Cum să tăiați unghiile iguana

Iguană

Green iguanas au unghii extrem de ascuțite care sunt la îndemână pentru alpinism în sălbăticie, dar pot face să le manipuleze dificile (și dureroase). Intrarea în obișnuința de a tăia în mod regulat unghiile iguana vor face tragându-le mult mai ușor și mai puțin stresant pentru reptilele dvs.

Pași pentru a tăia unghiile iguana

  1. Adunați toate consumabilele pe care le veți avea nevoie: Clippers, Pulbere stipică și un prosop. Clippers arata ca foarfece bunt cu o lama scurta in cazul in care cuiul este pozitionat si taiat. (Acestea sunt deseori etichetate ca CAT Trimmers de unghii sau mici trimme de câine.)
  2. Înfășurați-vă iguană în prosop (ca un burrito) lăsând un picior să fie tăiat. Țineți-vă iguana cu mâna stângă dacă aveți dreptate, cu mâna (și viceversa dacă sunteți lăsați, cu mâna). Este posibil să aveți nevoie de un titular dacă iguana dvs. este wiggly sau prea mare pentru tine de a vă restrânge confortabil și în siguranță.
  3. Examinați strâns ghearele. Există o parte mai groasă a unghiei cu un vas roz din interiorul ei (rapid) și apoi o parte mai subțire curbată a unghiului. Doar tăiați un mic picat de partea mai subțire. Este mai bine să tăiați un pic cam dezactivat frecvent decât încercați să tăiați mult la un moment dat. Doriți să evitați tăierea unghiei prea scurte și făcându-vă sângerarea iguana. Iguanas au nevoie de unghiile lor să meargă și să urce altfel ei vor aluneca. Dacă tăiați accidental unghiul prea scurt, asigurați-vă că opriți rapid sângerarea cu pulberea stipică. Că toe poate fi puțin sensibil pentru o perioadă scurtă de timp.
  4. Repetați acest lucru cu restul unghiilor, luând o pauză dacă Iguana dvs. devine prea supărată. Dacă iguana dvs. vă va permite doar să tăiați unul sau două unghii pe zi, care este în regulă. Continuați să lucrați cu Iguana până când este confortabil cu procesul și vă permite să tăiați toate unghiile într-o singură ședință.
  5. Îndepărtați unghiile iguana la fiecare două până la trei săptămâni sau după cum este necesar.

sfaturi

  • Clipurile umane pot fi folosite pe iguanasul pentru copii, dar iguanele adulte au unghii care sunt mult prea groase pentru camioanele cu unghii umane.
  • Dacă nu aveți pudră stipică, atunci poate fi utilizat amidon de porumb (dar va trebui să-l țineți pe unghiul de sângerare mai mare). Alți înlocuitori includ făină (ambalată pe unghii de sângerare) și o bară de săpun, care este utilizată pentru a apăsa unghia de sângerare în.
  • Dacă unghiile iguana sunt fragile sau prea greu, baieți sau lăsați-o să meargă pentru o înot timp de câteva minute. Tăiați ghearele imediat după. La fel ca unghiile umane, unghiile sale se vor înmuia după ce au fost înmuiate în apă și ar trebui să devină mai ușor de tăiat.
  • Să-ți țină pe cineva iguana pentru tine prima dată când încerci să faci o tăietură de unghii, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcina la îndemână.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tăiați unghiile iguana