Revizuire: miu pet professional dog clipper set

Învățați cum să faceți câteva îngrijire simplă a casei Sarcinile vă pot economisi timp și bani. Dacă salvați câteva excursii la salonul profesional de îngrijire în fiecare an, economiile ar putea adăuga până la sute de dolari. Desigur, va trebui să investiți în câteva bucăți de consumabile de îngrijire a câinelui, dar ei vor plăti pentru ei însăși în cel mai scurt timp.

Miu Pet Professional Dog Clipper Set ReviewUn lucru pe care fiecare îngrijire a câinelui la domiciliu ar trebui să aibă este o pereche eficientă de unghii de câini. Acest set de la Miu animal de companie Clipper set este eficient, dar nu are un gardian. Este încă o pereche de tăietori de calitate, dar este cu siguranță făcută pentru tăietori de unghii cu experiență.

Dacă sunteți pe piață pentru o pereche de camioane de unghii de companie, ar trebui să găsiți un set cu lame din oțel inoxidabil. Ele sunt mai durabile și rămân ascuțite mai lungi decât mașinile de tăiat din alte metale.

De asemenea, doriți să găsiți o pereche care este ușoară și se simte confortabilă în mână. Dacă o pereche de mașini de tăiat este prea mare, mâna va obosi foarte repede. De asemenea, dacă setul este conceput pentru a fi confortabil în mână, oboseala va seta imediat după ce începeți tăierea unghiilor câinelui.

COMPARAŢIE: Dremel vs. Safari vs. Epica - Comparând cele mai bune cucipe de unghii pentru animale de companie

Miu Pet Professional Dog Clipper Set Review

Miu Pet Professional Dog Clipper Set Review

Aceste mașini de tăiere a unghiilor de câine sunt fabricate din oțel inoxidabil. Lamele tăiate prin toenalei canine foarte ușor și mânerele din oțel inoxidabil sunt extrem de durabile. După cum veți vedea în revista mea video, mânerele sunt căptușite cu mâner din cauciuc pentru a vă menține degetele de la alunecare.

Aceasta este o mare caracteristică de siguranță pe care ar trebui să o căutați întotdeauna la cumpărături pentru Clippers de unghii pentru câini. Dacă mâna ta trebuia să alunece, ai putea să ajungi să pleci mai mult de unghii decât ai anticipat. Acest lucru ar fi foarte dureros pentru animalul dvs. de companie.

În loc de un mâner tradițional încărcat cu arc, mașina de unghii Miu Pet câine este echipată cu o placă metalică care acționează ca o primăvară. Înainte de a utiliza Clippers, tocmai ați răsturnat plăcuța în sus și va împinge mașinile deschise după ce le strângeți închise pentru a tăia unghia.

În revista mea video, demonstrează modul în care funcționează această placă de metal. Prefer mânerul tradițional de primăvară, dar este doar o preferință personală. Întotdeauna mă simt ca și placa de metal se va aluneca în timp ce lucrez la unghiile câinelui meu, chiar dacă nu are niciodată.

RECOMANDAT: Cum să opriți sângerarea unghiilor câinilor - un ghid video instructiv

MIU PET PET NAIL CLIPPER

Am încercat aceste mașini de tuns pe boxerul nostru, Chocolate Labrador și pe micul nostru amestec de beagle. Funcționează excelent pe unghiile mari sau mici. Dacă ați avut o mulțime de experiență de tăiere a unghiilor câinelui, aceasta este o alegere ideală pentru familiile multi-câine.

În loc să trebuiască să cumperi mai multe seturi de mașini de tăiat, această pereche va funcționa la câinii tăi mari și mici.

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video, mânerele acestor mașini sunt foarte înguste. Am mâini petite și lucrează foarte bine pentru mine. Cu toate acestea, soțul meu preferă o pereche cu un mâner mai mare. El sa plâns că acești tăietori de unghii de câini erau prea mici.

Din nou, cred că aceasta este o chestiune de preferință personală. Dacă aveți mâini mari, este posibil să doriți să încercați aceste mașini de tăiat înainte de a vă angaja la cumpărare.

Mânerele sunt proiectate ergonomic pentru a se potrivi frumos în mână. Ei au o ușoară curbă care le permite să se potrivească perfect în palma mâinii tale.

Mai multe mașini de tăiat: 10 Clippers de unghii pentru câini pentru câinii de îngrijire la domiciliu

MIU Pet Dog Clipper Clipper

Acest set include, de asemenea, un fișier de unghii. Fișierul are, de asemenea, o aderență din cauciuc pe mâner și este dimensiunea perfectă pentru netezirea unghiilor mari sau mici. Este un bonus frumos, deoarece majoritatea mașinilor de unghii de câine nu vin cu un fișier; Ar trebui să-l cumperi separat.

Dacă vă gândiți că nu aveți nevoie de un fișier de unghii de câine, gândiți-vă din nou!

Chiar și cel mai experimentat groomer de câine folosind cea mai mare pereche de mașini de tăiat poate lăsa în continuare margini jagged la capătul cuiului. Nu este vorba despre instrumentele pe care le utilizați. Uneori, unghiile sunt doar fragile, iar capătul se descompune lăsând o margine jagged în urmă.

MIU Pet Dog Clipper ClipperÎn aceste cazuri, capătul jagged al unui cui poate fi prins pe lucruri și lacrimi. Care va fi extrem de dureros pentru animalul dvs. de companie. Este cel mai bine să depuneți margini jagged în timp ce vă îngrijiți de unghiile animalului.

Puteți cumpăra Clipperul Miu Pet Dog Clipper Set pe Amazon pentru $ 14.99. Aceasta este o mare afacere pentru un set de mașini de tăiat din oțel inoxidabil și un fișier de unghii. Multe produse similare cu amănuntul pentru un preț comparabil fără dosar. Doar amintiți-vă, acesta este un set care este făcut pentru persoanele cu o mulțime de experiență de tăiere a câinelui.

Cum să tăiați unghiile câinelui?

Dacă nu ai niciodată Tăiați unghiile câinilor Înainte, ar trebui să faceți mai întâi un pic de cercetare. Nu este o sarcină îngrijirea de a sări ușor. Am creat un videoclip pas cu pas pentru a vă arăta cum să tăiați unghiile câinelui în siguranță. În ea împărtășesc câteva sfaturi și trucuri pentru a face sarcina puțin mai ușoară și pentru a discuta diferitele tipuri de mașini de transport cu unghii disponibile.

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinelui 101 - un film pas cu pas

Rezumatul revizuirii MIU Pet Dog Clipper

Pro:

  • Miu Pet Dog Clipper ClipperDin oțel inoxidabil
  • Echipat cu gripe de cauciuc pe părțile laterale ale fiecărui mâner pentru stabilitate și control
  • Placa metalică în mijlocul mânerelor acționează ca un izvor pentru a deschide automat mașinile de tuns
  • Lucrează pentru rase mari sau mici
  • Fișierul de unghii inclus în set
  • Accesibil

Contra:

  • Nu are un gardian, făcând aceste mașini de tuns doar potrivite pentru groomers experimentați

Acum este rândul tău să revizuiți Set Miu Pet Câine Clipper

Ați încercat aceste cippers pentru câini? Spuneți-ne părerea despre ei despre ei. Au fost ceea ce ați așteptat? Ușor de folosit? De cât timp ai avut-o? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți recenzii personale de mai jos sau să postați recenzia dvs. video sau fotografiile de pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: miu pet professional dog clipper set