Acest amestec mastiff nu a arătat întotdeauna așa

Acest Mastiff Mix Didn `Titlu =

Domnul. Muggles, un amestec mastiff de 2 ani abandonat pe străzi, a fost luat de serviciile de animale Arlington și a rămas în instalația lor de mai mult de 30 de zile. În fiecare zi că el a rămas în adăpost la adus într-o zi mai aproape de Eutanasia, dacă nu a primit o salvare în timp util.

Fotografia lui Forlorn fusese pe Internet pentru o vreme, pledoarie pentru oameni care ar putea dori un câine pentru un animal de companie. A fost asta pereche tristă de ochi pe Facebook care a primit-o Judy Obregon, Fondatorul unui centru de salvare a animalelor în Fort Worth, conducând la adăpostul de animale. Judy salvează câinii de pe străzi și adăposturi, îi ajută să tranzifică prin casele Foster, și în cele din urmă găsiți case unde pot trăi ca parte a unei familii.

Acest Mastiff Mix Didn

Câinii în adăposturi nu pot locui acolo pentru perioade lungi de timp. Dacă niciun proprietar nu le pretinde sau dacă nimeni nu le adoptă, majoritatea adăposturilor le vor eutaniza. Aceste adăposturi nu au spațiul sau resursele pentru a păstra fiecare animal abandonat, bolnav, rănit sau abuzat pe care îl găsesc. Cei cu condiții terminale merg mai întâi, dar mai devreme sau mai târziu, toți ar trebui să meargă. Aceasta a fost soarta pe care domnul. Muggles confruntat.

Judy a văzut ceva în dl. Muggles când și-a văzut fotografiile. Personalitatea câinelui a vorbit prin fotografii, iar Judy a simțit că a avut potențialul de a deveni animal de companie al cuiva. Vroia să-l vadă și să-l respecte aproape, așa că nu a pierdut timp.

LEGATE DE: Adoptarea câinilor mai în vârstă predați

La 29 martie 2016, a avut în sfârșit șansa de a petrece ceva timp cu el. S-au așezat în curte și nu au luat mult timp înainte ca ei să o lovească cu adevărat. A durat mai puțin de o jumătate de oră, o frecare pe burtă și o mulțime de paturi pe cap. Domnul. Mugles sa confortabil cu Judy imediat, iar Judy a crezut că nu era așa cum nu era lăsând adăpostul fără câine.

Acest Mastiff Mix Didn

Domnul. Mugles nu a arătat niciun semn de primejdie sau anxietate; Dacă ceva, era încântat să plece. A durat doar puțin peste 10 minute înainte de a se stabili confortabil în mașina lui Judy. Se pare că a înțeles destul de bine că el a fost doar câțiva pași de o viață mult mai bună. Au condus la VCA Bedford Meadows Spitalul de animale unde domnul. Mugles ar trece printr-o evaluare și tratament de 7 zile de către veterinari.

Această procedură asigură că este sigur poporului și familiilor care îl vor adopta în cele din urmă. Cu excepția celor puțin subponderali cu câteva alergii și cicatrici, domnule. Muggles a fost declarat sănătos de către medicii care l-au evaluat. Ei au remarcat, de asemenea, că a avut o astfel de mare personalitate și dispoziție.

La 6 aprilie, domnule. Muggles a trecut într-o casă favorabilă în care interacționează cu oamenii, câinii și chiar și alte animale. O ședere în casele Foster îi ajută pe animale să fie salvate din adăposturi să se amestece mai ușor în setările regulate ale casei.

Judy continuă să ofere formare, deși mr. Mugglează deja calm pe lesa, Obeys de bază comenzi și se bucură de călărie în mașini. Înainte de a cumpăra un catelus, luați în considerare apelarea adăpostului local de animale de companie sau a locuințelor de animale de animale. Multe animale au nevoie de tine, iar următorul dvs. animal de companie ar putea fi deja acolo așteptând familia permanentă.

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest amestec mastiff nu a arătat întotdeauna așa