Revizuire: absorbi puppy pee pads

Nu există nicio modalitate de a evita accidentele de catelus. Indiferent cât de atent vă urmăriți noua dvs. adăugare sau de câte ori îl scoateți în timpul zilei, micul tău Fido este sigur că are câteva accidente înainte ca el să fie complet instruit.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja podelele este prin investirea în plăcuțe de pajiști de înaltă calitate. Ele sunt concepute special pentru a absorbi urina și pentru a preveni scurgerile. Cele mai bune paduri de pisici Puppy folosesc, de asemenea, tehnologia de blocare a mirosului, astfel încât casa dvs. nu ajunge să miroasă ca urina.

Toate absorbul padurilor de pisici peeIndiferent cât de diligent și consistent sunteți cu procesul de antrenament, aceste tampoane de pee Toate absorb va veni la îndemână. Ele pot fi folosite în cutii, sub paturi de câine și pentru a crea o zonă de olitară desemnată când sunteți în afara casei.

Aceste tipuri de tampoane pee sunt cele mai frecvente. Ele sunt accesibile și ușor de utilizat. Spre deosebire de podiile de câine mai mari care constau din gazon artificial și coșuri de drenaj, aceste tampoane subțiri sunt excelente pentru călătorii.

VIDEO: Cum de dovada cățelușului acasă - cele mai bune sfaturi și sfaturi

Toți absorbi Puppy Pee Pads Review

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, aceste plăcuțe sunt realizate cu tehnologie multi-strat care captează urina și blocurile de mirosuri. Alegerea tampoanelor pee cu blocante de miros este deosebit de importantă dacă nu doriți ca casa dvs. să se miște.

Veți observa, de asemenea, că aceste plăcuțe au o frontieră din plastic. Ajută la reducerea riscului de urină. Cel mai mare beneficiu al acestor tampoane de antrenament este miezul interior care se blochează în lichide și le transformă în gel, reducând în continuare șansa de scurgeri.

Compania susține că aceste tampoane vor deține până la 3 cani de lichid, dar, după cum veți vedea în revizuirea mea video, acestea pot deține de 2 ori mai mult!

Toate tampoanele Absorb Puppy Pee oferă un strat de sus de uscare rapidă, care ține pooch-ul dvs. de la urmărire urină în jurul casei tale. De asemenea, împiedică urina să ajungă pe labele și blănurile puilor. N = Dacă v-ați ocupat vreodată de câini tineri, știi că nimic nu este mai rău decât un catelus murdar!

Probabil că vă întrebați dacă animalul dvs. ar folosi aceste tampoane. Și eu am fost sceptic. Toți trei câini sunt pregătiți de casă, așa că nu credeam că vor folosi aceste tampoane deloc. În mod surprinzător, mixul nostru tânăr Beagle a făcut-o!

COMPARAŢIE: Cea mai bună comparație a tampoanelor de antrenament - toate absorbul vs. AmazonBasics vs. Pay Puppy Cuty Trainer

Tot Absorbi Puppy Pee Pad Review

Am pus tamponul pe podea și am continuat să ne punem beagle pe ei în momente aleatorii pe tot parcursul zilei. Într-o zi în timp ce eram departe de casă, ea a folosit pad-ul pentru a urina și apoi a început să le folosească noaptea uneori.

Nu puteam să cred că ia luat atât de repede. Toate tampoanele de cățeluș de cățeluș au un atractiv construit pe care câinele tău poate mirosi, dar nu poți. Nu pot promite că vă va atrage câinele, dar este sigur că a lucrat cu beagle noastre.

Aceste plăcuțe de catelus măsoară 22 și # 8243; X 23 & # 8243;. Ele sunt dimensiuni bune pentru cățeluși și rase mici, dar dacă aveți un câine mare, aceste tampoane de pee ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Majoritatea proprietarilor cumpără produse ca acestea pentru a-și antrena puii, dar unii le cumpără pentru câinii de rang înalt, care au probleme de incontinență.

Dacă aveți o rasă mai mare, este mai bine să achiziționați tampoane de pee care sunt concepute special pentru câinii mari - sunt mai scumpe, dar merită!

Toate absorbți plăcuțele de antrenament pentru catelusCâinii mici se pot potrivi pe aceste tampoane și nu vor trebui să vă faceți griji cu privire la scopul. Rasele mari vor trebui să stea peste tampoane și nu pot obține toată urina lor în limitele tampoanelor.

Puteți achiziționa o cutie de 100 de numărători a tuturor tampoanelor Puppy Puppy pe Amazon pentru $ 19.98. Aceasta este în medie pentru tampoane de pee de aceeași calitate. De fapt, cele mai multe plăcuțe de pui de pui oferă caracteristici foarte asemănătoare, dar fiți precauți despre cei pe care îi alegeți.

Când faceți cumpărături pentru tampoane pentru Pooch, căutați aceste patru caracteristici:

  • Dimensiunea corespunzătoare pentru animalul dvs. de companie
  • Neutralizarea mirosului
  • Tehnologia de scurgere
  • Construit în Atractant

Cum să găzduiască un câine?

Dacă sunteți nou pentru a pregăti un câine, ar trebui să faceți mai întâi câteva cercetări. Este o sarcină consumatoare de timp care poate deveni foarte frustrant dacă nu știți ce să faceți sau nu utilizați Puppy Potty Tample de antrenament. Mai jos, am creat un ghid video pass-cu-pas pentru a ajuta proprietarii de animale de companie care încearcă să-și găsească noua lor adăugare.

În ea dau sfaturi despre cum să-ți antrenezi cățelul sau câinele adult pentru a merge la baie afară. Procesul este același, indiferent cât de vechi este câinele dvs., dar poate dura mai mult pentru a instrui un câine mai în vârstă care a dezvoltat deja obiceiuri proaste.

Ghid complet: Cum să găzduiască un câine pentru adulți - un ghid video pas cu pas

Rezumatul lui Tot Absorbi Puppy Pee Pad Review

Pro:

  • Supersborbent miez care transformă lichidul la gel
  • Frontieră din plastic de 1 inch pentru a preveni scurgerile
  • Uscarea rapidă a stratului superior pentru a vă menține puii să urmărească urina în jurul casei
  • Deține cel puțin 3 cani de apă
  • Construit în neutralizant miros și un atractiv care face mai ușor să-ți antrenezi câinele
  • Accesibil

Contra:

  • Nu este cea mai bună opțiune pentru rasele mari, deoarece acestea sunt doar 22 și # 8243; X 23 & # 8243;

Acum este rândul tău să revizuiască toate tampoanele Puppy Puppy

Ați încercat vreodată aceste plăcuțe olitară cu câinele sau câinele adulți? Cum au stat ei? Podelele tale au rămas uscate? Vreau să aud opinia ta personală. Ați reușit să miroși urina? Spuneți-ne ce vă gândiți la acest produs în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile comutatoare și videoclipuri Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: absorbi puppy pee pads