lung pentru a fi forțat să sară printr-un cerc de flacără.

Majoritatea câinilor, odată ce formează acea legătură cu persoana lor, vor încerca cu adevărat greu să-i mulțumească, când oamenii putem da seama cum să comunice ceea ce încercăm să ajungem la câinii noștri într-un mod care funcționează, merge ambele moduri.

De obicei, vor merge, # 8212; Oh, asta-i asta? Ok, nici o mare afacere. pot sa fac asta. Tocmai ai vrut să fac asta sau să nu fac asta? Oh, bine, bine, sunt fericit să fac asta.

Samantha: Din nou, un mare vă mulțumesc pentru a debia pentru a vorbi cu mine pe tema muncii comportamentului câinilor. Și sperăm că acum aveți o idee între diferența dintre munca de comportament și formarea câinilor. Dacă aveți unele dintre aceste probleme de comportament, din nou, ea a menționat câteva sfaturi și trucuri minunate, precum și unele resurse excelente, pe care le putem folosi cu toții. Acestea sunt legate de site-ul nostru, teyyoFpete.COM, deci, dacă ascultați acest lucru pe YouTube sau social media, faceți clic pe acest link pe site-ul nostru și veți găsi link-urile pentru ca Harna Libertății No-Pull, Cartea Cesar Milanne, cartea Patricia McConnell sunt acolo pentru a lega, site-ul ASPCA este, de asemenea. Atât de multe resurse mari.

Dacă vă luptați și credeți că câinele are nevoie de o anumită muncă de comportament, cum ne-a spus Debby, puteți încerca să lucrați la asta acasă; Asigurați-vă că aveți timp și răbdarea și că veți fi în concordanță cu el. Desigur, dacă aveți nevoie de ajutor, ea ne-a dat și câteva sfaturi pentru a găsi un comportaist care să lucreze și cu ei.

Podcast anterior: Care beneficiază cel mai mult de alimentele câinilor de casă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 27: diferența dintre antrenamentul câinilor vs canin comportament de lucru