Cum se utilizează clippers de unghii pentru câini

Trimirea unghiilor câinelui este o parte foarte importantă a regimentului său regulat de îngrijire. Dacă nu sunteți sigur de Cum se utilizează Clippers de unghii pentru câini, este mai bine să luați lucrurile încet. Luați puii la un groomer profesionist pentru a vedea cum a fost făcut. Odată ce vă simțiți mai încrezători, puteți urma acești pași pentru a vă clipul cu unghiile de companie la domiciliu.

Primul lucru trebuie să facă, bineînțeles, se adună instrumentele pe care le veți avea nevoie. Fie că veți avea nevoie să utilizați Câine tradițională unghiera sau un polizor de unghii. Ați putea dori, de asemenea, să aveți Pulbere stiptică La îndemână, doar în cazul în care ați tăiat accidental. Voi vorbi mai târziu despre asta.

Așa cum veți vedea în ghidul meu video, prefer să folosesc camioane tradiționale de câini. Ele sunt mai rapide și mai ușor de utilizat, în opinia mea. Dacă preferați un polizor de unghii, asta este bine. Va trebui doar să dați puilor un pic de timp pentru a vă obișnui cu sunetul.

Odată ce aveți consumabilele, va trebui să înțelegeți cum să utilizați clemele de câine. Odată ce te obișnuiești cu asta și câinele tău are ceva timp să se încălzească până la idee, vei putea să-ți clipi unghiile de companie în doar câteva minute. Vă va economisi timp și bani dacă o puteți face acasă.

Cum se utilizează Clippers de unghii pentru câini

Cum se utilizează Clippers de unghii pentru câini

Este un proces gradual

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să începeți tăierea unghiilor câinelui când este tânăr. Chiar dacă aveți nevoie doar de o mică felie, va face ca câinele dvs. să-și folosească labele deținute și unghiile lui au tăiat. Dacă nu aveți această ocazie, poate dura puțin timp să vă ușureze câinele în ideea de a vă lăsa să-i tăiați unghiile.

Dacă adoptați un câine adult care nu este folosit pentru a-și tăiat unghiile, este cu siguranță posibil să-l facă confortabil cu practica, dar va dura mai mult timp și răbdare. Începe pur și simplu prin obținerea lui Fido pentru a-și atinge labele.

În fotografia de mai sus, observați modul în care țin laba lui Saddie. Doar țineți laba câinelui ca acesta și practicați separarea degetelor de la picioare. Odată ce câinele dvs. vă obișnuia să vă atingeți labele și să-și așezați degetele de la picioare, încercați să strângeți capetele unghiilor sale ușor pentru a-l obișnui cu sentimentul de a avea el unghii tăiate.

Acum, este timpul să scoatem mașinile de tăiere a unghiilor. Arătați mașinile de tăiere la puii voștri și lăsați-i să-iniți până când nu pare interesat de ei. Apoi puteți muta mașinile de tuns în jurul unghiilor. Odihniți mașinile de tuns pe unghiile sale, dar nu strângeți încă unghii.

Cum se utilizează Clippers de unghii pentru câini

Nu fi nervos când tăiați unghiile câinelui. Dacă ești nervos, el va simți că și el îl va face nervos. Relaxați-vă și aveți încredere în voi înșivă.

Dacă vă tăiați unghiile câinelui prea scurt, îl puteți face pe el bit de durere. Nu este cel mai bun scenariu, dar cu siguranță nu cel mai rău lucru din lume. Câinele tău vă va ierta cu siguranță!

Pentru a începe, țineți ferm câinele ferm și separați degetul cu care veți lucra. Dacă câinele dvs. are unghii albe sau de culoare deschisă, ar trebui să puteți vedea cu ușurință la rapidă. Îndepărtați capătul cuiului care se lipeste de trecutul rapid.

Dacă câinele dvs. are unghii întunecate și nu puteți vedea rapid, vă recomandăm să tăiați doar capătul ascuțit al unghiului. Pe măsură ce continuați să vă clipiți unghiile câinelui în mod regulat, rapida va retrage.

Dacă faceți doar vârful acum, puteți tăia unghiile animalului din nou în 5-7 zile și puteți scoate puțin mai mult. Continuați cu acest model până când unghiile sunt suficient de scurte. Aceasta este o abordare mai sigură cu unghiile de culoare închisă pe câini.

tăierea câinelui

Cât de scurt ar trebui să tăiați unghiul?

De multe ori primesc întrebarea, cât de scurt ar trebui să-mi taie unghiile câinelui meu?& # 8221; Sfatul meu este că nu ar trebui să auziți unghiile câinelui tău când se plimba pe o suprafață tare. Dacă încă mai auziți clic după ce ați tăiat unghiile, așteptați aproximativ o săptămână și tăiați puțin mai mult de la capătul fiecărui cui.

Pe măsură ce se retrage rapid, veți putea continua să tăiați unghiile câinelui mai scurt și mai scurt. Poate dura ceva timp, dar veți ajunge acolo. Este întotdeauna mai bine să scoți prea puțin decât prea mult.

Ce să faceți dacă ați tăiat rapid

Unghiile sunt foarte sensibile. Conține vase de sânge și nervi. Dacă se întâmplă să clipiți rapid accidentul, acesta va fi dureros pentru câinele dvs. și va sângera. Tăierea rapidă este comparabilă cu tăierea unuia dintre degetele dvs. prea scurte. Durerea nu este insuportabilă, dar este încă inconfortabilă și dureroasă pentru câteva zile.

Aceasta este o diagramă a unui cui de câine la vă ajută să judecați cât de mult de tăiat De la capăt:

Ce este rapid pe unghiile câinilor

Indiferent cât de experimentați sunteți, veți tăia rapid la un moment dat. Acesta este motivul pentru care este important ca fiecare proprietar de companie să știe ce să facă în această situație. Am făcut un ghid video care vă arată cum să Opriți sângerarea unghiilor câinilor Dacă faceți această greșeală.

Este destul de simplu să oprești sângerarea. Dacă se întâmplă să aveți pulbere sticotică la îndemână, dați o mică cantitate la capătul unghiei. Este formulat pentru a ajuta cheagul de sânge și a opri rapid sângerarea. Dacă nu aveți pulbere stipică, puteți utiliza amidon de porumb sau făină să treci într-un vârf.

După cum am menționat, dacă sunteți prea nervos sau pur și simplu nu aveți încredere în tine pentru a tăia unghiile câinelui dvs., contactați un groomer local sau vorbiți cu veterinarul dvs. Ei pot fi dispuși să vă ajute să vă plimbați prin proces până când sunteți suficient de confortabil pentru ao face pe cont propriu.

Citiți următorul: Cum de a instrui un câine să se bucure de îngrijirea și să rămână calm

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se utilizează clippers de unghii pentru câini