10 Pulovere urâte de crăciun pentru câini

Dacă sunteți un fan real de Crăciun atunci vă bucurați cu siguranță purtând puloverele tradiționale urâte de Crăciun. Mulți dintre noi sunt chiar invitați să (sau să vă aruncăm propria) partid urât de Crăciun în jurul sărbătorilor. Nu ar fi minunat să-l duc pe Fido în distracție? Cel mai bun urât pulover de Crăciun pentru câini va atrage cu siguranță atenția asupra puilor!

Cel mai bun pulover de Crăciun urât pentru alegerile câinilorAceste pulovere devin cu adevărat populare în anii 1980, în timp ce au apărut pentru prima dată în anii 1950. Cu toate acestea, popularitatea lor a dispărut repede și au fost considerate prostie și urâtă.

Dar, moda este ciclică. Puloverul de Crăciun urât și-a făcut revenirea în ultimul deceniu. În timp ce unii oameni iubesc să poarte aceste pulovere ironic, alții se bucură cu seriozitate. Oricare ar fi cazul cu dvs., dacă sunteți proprietar de câine, nu există niciun motiv pentru dvs. să nu includeți pooch-ul dvs. în această distracție de vacanță nevinovată, cumpărați un pulover urât de Crăciun pentru câini.

Pentru a ilustra cât de populare au devenit, din 2011, în fiecare treime vineri în decembrie, oamenii sărbătorește Ziua Națională de Crăciun Ugly Crăciun. Deci, dacă doriți să participați la aceste festivități și doriți ca câinele dvs. să fie inima partidului, ar trebui să vă gândiți să cumpărați acest tip de pulover pentru câinele dvs.

Cel mai bun pulover de Crăciun urât pentru câini vă va face animalul de companie să arate prost și amuzant și îl va păstra, de asemenea, cald în timpul iernii. Pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună alegere pentru câinele dvs., am făcut o scurtă listă de unele dintre cele mai interesante pulovere de câine pe care le-aș putea găsi.

Similar: Top 13 Cutest Dog rochii de Craciun

Cel mai bun pulover de Crăciun urât pentru alegerile câinilor

Cel mai bun pulover de Crăciun urât pentru câini

1. Elf pulover de câine

Puloverul de câine Elf va face ca pooch-ul dvs. să arate ca un ajutor mic real al lui Santa și dacă ați vrut vreodată să aveți un elf în casa dvs. Acest pulover urât de Crăciun pentru câini este perfect pentru tine. Elf pulover de câine este perfect confortabil pentru câinele dvs., deoarece el alunecă și se oprește destul de ușor și puteți obține aproape orice dimensiune.

Există chiar clopote sezoniere incluse pe acest pulover pentru a face acest lucru chiar mai elf, așa că sper că nu vă deranjează să ascultați aceste clopote pe întreaga durată a Crăciunului. În ceea ce privește materialul din care este făcut din Goes, este 100% acrilic, cu excepția decorurilor. Acest pulover ar trebui să fie folosit doar pentru câteva ore la un moment dat și ar trebui să-l spălați în apă rece și lăsați-l să se usuce pe cont propriu.

Pulover urât cu copac de Xmas

2. Pulover urât cu copac de Xmas

Obținerea unui pulover urât de Crăciun pentru câini este întotdeauna o idee bună, iar aceasta se potrivește perfect facturii, deoarece are un astfel de copac de Crăciun Goofy plasat pe un model roșu și alb prost. Acest pulover este făcut din Argyle și puteți să vă surprindeți câinele, indiferent de rasă, deoarece vine în diferite dimensiuni.

De exemplu, dacă aveți un terrier Boston, ar trebui să mergeți cu dimensiunea medie, dar dacă aveți un retriever de aur, ar trebui să alegeți 2x. Indiferent de mărimea de care aveți nevoie, Pulover cu copac de Xmas se va potrivi perfect câinelui tău și nu-l va face inconfortabil.

Crăciun copac câine hoodie

3. Crăciun copac câine hoodie

Ce este mai drăguț decât un câine într-o hoodie? Un câine într-un Crăciun copac câine hoodie, desigur. Acest pulover uimitor de minunat este realizat din tricot verde cu Rickrack și are garnituri de lumină de Crăciun care sunt făcute din pâslă. Este un pulover în stil pulverist, care este minunat pentru îmbrăcăminte ușoară și este destul de caldă, ca să-ți poți lua câinele pentru o plimbare chiar și în vremea cea mai rece.

Și dacă având un câine într-o hoodie nu este suficient, pe partea de sus a Hoodie există o stea care se aprinde când apăsați butonul desemnat. Acum puteți face o plimbare cu câinele dvs. noaptea fără a fi nevoie să aduceți o lanternă.

LEGATE DE: 19 cele mai bune haine de Crăciun și costume de câine

Pulover de Crăciun urât cu un ren

4. Pulover de Crăciun urât cu un ren

Dacă doriți să vă asigurați că toată lumea recunoaște că câinele dvs. poartă un pulover urât de Crăciun și nu credeți că purtă doar un pulover urât, având un reni brodat pe pulover va ajuta cu siguranță.

Acest pulover cu dungi verzi este atât de strălucitor încât are, de asemenea, jingle clopote pe ea, precum și piese de pompos amuzante pe tot. Culoarea Pulover de Crăciun urât cu un ren într-adevăr captează atenția și câinele dvs. va fi cu siguranță observat oriunde merge. Acest pulover este disponibil în toate dimensiunile, astfel încât să puteți găsi cu siguranță unul care se va potrivi câinelui dvs. indiferent de rasa sa. Este un pulover simplu de tragere, care este atât cald cât și confortabil.

Costum de câine Santa Hoodie

5. Costum de câine Santa Hoodie

Aici vine o altă hoodie, și este posibil și mai adorabil decât Hoodie de Crăciun de Crăciun. De data aceasta, câinele tău poate fi Moș Crăciun! Acest costum uimitor Santa Claus este un pic diferit de orice alt pulover urât de Crăciun pentru câini, deoarece nu este de fapt un pulover, dar merită cu siguranță un loc pe această listă.

Hoodie este de fapt făcută în pălăria lui Santa, iar costumul în sine este cu adevărat elegant și frumos. Costum de câine Santa Hoodie este, de asemenea, foarte confortabil și cald, deoarece este făcut complet din poliester, cu excepția decorațiilor și a curelelor Velcro. Cureaua neagră și de aur face într-adevăr costumul să iasă în evidență printre alte pulovere de câini și costume similare. Puteți găsi acest costum în toate dimensiunile.

Ugly Pulovere de Crăciun - stil de zăpadă

6. Ugly Pulovere de Crăciun - stil de zăpadă

Acest pulover de câine amuzant este realizat din acril cald și foarte moale și vine în patru dimensiuni diferite, care pot găzdui cele mai multe rase de câine. Acest pulover este foarte gros, deoarece este tricotat dublu, ceea ce face o alegere excelentă dacă doriți să vă asigurați că câinele dvs. este cald în orice moment. Ugly Pulovere de Crăciun - stil de zăpadă Este mașina lavabilă cu elemente de culoare similară, deci nu va trebui să o spălați cu mâna.

Acest pulover urât de Crăciun este proiectat cu un model de zăpadă, și chiar dacă există niște reni mici și mesajul "Crăciunul vesel" încorporat, nu este la fel de prost și ridicol ca și alți pulovere de Crăciun, ceea ce înseamnă că câinele tău o poate purta În timpul iernii, fără a vedea prostie. Ei bine, foarte prostie.

Ziua de naștere băiat câine pulover

7. Ziua de naștere băiat câine pulover

Da, băiatul de naștere este Isus Hristos și acest pulover uimitor este atât de amuzant și plin de detalii. De exemplu, în timp ce câinele dvs. poartă acest pulover cu imaginea unui Isus Hristos, Isus însuși poartă un tricou care spune "băiat de ziua". El are, de asemenea, un balon într-o mână și o pălărie de ziua de naștere. Cel mai bun lucru despre acest pulover? Există același pulover disponibil pentru oameni, așa că tu și pooch-ul tău se poate arăta la o petrecere de Crăciun îmbrăcată în hainele potrivite.

Acest pulover este fabricat din țesătură acrilică de 100% și este disponibilă în multe dimensiuni care se vor potrivi aproape orice rasă, de la câinii mici la câini cu adevărat mari. Este lavabilă cu mașina și Ziua de naștere băiat câine pulover este proiectat într-un mod care vă va păstra câinele liber să urineze și să nu lovească puloverul.

MAI MULT: Top 13 coliere de câini de vacanță festivă

Urât pulover de Crăciun cu un om de zăpadă și câine

8. Urât pulover de Crăciun cu un om de zăpadă și câine

Acesta este un pulover foarte colorat, deoarece are dungi albastre, albe și roșii pe care există fulgi de zăpadă galbene împrăștiate aleatoriu. Cu toate acestea, acest pulover urât de Crăciun pentru câini este doar fundalul practic, deoarece există un om de zăpadă texturat, de asemenea. Omul de zăpadă are, de asemenea, trei butoane adorabile, care sunt albastru, roșu și verde.

Ultimul detaliu - există și un câine, urinând pe omul de zăpadă sărac. Urât pulover de Crăciun cu un om de zăpadă și câine cu adevărat este un pulover colorat și amuzant, care va obține pooch-ul dvs. observat într-o clipă. Acest pulover de înaltă calitate este de fapt un pulover de tragere, deci nu veți avea probleme să le puneți pe câine. Este, de asemenea, foarte cald și confortabil, de asemenea.

Santa

9. Hoodie de câine de reni Santa

Întotdeauna ai vrut să ai un reni ca un animal de companie, dar tu locuiești într-un apartament mic? Nici o problemă. Această hoodie minunată pentru câini va transforma câinele într-un ren înainte de a putea spune Crăciun fericit. Puloverul este aproape complet maro, desigur, iar hoodie vine cu niște coarne destul de sălbatic. Și să nu uităm și urechile drăguțe de reni.

Santa`s Reindeer Hoodie câine vine cu un port de leșie pentru confort și este o modalitate excelentă de a vă menține poochul cald în zilele reci de iarnă în timp ce, de asemenea, un pic de râs pe lateral. Puteți alege dimensiunea puloverului care se va potrivi perfect câinele dvs.

Ugly Crăciun pulover Gingerbread Man

10. Ugly Crăciun pulover Gingerbread Man

Dacă vrei ca câinele tău să se simtă ca o parte a familiei pe Crăciun, nu-l excludeți să purtați un pulover de Crăciun urât pentru câini. Acest pulover vă va face câinele dvs. viața oricărei petreceri de Crăciun, deoarece are un model cu adevărat amuzant de ghinști, care va face pe toată lumea să râdă. Omul de turtă dulce își poartă pălăria de Crăciun și este deja lăsată fără brațe și picioare.

Doar spune-i prietenilor tăi că pooch-ul tău era prea foame și nu a putut rezista. Urât Crăciun pulover turtă dulcen vine în cinci dimensiuni diferite, ceea ce înseamnă că puteți găsi cel care se potrivește perfect câinelui dvs. Asigurați-vă că ați măsurat corect câinele dacă doriți să se simtă confortabil în puloverul său urât de Crăciun. Se va simți, de asemenea, cald, care este sigur.

Citiți următorul: Top 14 cel mai bun pulovere de vacanță câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Pulovere urâte de crăciun pentru câini