Giveaway: clippers shapedy tat silent pet grooming ($ 35)

Îngrijirea unui câine poate fi foarte înfricoșător experiență pentru pooch-ul tău. Instrumentele sunt noi, sentimentul și senzația de a fi îngrijit este nou și există o mulțime de zgomote noi. Unii câini au atât de multă anxietate despre a fi îngrijiți că pot fi tratați doar de un profesionist.

Dacă câinele dvs. este frică de zgomotul buzzing pe care îl fac mașini tradiționale, o pereche de mașini de tăiat tăcut poate ajuta să-și ușureze nervii. Norocos pentru tine, vă oferim șansa de a câștiga unul gratuit de la tăiat speriat!

Desigur, mașinile tăiate de animale de companie nu sunt la fel de eficiente ca și mașinile de tăiere electrice. Te va duce mai mult pentru a-ți grăbi pooch-ul, dar el va fi mult mai confortabil în timpul procesului. Să nu mai vorbim, veți obține mai mult timp să vă legați cu companionul dvs. canin.

Clasament: Cel mai bun câine Clippers Comparație - Andis vs. Wahl vs. Scăderea tăiată

Cum să introduceți Giveaway

Scădere Cut Clipper GiveawayPentru a intra în acest Giveway gratuit pentru a câștiga Clippers tăcut scady, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga această cameră de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 25 august!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

RECOMANDAT: Top 5 Clipuri de câine tăcut

Livrați de câini liberi că veți primi

Știu că acestea nu arată ca niște mașini de companie profesionale. Ele sunt de fapt foarfece cu lame atașabile. În timp ce acestea nu sunt cele mai eficiente clipi de câine, ele sunt cea mai bună opțiune pentru animalele de companie cu anxietate severă îngrijire. Și dacă aveți nevoie doar de mirele în jurul feței și labei câinelui, nu va dura mult mai mult decât ar fi cu mașini electrice.

Clippers tăiat scady vin cu 7 pieptene detașabile, inclusiv:

  • Scuatey Cut Clipper Giveaway.5 "
  • .55 "
  • .6 "
  • .7 "
  • .8 "
  • .9 "
  • 1.0 "

Foarfecele profesionale au lame din oțel inoxidabil cu o margine zimțată. Au tăiat părul gros, curs de curs. Chiar dacă nu o să-ți dai câinelui tău o tunsoare completă cu aceste mașini de tăiere, ar fi bărbat o mare plus față de un set de instrumente de îngrijire a proprietarilor de animale de companie.

În timp ce câinii pot fi confortabili cu mașini electrice, probabil că ar fi mult mai degrabă să vă tăiați în jurul feței și urechilor cu această opțiune silențioasă. Ele sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și au un buton de reglare a tensiunii și inserții cu degetul pe gel detașabil.

Le puteți cumpăra pe Amazon pentru doar 35 de dolari, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga o pereche gratuit! Fiecare groomer are nevoie de o pereche de calitatea de foarfece în setul lor de instrumente, deci de ce să nu încercați aceste lucruri cu piepteni atașați fără a fi nevoie să le achiziționați singur?

Cum să introduceți Giveaway

Scădere Cut Clipper GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 25 august, 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: clippers shapedy tat silent pet grooming ($ 35)