5 Trucuri ușoare pentru a vă învăța pisica

Cele mai bune trucuri de pisică: trucuri ușoare pentru a vă învăța pisica

Trucul de antrenament folosit pentru a fi în primul rând o activitate pentru câini, dar asta se schimbă acum. Proprietarii de pisici se alătură distracției și predau pisicile lor trucuri impresionante care chiar își străluceau rivalii canini, mai ales când vine vorba de abilitățile lor de sărituri.

Încercați să întrebați un retriever de aur să sară pe umăr sau într-un rucsac și veți vedea ce vreau să spun.

La pornirea călătoriei de formare a pisicilor, s-ar putea să vă întrebați despre cele mai ușoare trucuri pentru pisica voastră să învețe.

Luați în considerare toate comportamentele pe care pisica dvs. o face în mod natural și lucrează cu aceia. Observați și notați ce acțiuni sunt automate pentru pisica dvs. Sunt bune la sărituri? Îi place să-și folosească labele?

Se ridică pe picioarele posterioare sau se rostogolesc în timp ce jucați cu jucăria lor preferată? Odată ce vă cunoașteți studentul dvs. de stele și vedeți talentele lor naturale, puteți captura aceste comportamente și le puteți transforma în trucuri.

Singurul lucru de care aveți nevoie este un instrument de instruire cunoscut ca A & # 8220; Clicker & # 8221; și unele tratează pisica ta iubește.

Ce este antrenamentul cu clicker?

Clicker pentru formarea CAT

Un clicker poate fi un instrument util de instruire, permițându-vă să creați indicii clare că pisica dvs. poate înțelege cu ușurință.

Clickerul este un mic instrument portabil care face clic pe sunet. Gândiți-vă la un clicker ca luarea unui instantaneu al comportamentului pisicilor.

Un clicker vă va ajuta să reușiți în călătoria dvs. de formare a trucului, deoarece oferă o comunicare clară cu pisica voastră.

Clickerul vă spune pisicii care acțiunea a câștigat o recompensă. Imaginați-vă că vă învățați pisica la înălțimea a cinci. Pisica ta se așează și își ridică laba. Acum este timpul să le răsplătiți pentru toată munca lor grea, așa că vă dați pisicii.

Dar așteptați, cum știi pisica dvs. au un tratament pentru laba lor vs ședinței? Ei nu. Dacă vrei ca pisica ta să știe că au câștigat un tratament pentru cei cinci, ar trebui să faceți clic pe Split secundar ei ridică laba lor, astfel încât pisica ta știe ridicarea labe este mișcarea pe care o recompensați.

Odată ce pisica ta învață ce acțiune vă face să le răsplătiți, ei o vor repeta (acesta este principiul armăturii pozitive), iar acest feedback va face să difuzeze noi trucuri mult mai ușor. Când o pisică oferă comportamente pentru a câștiga un clic și o recompensă, le numim și # 8220; clicker savvy.& # 8221;

Introducerea clicului

Înainte de a începe sesiunile de antrenament, va trebui să vă introduceți pisica dvs. pentru a face clic pe sunetul pentru a le spune că un singur clic este egal cu un tratament. Cu atenția pisicii dvs., faceți clic și apoi aruncați un tratament departe pentru a le deplasa.

De îndată ce pisica dvs. se întoarce pentru a obține o altă recompensă, faceți clic și aruncați o altă bucată de mâncare. Pereche fiecare clic cu o bucată de alimente (întotdeauna și pentru totdeauna); Dacă faceți clic pentru a vă oferi pisicii dvs., se vor confunda, iar clockerul nu va oferi o comunicare adecvată.

Odată ce pisica dvs. învață asociația că un singur clic este egal cu un tratament, puteți începe să utilizați clickerul pentru a construi un repertoriu de trucuri.

Învățați pisica voastră să stea

Persoana care trece printr-o pisică

Odată ce înțelegeți elementele de bază ale antrenamentului cu clicker, pregătiți-vă pisica pentru a sta la comandă.

Majoritatea pisicilor se mișcă în mod natural în poziția de ședere, astfel încât un Purrfect Primul truc pentru a vă perfecționa abilitățile de formare a clicker. Observați pisica voastră și așteptați ca ei să stea. De îndată ce fundul lor pufos lovește pământul, faceți clic și aruncați o bucată de mâncare la câțiva metri distanță.

Aruncând un tratament departe, pisica voastră va trebui să se ridice și să-și ia recompensa, permițându-vă să practicați un alt stat când se întorc. Repetați această pregătire mult pentru a vă ajuta pisica să înțeleagă legătura dintre a face comportamentul (SIT) și câștigând o recompensă.

Odată ce pisica ta învață că primesc un clic și tratează ori de câte ori stau, ar trebui să le vezi să stea și să te uiți la tine în anticiparea premiului lor.

Acum este timpul să adăugăm un semnal la acest comportament, așa că pisica ta o face atunci când le cereți, și vă puteți arăta Geniul Kitty pe social media. Când puteți prezice cu certitudine relativă că pisica voastră va sta, începe atașarea unui semnal la acțiune.

Atent, nu vrem să vă arătăm pisica spunând: Sit, Sit Sit!!!& # 8221; în caz contrar, ei vor învăța că vă pot ignora prima dată când le cereți să stea. Vrem ca semnalul dvs. să fie lustruit. Gândiți-vă un cuvânt, o singură dată.

Say & # 8220; Sit, & # 8221; Așa cum pisica ta este pe cale să stea.

Dacă nu sunteți sigur că pisica dvs. va face acest lucru, petreceți mai mult timp capturarea ședinței cu clicker înainte de a asocia un semnal verbal cu acțiunea. Dacă împerecheați cuvântul și locul # 8216; Sit "cu mișcarea pisicii în poziție, ei vor învăța sensul Verbal Cue. Cu suficientă practică, ar trebui să puteți spune "Sit, Sit, & # 8221; și pisica ta va ști ce să facă.

Pasul final este doar de a recompensa pe cei în care cereți pisicii să o facă.

Nu întăriți nici un fel de întâmplare că pisica dvs. sau pisica dvs. se va transforma într-un clovn mic și vă vor urmări în jurul ședinței și priviți la tine, "uman, vedeți?? Eu stau!& # 8221;

Acest comportament poate fi drăguț la început, dar nu în jos pe drum când înveți o mulțime de abilități. De exemplu, imaginați-vă că vă învățați pisica să sară pe umăr (distracție). Acum, imaginați-vă pisica sărind pe umăr când nu căutați (nu vă distrați!). Când îți înveți pisica, semnalul la un truc, recompensați numai pisica când semnați pisica ta să o facă.

Ai cucerit învață pisica ta să stai; Sunteți oficial o pregătire CLOCKER CAT pro! Acum puteți aplica această metodă de capturare la alte comportamente naturale pisica dvs.

Găsiți o acțiune drăguță pisica dvs. o face și îl capturează!

Învățați pisica voastră la pumnul Bump

Tabbolul alb și maro care se extinde spre camera foto

Instruirea pisicii dvs. la Fist Bump este un truc excelent pentru începători.

Trucurile la labe sunt ușor de învățat, deoarece putem profita de capacitatea naturală a pisicii de a folosi labele lor pentru a obține tratamente.

Începeți prin ascunderea tratamentelor într-un recipient mic.

Containerul ar trebui să fie suficient de mic încât pisica dvs. nu poate să-și piardă fața blândă pentru a obține mâncarea; Amintiți-vă, scopul nostru este ca pisica să-și folosească laba.

Cupa ar trebui să fie, de asemenea, ușoară (cea mai bună pahare de plastic). Cel mai important, veți avea nevoie de o valoare de mare valoare că pisica dvs. va dori să iasă din container.

Odată ce aveți o ceașcă de lucru, sunteți gata să începeți instruirea.

Odihniți paharul de partea sa, puneți un tratament în interiorul acestuia și așteptați ca pisica să-și folosească laba pentru a obține mâncarea. Faceți clic și recompensați acest comportament și repetați exercițiul.

Dacă pisica dvs. nu încearcă să obțină tratamentul, faceți un pas înapoi de la antrenament și concentrați-vă pe îmbunătățirea comportamentului de furajare a pisicii cu puzzle-uri alimentare. Puzzle-urile alimentare sunt jucării care vă încurajează pisica dvs. să-și folosească labele lor la "furaje" pentru tratate.

Oferindu-i pisicii acestor jucării, le puteți introduce să-și caute mâncarea. Dacă pisica dvs. este folosită doar pentru a mânca din castron, acesta poate fi un salt gigantic pentru ei, deoarece acum trebuie să lucreze pentru mâncarea lor.

Odată ce pisica dvs. învață că le-ați semnat pentru un nou program de lucru și alimente nu mai sunt gratuite, încercați din nou antrenamentul cupei.

Țineți minte că hrănirea pentru alimente este sănătoasă pentru bunăstarea pisicii dvs. Mulți behaviori de feline recomandă utilizarea hrănirii alimentelor ca o formă de îmbogățire a felinelor.

Dacă v-ați luat pisica folosind laba pentru a obține alimente, felicitări!

Acum putem învăța câteva trucuri labe. În loc să aibă ceașcă de pe partea sa, să o transformi în poziție verticală și să faceți clic și recompensa pentru labele pisicii dvs. atingând recipientul. Scopul dvs. este de a ridica treptat paharul în timp ce continuați să vă recompensați ținta labei pisicii.

Nu vă grăbiți formarea; Asigurați-vă că pisica dvs. primește în mod corect cinci la rând înainte de a ridica treptat paharul. Dacă pisica ta plasează laba sub ceașcă, încercați să măriți încet înălțimea paharului prin plasarea cărților sub ea pentru a le ajuta să vadă partea de sus a paharului este alegerea corectă.

Este timpul să vă îndepărtați de la punerea mâncării în cupă.

Vrem ca pisica să învețe că vor primi o recompensă când au lovit paharul chiar dacă nu există nici o mâncare vizibilă. Pretindeți că puneți un tratament în ceașcă. De îndată ce pisica ta lovește, faceți clic și recompensați-le cu un tratament de la cealaltă mână. Acum, pisica ta învață răsplata vine din mâinile tale, nu din ceașcă.

În următorii câțiva pași, începeți să vă puneți mâna în jurul paharului și, în cele din urmă, peste ceașcă, așa că pisica dvs. vă lovește pumnul.

Dacă, în orice moment, pisica dvs. devine confuză, întoarceți-vă și faceți mai ușoară.

Poate pisica ta să lovească paharul când mâna ta o ține? Poate pisica ta să lovească paharul când mâna ta acoperă parțial paharul? Practicați treptat până când pisica dvs. lovește paharul cu mâna pe deplin acoperirea acesteia. Pasul final este să se estompeze paharul și să-ți prezinte pumnul.

Acest tip de antrenament poate dura mai multe sesiuni, deci distrați-vă și păstrați-l ușor, așa că pisica dvs. continuă să câștige. Dacă pisica voastră pleacă, ați făcut prea tare.

Învățați pisica dvs. la cinci ani

Pisica si persoana inalta cinci

Odată ce pisica ta a stăpânit pumnul Bump, este timpul să le antrenezi la înălțime.

Dacă pisica are o țintă bună labe și ați primit pumnul, este timpul să vă așezați antrenamentul: Să vă învățați pisica să atingă o notă lipicioasă cu laba lor.

O notă lipicioasă este un instrument excelent pe care îl puteți folosi pentru a învăța multe trucuri ușoare. Cum obțineți pisica dvs. pentru a atinge nota lipicioasă? Este ușor; lipiți-o la ceașcă!

Pisica ta deja știe cum să lovească paharul cu laba, așa că putem folosi această abilitate pentru a construi un altul.

Strat nota lipicioasă deasupra paharului și prezintă ținta pisicii dvs. cu nota lipicioasă îndreptată spre ele pentru a vă încuraja pisica să o lovească corect.

Poți să dispariți cupa din imagine și să continuați să obțineți pisica dvs. să atingă nota? Dacă puteți, ați stăpânit arta de a vă învăța trucurile de pisici.

Ce altceva poți să faci cu o notă lipicioasă?

Așezați nota lipicioasă pe mâna dvs. și puneți-vă pisica în nota lui lipicioasă.

Dintr-o dată, ai un frumos cinci. Puteți face treptat nota lipicioasă mai mică (tăiați-o în jos), deci este abia vizibilă și, în cele din urmă, se estompează în întregime, așa că mâna ta este Cue pentru un înalt cinci.

Puneți nota pe podea și vedeți dacă pisica dvs. va pune laba pe ea. Mutați-l în jurul camerei și practicați învățați pisica dvs. pentru a căuta țintă și pentru a merge pe ea. Cum funcționează mânerul animalelor pe seturi de filme? Ei folosesc marcaje la fel ca notele lipicioase. Kitty-ul dvs. este oficial gata să fie în reclame.

Trucul dvs. actual Tally: Stați, Fist Bump, High Cinci și pisica dvs. se mișcă la nota lor lipicioasă în jurul camerei. Următorul este țintă cu degetul.

Învățați pisica voastră să vă viza degetul

Pisica care vizează trucul degetului

Utilizați tratamente pentru a vă antrena pisica pentru a viza degetul. Odată ce ați învățat pisica voastră să vă viza degetul, îl puteți folosi ca un ghid util în alte trucuri.

Degetul tău este o țintă pe care pisica ta ar trebui să învețe să urmeze. Începe să-l înveți prin plasarea unui tratat pe podea și îndreptați-o. Așteptați ca pisica dvs. să meargă și să obțină mâncarea. Repetați această grămadă de ori până când pisica vă vede degetul și credeți că, hei, știu că există un tratament acolo, am venit!!!

Acum sunteți gata să adăugați în clickerul dvs. Faceți clic pe ori de câte ori pisica dvs. se apropie de degetul dvs. Dar de data aceasta, dă-ți pisicii tale tratatul de la cealaltă mână.

Acest exercițiu își propune să aducă pisica să vină la deget fără a vedea mâncarea. Dacă pisica ta are probleme cu acest pas, eu.E., Nu văd un tratament, așa că nu vin...& # 8221; pretindeți că puneți un tratament și faceți clic pe de îndată ce se apropie pisica.

Întotdeauna vă hrăniți mâncarea de pisici din cealaltă mână - din nou, dorim ca pisica să învețe să nu se bazeze pe a vedea tratamente pentru a face comportamentul. Repetați acest exercițiu în timp ce ridicați treptat mâna, astfel încât să puteți folosi degetul ca ghid.

Învățați pisica voastră să sară

Cat jumping

Odată ce ați instruit pisica dvs. pentru a vă viza degetul, vă puteți pregăti pisica pentru a efectua trucuri impresionante de sărituri.

Salvarea celor mai bune pentru ultimul, putem folosi acea țintă de deget pentru a învăța trucuri de sărituri. Pisicile sunt în mod natural agile, așa că face sens purrfect să-i învețe niște exerciții de sărituri.

Odată ce prietenul tău feline urmează țintă degetul, practică să-i ghicească pe recuzită naturală în casa ta și părțile corpului tău. Următoarea dvs. atribuire este să-ți scoți pisica pentru a sări pe un scaun și peste o broomstick.

Combinați trucurile într-o rutină

Acum că ați primit Kitty Einstein să facă tot felul de trucuri simple, puteți începe să le combinați. Folosește-ți degetul pentru a semnala pisica ta să sară pe un scaun, adresați-vă pisicii să stea și să vă ducă la cinci ani, deoarece, după toată această muncă grea, meritați-o!

întrebări frecvente

Ce trucuri pot învăța pisica mea?

Puteți să vă antrenați trucurile de labe, țintele de nas, țintele lapte (e.G., laba atinge o notă lipicioasă și un recipient) și sărind trucuri.

Care este cel mai simplu truc pentru a învăța o pisică?

Orice comportament pe care pisica ta îl demonstrează în mod natural poate fi transformat într-un truc pe care îl cereți cu un semnal.

Pot să-mi învăț trucurile de pisoi?

Da, pisoiii la fel de tineri ca zece săptămâni pot învăța trucuri. Păstrați întotdeauna antrenamentul ușor și distractiv, astfel încât pisoiul dvs. se bucură de participarea la activitate. Sesiunile scurte (trei-cinci minute) sunt un început bun pentru pisoii tineri.

Ce sunt pisicile ca cele mai multe?

Fiecare pisică este diferită și va avea preferințele lor pentru trucuri. Pisicile energetice pot aprecia trucuri de sărituri, în timp ce pisicile grijulii pot prefera jocurile creierului. Încercați să vă dați seama ce stil de trucuri pisica iubește.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Trucuri ușoare pentru a vă învăța pisica