10 Motive pentru că nu ai reușit să-ți antrenezi coatele

Cele 10 motive pentru care nu reușiți să vă antrenați Cuppy

Ați adoptat recent un câine și este timpul pentru vânătoare. Instruirea olar, chiar și cea mai inteligentă de pooches poate fi uneori frustrantă. Apoi, chiar și după ce ați citit toate sfaturile și ați vorbit cu prietenii dvs., vă aflați că nu puteți comunica cu catelul dvs. corect și eficient. Deci, care sunt motivele pentru care nu reușiți la coatele de antrenament de formare după timp? Iată câteva răspunsuri posibile.

1. Miscarea mediului câinelui

În calitate de lider în această situație, este sarcina dvs. de a gestiona mediul câinelui, inclusiv un loc consistent și sigur pentru relief și o rutină coerentă și constantă. Câinii sunt creaturi de obicei ca noi, atât de insuflarea obiceiurilor bune prin repetarea fiabilă, cu supravegherea exigentă, este esențială.

Factorii care intră în alegerea unui loc bun, consistent în cazul în care doriți ca catelul dvs. să se includă să evite distragerile, mirosurile de succes și accentuarea rapidă. Dacă luați catelul dvs. în afara unde există jucării, alte animale sau mulți oameni, vor pierde ușor obiectivul. Controlați acei factori cât de bine puteți.

Scent înțelept, folosiți acele accidente interioare pentru favoarea ta. Curățați-le și purtați-le în afara zonei desemnate, lăsându-le acolo. Acel loc miroase acum familiar cu catelul dvs. și încurajează succesul.

Apoi localizarea locației. Trebuie să puteți ajunge cu ușurință la acel loc "OUT" programată sau când observați semne ale cățelușului dvs. care necesită relief. Dacă aveți cinci povestiri în sus, construiți acea conștientizare în rutina dvs. de antrenament și răspunsul general la puii dvs.

2. Lipsa conducerii

Voi doi sunteți cei mai buni prieteni, dar sunteți, de asemenea, văzută ca liderul ambalajului pe care îl aparține câinele. Ca și cu toate celelalte antrenamente, lăsați-vă că puii să știe cine este șeful și să fie definitiv, încrezător în locul în care doriți să se elibereze; nu prezintă incertitudine.

Lăudați puiul pentru succes, dar nu certați pentru eșec. La fel ca și copiii, câinii pot începe să răspundă la atenția negativă în moduri pe care nu le doriți (ca și la pipi în spatele tău). Fiind liderul pachetului de cățeluș proverbial nu înseamnă aglomerarea cățelușului. Din prima zi la domiciliu, tu ești cel care o ajută să navigheze prin lumea umană. Fi fermă, consecventă și iubitoare. Dar în același timp, dacă se trezește câinele tu - Toate pariurile sunt oprite.

3. Absențe lungi

Absențe lungiÎn special la puii foarte tineri, absența lungă a proprietarului duce la greșeli de antrenament și de multe ori comportament rău în plus. Pentru proprietarii de câini care lucrează ore îndelungate, antrenamentul cu crate pot ajuta la atenuarea acestui lucru. Aceasta este peștera câinelui dvs., care ajută la dezvoltarea mentalității "den". Câinii nu-i place urinarea sau defectarea în acel spațiu.

Doar fiți conștienți de faptul că prietenul tău tânăr nu poate rămâne într-o cutie timp de 8 ore drept. O călătorie la domiciliu în timpul prânzului poate rezolva stresul care va fi creat de timpul cutiei alungite, precum și de accidentele asociate. Modalități suplimentare de a comunica, cum ar fi Camerele pentru animale de companie, poate fi, de asemenea, de ajutor pentru pooch-ul tău.

4. Lipsa programului (consecvent)

Programul este extrem de important pentru pregătirea câinilor și îngrijirea câinilor. Puppies, în special, prezintă o pregătire mai rapidă de quety atunci când aveți o rutină setată pentru alimente, joc, plimbări și timp de pat. Amintiți-vă că majoritatea puii merg primul lucru când se trezesc, la aproximativ 30 de minute după masă, în timpul exercițiilor fizice, după un pui de somn și chiar înainte de culcare. Faceți tot posibilul pentru a găzdui acest lucru, rămânând, de asemenea, conștient de alte semnale în timpul perioadei.

5. Lipsesc semnele

Lipsesc semneleVorbind despre semnale, este ușor să pierdeți semnele că cățelul dvs. are nevoie de când nu ați fi în mod normal să le plimbați. Câinele poate sta cu o ușă în loc să latră sau să zgârie sau să înceapă să meargă într-un cerc. Țineți-vă leșia la gata și amintiți-vă să vă păstrați ochii decojiți pentru cei, în special în timpul săptămânilor / luni de antrenament.

Alte semne de poveste includ stimularea, plânsul, ascunderea și snifful. Majoritatea câinilor tineri au o poveste consecventă sau două, făcându-l mai ușor de recunoscut în timp. Urmăriți-i pentru cele.

Expert Sfat: Dacă găsiți cățelul dvs. nu scapă să iasă, utilizați a Doggy Doorbell sau pur și simplu încercați să găsiți o jucărie zgomotoasă pentru a vă închide de la ușă. Faceți-o într-un joc. De fiecare dată când luați puștiul la ușă, atingeți jucăria. Arătați-i cum să facă acest lucru. Acum aveți un "clopot de ușă" pe care oamenii (alții decât dvs.) îl pot auzi pentru răspuns rapid.

6. Așteptări nerezonabile

Fiecare câine este diferit. Unii au vezici mici. Unii par să trebuiască să iasă mai devreme decât vă așteptați și un somn în timpul nopții mai devreme decât alte rase. Fiecare câine este diferit și este de până la noi să recunoaștem acele modele din puii noștri și să le considerăm în timpul pregătirii de quety.

Până la vârsta de 16 săptămâni, câinii nu au controlul intestinului complet sau al vezicii urinare. Trebuie să răspundeți la programul fizic al câinelui și să vă ajustați în mod corespunzător instruirea. Răbdarea și practica fac perfectă, dar un câine nou înseamnă investirea timpului și a energiei. Nu tăiați colțurile în proces.

7. Hrănire gratuită

Hrănirea gratuită poate fi o tehnică bună cu câini adulți, dar este puțin probabil să fie o idee bună cu puii. Deci, ridica orice stânga peste mâncare odată ce ați terminat catelul. Păstrați câinele dvs. tânăr la un program strict de hrănire, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. Nu le dați gustări, altele decât cele ocazionale mici, în special pentru a face bine la antrenament.

Consumul de alimente și apa Ambele afectează momentele la care un câine trebuie să iasă și să perturbe programul dvs. bine planificat destul de puțin dacă nu sunteți atent.

8. Pedeapsă neintenționată sau recompense rare

Pedeapsă neintenționată sau recompense rareÎn timp ce greșelile sunt frustrante, strigând la calea dvs. de catelusi absolut nimic. În schimb, ceea ce sugerează unii formatori de câini este că atunci când prindeți puiul în act, faceți un zgomot simplu ca o singură clapă cu mâinile. Care distrage-ți câinele și uneori chiar oprește lucrurile înainte de finalizare. Acum puteți muta catelul în locația desemnată.

Când catelul dvs. o primește drept, le lăudă întotdeauna și le dați o tratare specială cât mai curând posibil. Da, asta înseamnă mângâierea câinelui tău, spunând lucruri precum "bine afară" cu voce tare și emoționat urmată de ceva delicios.

Apropo, un timp mic de joc după această recompensă este, de asemenea, un bonus uriaș și întărire pentru cățelușul tău. El va învăța să-și facă mai întâi afacerea și să joace al doilea.

9. Produse de uz casnic

Unele produse de uz casnic și de curățare (dacă nu sunt PET urină de curățare) se bazează pe amoniac. Și în timp ce ați putea ajunge la acel obicei, la catelul vostru, miroase asemănătoare cu urina, și este probabil să pipi din nou într-un loc unde miroase urina. Asta înseamnă că eforturile dvs. de curățare diligentă vă conduc câinele chiar înapoi la acel loc din nou și din nou. Căutați un produs de pete și mirosuri cu proprietăți enzimatice, ca cele specifice pentru câini / animale de companie.

10. Probleme de sanatate

Nu toate dezastrele de formare a coatelui pot fi cauzate de eșecurile dvs. sau de eșecurile câinilor dvs. Uneori există factori de sănătate implicați. Acestea includ problemele dietetice, alergii, Probleme ale tractului urinar, O varietate de infecții și tulburări genetice care pot conduce pui la accidente.

Dacă simțiți că este posibil, consultați-vă cu medicul veterinar și un comportament canin, dacă este necesar, cât mai curând posibil pentru o examinare și luați următorii pași posibili.

Citiți următorul: Noua listă de verificare a catelului - 15 lucruri pe care trebuie să le faceți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Motive pentru că nu ai reușit să-ți antrenezi coatele