8 Sfaturi despre cumpărare și în siguranță folosind clippers de păr de câine

În timp ce luați câinele la un groomer profesionist Pentru a obține o tăietură poate fi scumpă și nu în bugetul tuturor, folosind un clipper de animale de companie pentru a mireasa câinele dvs. este, de asemenea, înfricoșător pentru mulți proprietari de animale de companie neexperimentați. Dar teama nu - după prima sau două sesiuni, atât tu, cât și câinele se pot obișnui cu procesul, mai ales dacă urmați aceste sfaturi despre alegerea tipului potrivit Cel mai bun Clippers de păr de câine și știți cum să le utilizați (și să vă îngrijiți) corect.

Vedeți următoarele: 35 cele mai bune mașini de câine profesionale pentru îngrijirea excelentă

1. Aflați ce fel de blade aveți nevoie

Clipper Blades vin în mai multe opțiuni diferite și toate variază pe baza texturii și a lungimii hainei câinelui. De exemplu, un terrier de la Westie sau Western Highland are o lungime medie și lungă a stratului și o blană dreaptă netedă. Blana lor variază de la capul lor, la părțile lor, la coada lor, așa că vor avea nevoie de a Diferite lamă Pentru fiecare parte a corpului.

Aceasta înseamnă că puteți utiliza o lamă de clipă de câine de la 5f la 7f. Acest ghid explică mai multe despre diferitele tipuri de lame de tăiere câine și argumentele pro și contra ale fiecăruia.

Care câine Clipper Blade este cel mai bun pentru câinele dvs
Utilizați lama dreaptă pentru lungimea de acoperire a câinelui.

Imaginându-vă lama dreaptă Clipper pentru câinele dvs. individual poate fi intimidantă dacă nu sunteți sigur ce faceți. În mod obișnuit, majoritatea pachetelor de câine Clipper au un manual care o explică bine, dar dacă sunteți nervos, întrebați un groomer profesionist pentru asistență. De asemenea, puteți lua o clasă pe îngrijirea câinilor, nu doar pentru scopuri estetice, ci și pentru siguranță sau citiți Acest ghid extins și citiți ghidul lui Samantha Cum să utilizați Clippers aici.

2. Cordless vs reîncărcabilă

Nu este cel mai Factorul important în cumpărarea Clippers PET pentru câinele dvs., dar ar trebui să știți că aveți opțiunea. Clippers reîncărcabil (fără fir) sunt perfecte pentru puii care sunt speriați, prea încântați, sau pur și simplu plat necooperant, deoarece nu-i plac îngrijirea. Aveți o gamă mai largă de mișcare și vă puteți îndoi cu ușurință și vă puteți întoarce fără rezistență din cablu. Aici sunt Cel mai bun Clippers fără fir acolo.

Pe de altă parte, dacă uitați să conectați clipi de câine reîncărcabile și au oprit la jumătatea distanței prin îngrijire, poate fi iritant. De cele mai multe ori nu va trebui să opriți bateria internă, dar pe orice dispozitiv "fără fir", Clippers sau nu, există ocazii în care Bateria va eșua în cele din urmă și opriți încărcarea. Uneori pot fi înlocuite, dar mai des decât nu va trebui probabil să obțineți un nou cuptor complet.

3. Evitați mașinile foarte puternice (de obicei, cele ieftine)

Din moment ce vii deja la câinele tău cu un obiect mare, care se taie biți de blană, primul ornament cu mașini electrice poate fi destul de înfricoșător (pentru amândoi). Dacă aceasta este prima dată, Urmăriți acest ghid video despre cum să obțineți un câine folosit pentru Clippers.

Clipper de câine silențios (mecanic).

Înainte de a începe îngrijirea, Permiteți câinelui să miru și să se uite la Clippers Înainte de a le întoarce și vă încuraja curiozitatea animalelor de companie. Ea face ca întreaga situație să fie mult mai puțin terifiantă, mai ales dacă nu puteți găsi o marcă mai liniștită. Lăsați-i să se obișnuiască cu sunetul și să-i tăiați încet o blană mică.

Dă-ți câinele tratează și laudă astfel încât să înțeleagă că îngrijirea este o experiență bună și nu o înfricoșătoare. Dacă toate celelalte nu reușește și puștiul dvs. este încă îngrijorat de a fi îngrijit cu Clippers, puteți folosi și Clippers tăcut de câine care sunt fie mecanice și, prin urmare, nu au nici un buzzing (cum ar fi Clipperul de tăiat speriat în fotografie), sau sunt oarecum mai silențioase decât multe alte mărci de pilotaj de păr.

4. Asigurați-vă că mașinile dvs. de tăiere nu se supraîncălzește

În timp ce mașina în sine este destul de simplă, mecanica din spatele mașinilor de câine este puțin mai complicată. Mișcarea rapidă a lamelor metalice produce un pic de căldură, și deoarece fizica dictează această căldură provoacă metal pentru a se extinde. Nu puteți elimina complet producția de căldură, dar puteți ajuta ca câinele să funcționeze mai bine cu lubrifierea corespunzătoare.

Majoritatea kiturilor de tăiere câine vor veni cu o sticlă mică de lubrifiant la Blade, dar le puteți cumpăra separat. Oster Premium Lubrifianți este cel mai bun lubrifiant de câine Clipper să utilizeze. Asigurați-vă că îl utilizați în toate zonele indicate pe care le vedeți în imagine:

În cazul în care pentru a vă introduce lama câinelui
În cazul în care pentru a lubrifia câinele dvs. Clipper Blade.

Lubrifierea mașinilor de companie înainte și după tăiere îi va păstra cu siguranță să devină prea cald, plictisitor și păstrează granulația și blana de la construirea în sus. De asemenea, este recomandat să adăugați ulei în timpul ornamentului, ceea ce vă poate încetini puțin, dar este mai sigur și ajută la turnul de animale și lamele să dureze mai mult.

5. Decideți despre tipul de tăiere pe care doriți

Dacă ați văzut vreodată rezultatele a spectacol de câini Sau a fost într-un birou de groomer, probabil că deja știți că există sute de tăieturi de păr diferite pentru a alege de la. O aurdendolă poate primi ceva de la o tăietură de catelus sau de ursuleț de pluș, la o tăietură de leu, la o tăietură mohawk și mult mai mult, în funcție de cât de creativ și curajos ești.

Cu toate acestea, nu veți avea aceleași aspecte și stiluri disponibile pentru un păstor negru sau un păstor german. Un husky are în mod specific un substrat foarte gros, care este necesar pentru menținerea temperaturii corpului atât în ​​căldură, cât și la frig. Asigurați-vă că aspectul pe care îl doriți merge cu rasa pe care o dețineți.

6. Îndepărtați câinele în direcția corectă

Când tăiați blana câinelui, ar trebui să mergeți întotdeauna în aceeași direcție că părul crește. Pe măsură ce îți faci loviturile, ar trebui să tragi pielea câinelui tău învățat; Nu ar trebui să fie atât de strâns încât câinele dvs. este în durere sau disconfort, dar nu ar trebui să fie atât de liber încât este prins în lame.

Îndepărtați câinele în direcția corectă
Întotdeauna tăiați părul câinelui în direcția cea bună.

Aceasta este o parte esențială a tăierii în siguranță a părului câinelui. Dacă nu sunteți atent la aplatizarea pielii și deplasați lamele în direcția corectă, puteți să vă prindeți câinele sau să le tăiați grav. Pentru a obține o idee mai bună despre cum ar trebui să se facă acest lucru, puteți viziona și o rapidă Video pe YouTube Dacă nu aveți acces la o clasă sau într-un groomer profesional.

7. Utilizați numai mașini de tăiat pe blană uscată

Niciodată, folosiți vreodată mașini de tăiat câine pe câinele dvs. imediat după ce le dați o baie. Umed, părul manglat va crea maturi care sunt prinse în lamele dvs. Este dureros pentru câine, și se simte foarte mult ca cineva care iau părul și, eventual, bucăți de scalp chiar de pe corp.

Cum de a alege un uscător de câini sigure
Uscați câinele înainte de a utiliza Clippers PET.

Odată ce câinele dvs. este în afara cadăului, uscați-le bine și asigurați-vă că vă spălați orice noduri și încurcări. Utilizare Instrumente de demarare daca este necesar. Dacă câinele dvs. este confortabil cu sunetul unui uscător de suflare, uscați-le pe o setare "rece"; Ea face textura blănii lor puțin mai ușor de periat și tăiat. Nu folosiți propriul uscător de păr și, în schimb, îl vedeți cele mai bune uscătoare pentru animale de companie care sunt cele mai sigure de utilizare a câinilor.

8. Începeți să lucrați cu câinii dvs. în timp ce sunt tineri

Puii sunt o mână, dar au experimentat, de asemenea, o mulțime de viață mai mică decât un pui mai în vârstă. Când sunt mai tineri, este mai ușor să le obișnuiți să fie obișnuiți ca lucrurile cum ar fi îngrijite și manipulate, zgomote puternice, primind comenzi și de a se confrunta cu obiecte noi, cum ar fi Clippers și Clippers de păr. Dacă aveți un cățeluș care va avea nevoie în cele din urmă îngrijire regulată, obțineți-le obișnuiți cât mai curând posibil. Ea face o mare diferență pe termen lung.

Nu greșiți acest lucru ca fiind sensul că nu puteți să vă îngrijorați un câine mai în vârstă folosind Clippers Dog. Încă mai puteți (și ar trebui). Ar putea fi chiar mai ușor decât îngrijirea unui catelus în funcție de personalitatea câinelui tău. Unele animale de companie nu sunt la fel de anxioase. Indiferent de vârstă, animalul dvs. de companie are nevoie de timp pentru a aclimatiza această nouă experiență, la fel ca tine și cu mine. Luați-o lentă și nu vă grăbiți într-o nouă tăiere, sunteți atât de învățare, cât și practica este perfectă.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune Clipuri de îngrijire a câinelui pentru toate rasele și tipurile de straturi

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 8 sfaturi despre cumpărare și în siguranță folosind Clippers de păr de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre cumpărare și în siguranță folosind clippers de păr de câine