Cum să-ți aduci câinele să ia pastile?

Cu toții vrem să păstrăm câinii noștri sănătoși și să ne asigurăm că își iau suplimentele de companie. Cu toate acestea, mai des decât nu, animalele noastre de companie ne vor da un timp greu atunci când vine vorba de a lua suplimente de câini sau medicamente pentru câini, să nu mai vorbim de a merge la un veterinar pentru o verificare. Asa de Cum să-ți duci câinele să ia pastile Pentru a-și păstra dieta în ordine?

Suplimente pentru câini devin din ce în ce mai populare, având în vedere beneficiile pentru sănătate pe care le oferă animalele de companie. Fiecare câine trebuie să ia pastile la un moment dat sau altul, dar obținerea FIDO pentru a înghiți o pastilă poate fi o sarcină foarte frustrantă. Unii câini vor mânca tot ce ai pus în fața lor, inclusiv orice tip de medicamente PET, dar care nu este în mod normal cazul.

Atunci cum să-ți aduci câinele să ia pastile? Evident, cel mai simplu mod este de a obține pooch-ul tău să mănânce o pastilă în timp ce ascunde-o în el mâncare pentru câini. Acest lucru poate funcționa pentru un procent mic de canini, dar majoritatea câinilor vor mirosi pilula și nu își mănâncă mâncarea de câine, sau să mănânce numai mâncarea în jurul pasului și să părăsească pilula așezată în castron.

Proprietarii de animale de companie care au acești câini inteligenți care știu deja trucurile dvs. vor avea un timp mai greu, dând pastilele lor de animale. Trebuie să fii mai înalță decât asta și să-ți depășești canina când încerci să-ți dai seama cum să-ți dai câine o pastilă. Iată câteva idei pe care le puteți angaja.

Ghid complet: Cum de a da un medicament pentru câini și vitamine - sfaturi de acțiune

Cum să-ți aduci câinele să ia pastile?

oferind un supliment de câini

Utilizați alimente de câine mirositor în avantajul dvs

Totuși, mascarea suplimentelor și pastilelor câinelui în alimente este una dintre cele mai ușoare căi de a vă asigura că canina dvs. consumă. Trebuie doar să fii mai ciudat decât să ieșiți pur și simplu o pastilă deasupra alimentelor câinelui.

Chiar dacă câinele dvs. iubește în mod normal brânza, mirosul ușor poate să nu fie suficient pentru a masca mirosul pilulei. Astfel, alegeți ceva cu un miros mai puternic, care va fi mai atrăgător pentru animalul dvs. de companie ca și carnea de prânz.

De asemenea, nu uitați să înfășurați pilula, astfel încât există doar un strat subțire de alimente peste ea. Cu cât puteți face "tratamentul", cu atât este mai probabil ca câinele dvs. să o înghită fără să mestece.

LEGATE DE: Cum îmi dau câinele suplimente esențiale pe care nu le place

De asemenea, puteți înfășura pilula câinelui în ceva ușor de aruncat la câinele dvs. Prinderea mâncării va fi distractivă pentru câine, iar tratamentul în sine va fi o recompensă, astfel încât canina dvs. să nu se gândească nici măcar să-l mestece pentru a căuta pilula.

Există, de asemenea, anumite câini speciali de holding special tratează că puteți cumpăra dacă sunteți obosit jucând cu alimentele câinelui dvs. Cu toate acestea, acestea vor fi adesea mai scumpe decât câinele dvs. obișnuit tratează. Greens este una dintre cele mai cunoscute companii care le fac. Editorul nostru Samantha are a revizuit aceste câini.

Dacă câinele dvs. se bucură de aceste tipuri de animale de companie, ar putea face lucrurile mult mai ușor dacă animalul dvs. de companie trebuie doar să ia pastile din când în când. Proprietarii de câini care au un animal de companie care iau medicamente în fiecare zi vor constata că aceste tratamente pot obține un pic mai scump. Dacă este cazul, încercați să experimentați mai întâi o mulțime de alimente diferite pentru a vedea dacă puteți găsi ceva pe care animalul dvs. îl va bucura.

Puteți utiliza o combinație de tehnici diferite dacă câinii dvs. trebuie doar să ia medicamente o dată într-o vreme. Încercați să utilizați un alt truc comun Dă-i să-și mănânce pastilele: Când primiți trei sau patru câini tratați și ascundeți medicamentul într-unul dintre ele, va fi destul de simplu să vă confundați câinele.

Începeți prin a vă oferi canine două sau trei animale de companie tratează cu nimic în ele. Probabil că se gândește că niciunul dintre acești tratate de câine nu are pastile în ele și începe să înghiți tratamentele întregi sau abia mestecându-le. Până când ajungeți la tratați cu pastila în ea, el nu va cunoaște diferența.

Acest truc funcționează numai dacă câinele dvs. rareori trebuie să ia pastile, totuși. Dacă ia medicamente sau suplimente de câini și vitamine zilnic, acest truc nu ar trebui folosit. Nu numai că acest lucru nu va mai funcționa după un timp, dar câinele dvs. va mânca o mulțime de tratamente și va avea un efect negativ asupra greutății și sănătății sale dacă faceți acest lucru un eveniment de zi cu zi.

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

câinele miroase o pastilă câinelui

Cereți medicamente pentru câini aromatizați

Multe medicamente și suplimente de câine comune veniți la aromat masticabil Formulare acum. Ele sunt de obicei carne de vită sau de pui aromate și mulți câini îi vor lua la fel ca tratate. Cu toate acestea, unii câini pot spune încă că este medicament și va evita să mănânce aceste tratamente.

Chiar dacă acesta este cazul cu câinele dvs., combinând o pastilă doggy cu alimente umane sau hrană pentru câini umedă o face aproape imposibil ca câinele dvs. să miroșească medicamentul și face mult mai probabil ca el să mănânce "tratatul" fără a încerca să scuipă pilula.

De asemenea, puteți încerca să vă dați câinelui medicamentul în timp ce este distras. Dându-i lui masticabil medicina în timp ce o plimbare sau în timpul unei călătorii la parc de câine este un exemplu minunat. Va fi atât de ocupat să se gândească la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui că nu se va opri să se gândească la nimic și va fi doar să se trateze.

LEGATE DE: Cum să utilizați animalele de companie tratați pentru a vă menține câinii fericiți

Zdrobi pastilele câinelui tău

Cand masticabil Doggy tratează și medicamentele de câine aromatice nu funcționează, puteți încerca să zdrobiți pilulele și să le amestecați cu mâncarea câinelui. Dacă mănâncă Kibble uscată, puteți adăuga o cantitate mică de apă sau un bulion până la copil să-l umezească și să permită pulberii să se lipească de alimentele câinelui.

Este mai ușor să folosiți spatele unei linguri pentru a zdrobi medicamentul pentru pooch, dar asigurați-vă că o faceți pe o placă sau o placă de tăiere, astfel încât să puteți răsturna cât mai mult de medicament în mâncarea câinelui.

Cu toate acestea, fiți conștienți de ceea ce spun veterinarii despre cum să obțineți câinele să ia o pastilă și mai ales despre zdrobirea unei pilule pentru ao da unui animal de companie:

Pastilele de strivire sunt rezervate numai pentru medicul veterinar sau farmacistului pentru a compus medicamentul într-o substanță care va susține o pastilă "# 8216; zdrobită. Dacă medicul veterinar nu a stat să zdrobească medicamentul, atunci nu. Multe medicamente funcționează în moduri diferite și perturbarea pilulei actuale poate determina medicamentul să nu aibă nici un beneficiu sau, diminuarea eficacității medicamentelor.& # 8221; - Patty îmbrățișare, vt

LEGATE DE: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Când totul eșuează ..

În cele din urmă, dacă hrana și tratamentele de câine nu funcționează, Există doar o singură cale de a vă asigura că câinele dvs. primește medicamentul pe care are nevoie. Va trebui să-l introduceți în gura lui și să vă asigurați că îl înghită.Pentru a face acest lucru, puteți utiliza degetele sau cumpărați un picător de pilule pentru animale de companie.

Droppers (cum ar fi aceasta) sunt dispozitive mici care arată ca o seringă mare. Indiferent dacă alegeți un picătuitor de pilule, fie să vă folosiți degetele, tot ce trebuie să faceți este să vă înclinați capul câinelui înapoi, să lăsați pilula în spatele gurii, apoi țineți gura închisă în timp ce vă masați gâtul.

Acțiunea de masaj vă va face ca câinele să simtă nevoia de a înghiți. Țineți gura închisă până când îl simțiți înghițiți pilula. Asigurați-vă că l-ați lăuda sau dă-i un tratat de câine După ce termini, așa va asocia să-și ia medicamentul cu consecințe pozitive.

Nevoie de mai mult ajutor cu câinii? Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri minunate cu sfaturi.

Ghid complet: Cum de a da picături pentru ochi de câine - instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți aduci câinele să ia pastile?